Panasonic HX-A500, hall

Põhiinfo

Unikaalse disainiga 4K videot salvestav seikluskaamera

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Selged ja sujuvad 4K eraldusvõimega videod, mille filmimiseks ei pea seadet käes hoidma
Jäädvustage just see, mida näete teie, maailma esimese kantava 4K/30p kaameraga, mille saab mugavalt näo juurde kinnitada. Tänu kergele kaalule ja vabadele kätele saate jäädvustada kõikide hetkede ilu ja emotsiooni. Sotsiaalmeedias saate hõlpsasti jagada nii põnevaid sündmusi kui ka looduse ilu kajastavaid videoid.

Avastage elu uue vaatenurga alt
A500 võimaldab teil jäädvustada POV-võtteid (subjektiivset plaani) kiivri või peapaelata. Sangaga kõrvakinnituse abil pea külge kinnitatud objektiiv salvestab videoid 25 kaadrit sekundis 4K eraldusvõimega. Näete selliseid üksikasju, mida te varem kunagi pole näinud vaatenurga alt, mida te samuti pole enne näinud. Eraldi objektiiv avab elu uue nurga alt ning pilt on stabiilne ja salvestada saab ka hämaras. Ja WiFi-ühendus edastab teie videod.

4K eraldusvõime
A500 on esimene kompaktkaamera, mis pakub 4K eraldusvõimet sagedusega 25 kaadrit sekundis. See on neljakordne FullHD eraldusvõime. Üle 8 miljoni piksli võimaldab hämmastavaid üksikasju ja kujutise täpsust, et reprodutseerida kõike seniolematul tasemel. Nii inimestele kui ka maastikele avaneb uus vaade. Ja tänu sagedusele 25 kaadrit sekundis saate jäädvustada kiiresti liikuvaid objekte.

Äärmiselt kerge objektiiv
Tänu kaksikkorpuse disainile saate videod salvestada täiesti uue nurga alt. Kaasaarvatud POV-võtted. 33 g kaaluvad eraldi objektiivid ei muutu kunagi raskeks. LCD-ekraaniga põhiseade kaalub ainult 119 g – see on vähem kui enamik nutitelefone. Sangaga kõrvakinnitus ja käepael toetavad ideaalselt käed-vabad POV-salvestamist. See sobib isegi lastele. Uus kolme toetuspunktiga kõrvakinnitus ja loomulik sobivus on mõeldud tavakasutuseks.

Kaitstud vee ja tolmu eest
Uuel A500-l on parem vee- ja tolmukindlus, mis võimaldab teil uurida iga üksikasja ja jäädvustada kõik oma tegevused. Videoid saate salvestada rannas, kanuumatkal, kalapüügil või ka lihtsalt vihma käes, sest A500 on veekindel kuni 3 meetri sügavusel. Ja mis veel parem – eraldi objektiivide tõttu jääte kuivaks, olles siiski vee all. Nagu akvaariumis või sõudepaadis.

Moonutusteta videod
Pole vahet, mida teile teha meeldib: jalgrattaga sõita, joosta, tantsida või kodus süüa teha, A500-ga salvestatud videod on stabiilsed ja rahulikud. A500 uuenduslik rõhtsa võtte andur tuvastab kalde ning muudab võtte rõhtsaks. Muude kantavate videokaameratega võrreldes on A500 funktsioonide seas ka pildistabilisaator. See vähendab tunduvalt liikumishägu ja tagab moonutusteta videod. Teie publik on teile selle eest tänulik.

Aegluubis FullHD
A500 võimaldab hõlpsalt salvestada aegluubis FullHD videoid. Aegluubis salvestatud tennisematš või rannavõrkpall on vapustavad – isegi kui teie mäng seda pole. Mudelil A500 on kolm režiimi: FullHD võtted sagedusega 50 kaadrit sekundis (1920×1080), HD-võtted sagedusega 100 kaadrit sekundis (1280×720) ja isegi 200 kaadrit sekundis (848×480). Salvestage järgmine klubitants üliaegluubis ning tehke muusikavideo iseendaga peaosas.

Sujuv WiFi ühendus
Kasutage ära uue A500 kogu potentsiaal ning siduge seade Wi-Fi kaudu oma nutitelefoni ja tasuta rakendusega Panasonic Image App. Sisseehitatud lähiväljaside (NFC) ühendab A500 teie nutitelefoniga ilma aeganõudvate seadistusteta. Puudutage vaid kaamera jagamisnuppu. A500-ga saate teha ka otseülekandeid, kui loote ühenduse voogesitusteenusega USTREAM. Rakenduse ja nutitelefoni abil saab kaamerat A500 kaugjuhtida.

Suurepärased videod hämaras valguses
A500 on hämara valguse tundlik. Sest kõige põnevamad asjad elus ei juhtu tavaliselt keset päeva. Salvestage oma lemmikbändi elav esitus otse kontserdisaalis. Tänu kõrvakinnitusega objektiividele ei pea te oma nutitelefoni tundide kaupa pea kohal hoidma – inimene teie selja taga on teile selle eest tänulik. Või jäädvustage tantsiv inimmeri klubis, kuhu igaüks ei pääse. Või salvestage küünlavalgusõhtu oma sõbra, sõprade või pere seltsis.
Salvestusmeedium
Mälukaart
Mälukaardi pesade arv
1
Mälukaardi tüüp
microSD
microSDHC
Video salvestusvorming
MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: AAC stereo)
Video lahutusvõime
[4K UHD] 3840 × 2160 25p
Muud mõõdud
[WVGA] 848 × 480 25p
[HD] 1280 × 720 50p
[HD] 1280 × 720 25p
[FullHD] 1920 × 1080 50p
[FullHD] 1920 × 1080 25p
Aegluubis video
[FullHD] 1920 × 1080 50p
[HD] 1280 × 720 120p/100p
[WVGA] 848 × 480 200p
Foto funktsioon
Jah
Foto failitüüp
JPEG
Lahutusvõime fotorežiimis
8,3 megapikslit
Sensori tüüp
BSI MOS
Sensori mõõt
1/2,3''
6,17 × 4,55 mm
Efektiivseid megapiksleid
9,03
Objektiivi tüüp
Panasonic Lens
Optiline suum
Vaatenurk
160°
Minimaalne valgustus
6 lux
Värviline öörežiim: 1 lux
Öörežiim
Jah
Ava
f/2.8
Pildistabilisaator
Jah
Kaugjuhtimispult
Läbi ühendatud nutitelefoni
Videovalgusti
Ei
Välk
Puudub

Ekraan

Ekraani tüüp
TFT LCD
Ekraani mõõt (tolle)
1,5
Pildipunkte
115 200
Puutetundlik
Ei
Pildiotsija
Puudub

Heli

Mikrofon
Integreeritud monomikrofon
Kõlar
Jah

Ühendused

USB
USB 2.0
Mikrofoni sisend
Ei
Kõrvaklappide väljund
Ei
Komposiitvideo
Ei
S-video
Ei
DV
Ei

Muud funktsioonid

GPS
Ei
Ilmastikukindlus
Jah
IP58
Veekindel
Tolmukindel
Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 b/g/n

Vooluallikas

Element
Integreeritud liitiumaku
Aku tüüp
Liitium-ioon
Mahutavus
1450 mAh

Üldine

Kõrgus (mm)
94
Laius (mm)
59,5
Sügavus (mm)
26,7

Toote koodid

EAN
5025232787524
Tootja kood
HX-A500E-H

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge