GoPro Hero11 Black

Põhiinfo

  • Kompaktse korpuse & vahetatavate moodulitega GoPro
  • 5.3K 60 kaadrit/s & 2.7K 240 kaadrit/s videosalvestus
  • 27-megapikslised fotod, timelapse & aegluup režiimid
  • HyperSmooth 5.0 videostabilisatsioon & GP2 protsessor
  • Veekindel kuni 10 meetrit lisakorpuseta

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Salvesta üliägedaid videosid oma telefoni automaatselt. Kõik algab kaamerast – HERO11 Black on kõige võimsam GoPro siiani. Uus sensor salvestab rohkem, kõrgema lahutusvõimega, parema stabilisatsiooniga ning võimalusega muuta oma materjal laiaks kinofilmilikuks või ekstra kõrgeks püstiseks pildiks või videoks. Kaameral on 5.3K video ja 27 MP fotod, lisaks Emmy® auhinnaga pärjatud HyperSmooth 5.0 stabilisatsioon ning kaks LCD-ekraani. Peale salvestamist pane oma kaamera laadima ning Sinu materjal laetakse automaatselt pilve ning sellest tehakse äge highlight video.

Salvesta. Lae. Saa äge töödeldud video automaatselt
Lihtsalt ühenda oma GoPro vooluvõrguga, kui oled koduses WiFi võrgus. Samal ajal, kui kaamera laeb, laetakse Sinu materjal pilve ning materjalist tehakse äge video muusika ja efektidega. Videod saadetakse automaatselt Sinu telefoni, olles jagamiseks valmis.

Revolutsiooniline uus sensor
HERO11 Black’i jõuline uus sensor pakub külluslikuma vaatenurga. See annab Sulle ekstrasuure lõuendi, et saaksid oma loomingul lasta veelgi rohkem lennata. Lihtsalt kasuta GoPro Quik rakendust, et suumida sisse, lõigata, muuta külgede suhet jpm jättes alles pildil kõik rikkaliku tekstuuri ning teravuse.

Uskumatu pildikvaliteet
5.3K video, mis annab Sulle 91% rohkem lahutusvõimet kui 4K ja uskumatu 665% rohkem kui 1080p, HERO11 Black salvestab seiklusi detailirikkalt ja kinofilmilikult. Vett tõrjuv läätsekate aitab eemale hoida valgusest tulevad peegeldused ning muud segajad, et Sinu pildid ja videod oleksid veelgi paremad.

Kõrge kvaliteediga fotod + videod, kõrge kaadriarv
HERO11 Black’i uus sensor suudab salvestada 27 MP fotosid ja 5.3K 60 kaadrit/s videot uskumatult sujuvalt. Sa saad videost võtta ka eraldi 24,7 MP kaadreid läbi Quik rakenduse. Lisaks salvestada ka 2.7K 240 kaadrit/s videot, mida saab mängida 8× aeglasemalt, et näha seda, mida tavavideos ei näeks.

Emmy® auhinnaga pärjatud HyperSmooth stabilisatsioon
HyperSmooth pole kunagi olnud parem kui praegu. Ja nüüd võitis ta ka auhinna pööraselt sujuva video eest — 2021 Emmy® kaamerasisese sensori ja stabilisatsiooni tarkvara eest. HyperSmooth 5.0 tõstab latti veelgi kõrgemale koos Horisondi Luku, täiustatud 4 : 3 suhte stabilisatsiooniga ja AutoBoost režiimiga, mis annab maksimaalse stabilisatsiooni minimaalse sisselõikamisega. Seda kõike tänu uuele sensorile. Filmi rattasõitu, rulaga trikitamist, suuskadega libisemist või aja oma lapsi niisama pargis taga, et saada parim POV kaader – ka kõige värisevam video tuleb ideaalselt sujuv.

Horisondi Lukk
Anna oma videotele professionaalne väljanägemine hoides horisont alati sirgena ja sujuvana kasutades selleks Linear + Horizon Lock digitaalset läätse. HERO11 Black hoiab horisondi sirgena isegi, kui kaamera teeb täis 360° pöörde ära salvestamise ajal. Koos HyperSmooth stabilisatsiooniga pakub Horisondi Lukk ülisujuvat pilti, mis on täiuslikult sirge. Sa ei vaja gimbalit ega mingit muud tarkvara, et saada professionaalne video.

Vastupidav + veekindel kuni 10 m
Täiesti veekindel ja tugevam kui varem, HERO11 Black kaamera on mitmekülgne, et olla Sinu kaaslaseks igal seiklusel. Selle robustne disain suudab vastu pidada ka karmidele oludele, filmides ikka edasi, olgu selleks muda, lumi või vesi. Vastupidav ja kriimuvaba objektiivikaitse lisab kaitset ja on lihtsalt vahetatav, kui selleks peaks vajadus olema.

Pikalt kestev Enduro aku
HERO11 Black tuleb koos uue revolutsioonilise Enduro akuga. Kasutades täiustatud tehnoloogiat suudab 1720 mAh Enduro aku drastiliselt parandada kaamera jõudlust külmades temperatuurides. Tavalistel temperatuuridel suudab see parandada salvestuse aega kuni 38% võrreldes eelmiste GoPro kaamerate ja akudega. See laseb Sul suusatada, lauatada ning teha muid talviseid seiklusi kauem kui kunagi varem. Enduro aku ka laeb kiiremini, et peaksid vähem aega ootama ja rohkem aega seigelda.

Üle 1 miljardi värvi
HERO11 Black laseb Sul valida salvestamist kas 8-bit või 10-bit värvide vahel. Suutes kuvada üle miljardi värvi, 10-bitised värvid pakuvad suuremat värvide sügavust, sujuvamaid üleminekuid ning reaalsemat pilti Sinu videotes.

Uus HyperView digitaalne lääts
See GoPro eksklusiivne lääts võtab uue 8 : 7 suhtega sensorist välja suurepärase ja ülilaia 16 : 9 kaadri. Tulemus on ülimalt lai vaade, mis teeb Sinu kaadrist veelgi ägedama video, kuhu jääd peale Sina ise ning kõik Sind ümbritsev.

Ülimalt mitmekülgne 8 : 7 küljesuhe
8 : 7 küljesuhe salvestab rohkem iga kaadriga. Lisatud kõrgus võimaldab ideaalselt salvestada 9 : 16 sotsiaalmeedia kaadreid lõigates vähem ja saades rohkem – näiteks läbi Quik rakenduse. Kasutades rakendust, saad Sa suumida sisse parematele kohtadele ning jättes just need oma videosse. Mitmekülgne formaat lubab hiljem fotot lõigata ja töödelda lihtsamalt.

Eesmine + tagumine LCD-ekraan
Kadreerimine vlogimiseks ja selfideks pole kunagi olnud nii lihtne koos kõrge kvaliteediga eesmise LCD-ekraaniga, mis on nüüd kõrgema kaadrisagedusega ja tervama detailsusega. Parem puutetundlikkus ning kiirem katik. Otseülekandmine koos HERO11 Black kaameraga näeb välja parem kui iial varem ja veebikaamera funktsioonid on lihtsad ja loogilised.

Uued öö efektid
HERO11 Black kaameral on kolm uut Time Lapse režiimi, mis teevad just öösel ägedaid võtteid. Star Trails ehk tähtede jutid kasutab Maa rotatsiooni ning salvestab nii hingematvaid jutte taevasse, nagu tähed liiguks läbi aja ja pildi. Light Painting ehk valgusega maalimine lubab Sul teha ägedaid pintslitõmbeid liikuva valgusega. Vehicle Light Trails kasutab pimedas liiklust, et salvestada värviliste joonte pilt.

Lihtne või pro juhtimine
HERO11 Black kaameral on kaks võimalust, kuidas seda juhtida. Kas lihtne suuna-ja-salvesta või täielik kaamera kontroll. Lihtne juhtimine on eelsalvestatud koos ülimalt mitmekesiste salvestuse režiimidega, mis on ideaalsed enamiku olukordade jaoks. Lihtsalt suuna ja vajuta nuppu. Pro osa avab eelsalvestatud režiimid ning laseb täielikult ja detailselt muuta igat seadet ning režiimi.

Lisaümbrised
HERO11 Black ümbrised ehk modid annavad Sinu GoPro'le lisaväärtusi juurde vastavalt Sinu vajadustele. Media Mod lisab mitmesuunalise mikrofoni, 3,5 mm mikrofoni pesa, HDMI väljundi ja 2 cold-shoe kinnitust valguse ja ekraani vms jaoks. Kas soovid oma subjektile rohkem valgust lisada? Light Mod lisab valgust ning paneb subjekti särama. Keera külge Max Lens Mod ning saa osa ülimalt laiast vaatenurgast, mis jätab peale kõik ninaotsast jalataldadeni. Ning Max HyperSmooth stabilisatsioon lisab kõige sujuvama video.

Erinevad režiimid
Ära maga midagi maha. Kasuta näiteks LiveBurst režiimi, mis salvestab 1,5 sekundit enne ja pärast nupule vajutust. Ja isegi, kui sellest jääb väheks, siis HindSight salvestab lausa 30 sekundit enne, kui nuppu vajutad – et Sa kunagi ei jääks parimast hetkest ilma. Saad panna ka taimeri ning aegvõtte, et saaksid kaamera paigutada ükskõik kuhu ja ise teha midagi muud.

Mitmekülgne kinnitamine
Kinnituste vahetamine võtab vaid sekundi tänu sisseehitatud kinnitusele. Ei mingeid raame ja ega muid jubinaid. Veelgi parem on see, et iga lisa, mis sobib HERO9 ja HERO10 Black kaameraga, sobib ka HERO11 kaameraga.

Veebikaamera + otseülekanne
Kasuta oma GoPro kaamerat kõige vingema veebikaamerana. See mitmekülgsus kajastub ka otseülekannete tegemise võimekuses, kus Sinu kaadrid näevad välja ideaalselt värinavabad isegi, kui vlogid joostes läbi metsa tänu HyperSmooth stabilisatsioonile ning teravale lahutusvõimele.

Lihtne üleslaadimine + piiramatu pilve laadimine
Ülilihtne, ülikiire. Piltide ja videote edastamine Sinu pilvega ühendatud GoPro'st telefoni on lihtne ja mitmekülgne – lihtsalt vali, kas soovid juhtmevabalt läbi Quik rakenduse seda teha või ülikiirelt USB kaabliga. Samuti on saadaval piiramatu mahuga pilveruum koos automaatse üleslaadimisega. Lihtsalt pane oma kaamera oma koduses WiFi võrgus laadima ja kaamera teeb ülejäänu.

GPS telemeetria
Vali telemeetria ning lisa see oma videole, et näeksid kohe oma kiirust, kõrgust, asukohta ja G-jõude. Nii annad parema tunnetuse oma tegevusest.

Sensor

Megapiksleid
27 megapikslit
Külgede suhe
16 : 9
4 : 3
8 : 7

Pildistabilisaator

Pildistabilisaator
Jah
Pildistabilisaatori disain
Digitaalne stabilisaator
HyperSmooth 5.0

Videosalvestus

Videosalvestus
5.3K 5312 × 2988
Video lahutusvõime
5.3K 60 kaadrit/s
4K 120 kaadrit/s
2.7K 240 kaadrit/s
FullHD 240 kaadrit/s
Muud mõõdud
5.3K 30 kaadrit/s
5.3K 24 kaadrit/s
4K 60 kaadrit/s
4K 30 kaadrit/s
4K 24 kaadrit/s
FullHD 120 kaadrit/s
FullHD 60 kaadrit/s
FullHD 24 kaadrit/s
Aegluubis video
Jah
Intervallvõtte video
Jah
Video salvestusvorming
MP4 (H.265/HEVC)
Andmetihedus
120 Mbps

Fotode salvestus

Foto funktsioon
Jah
Lahutusvõime fotorežiimis
27 megapikslit
Foto salvestamine filmimise ajal
Jah
Foto failitüüp
RAW
JPEG
Foto sarivõte
30 kaadrit/s
Intervallvõte
Jah

Teravustamine

Näotuvastus
Jah

Ekraan

Ekraani tüüp
2 × LCD
Puutetundlik
Jah

Heli

Mikrofon
Integreeritud mikrofon
Kõlar
Jah

Mälu

Salvestusmeedium
Mälukaart
Mälukaardi tüüp
microSD
microSDHC
microSDXC

Ühendused

Mikrofoni sisend
Adapteriga
Juhtmevaba võrk
WiFi
Bluetooth
Jah
Ühendused
Bluetooth
WiFi

Sensorid

GPS
Jah
Kiirendusmõõtja
Jah
Elektrooniline lood
Jah

Vooluallikas

Aku tüüp
Liitium-ioon
Mahutavus
1720 mAh

Üldine

Ilmastikukindlus
Veekindel (kuni 10 meetri sügavusel)
Värvus
Must
Kõrgus (mm)
50,8
Laius (mm)
71,8
Sügavus (mm)
33,6
Komplekti sisu
Seikluskaamera
Liitiumaku
Kumer kleebitav kinnitus
Kinnitusklamber
USB-C kaabel
Pöidlakruvi
Kandekott

Toote koodid

EAN
818279029079
Tootja kood
CHDHX-111-RW

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Seda toodet saad rentida allolevates Photopointi esinduskauplustes:

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu


Rendihinnad
1 päev 14 €
1 nädal 42 €
2 nädalat 70 €

Täpsemaid renditingimusi vaata siit

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge