Bosch tolmuimeja Cosyy'y ProFamily

Põhiinfo

Tolmuimeja Bosch Cosyy'y ProFamily.

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

A-klassi jõudlus kõvade põrandapindade puhul
Kõvade põrandapindade puhastamise jõudlusklassiga mõõdetakse tolmu kogumise suutlikkust pragude ja liidetega kõvadelt põrandapindadelt. Mida parem on kõvade põrandapindade puhastamise jõudlusklass, seda põhjalikum on sügavuti saavutatav puhastustulemus pragude ja liidetega põrandapindadel, näiteks plaaditud või laudpõrandatel.

HiSpin-mootor
Boschi tehnoloogiline uuendus: uus energiatõhus HiSpin mootor tagab tänu optimeeritud aerodünaamilistele tiivikulabadele põhjaliku puhastuse äärmiselt madala energiatarbimisega.

Tööraadius 10 m
Suur paindlikkus ning mugav tolmuimemine tänu pika juhtmega võimaldatavale 10 m pikkusele tööraadiusele. Vähem pistikupesade vahetusi.

Jõudluse juhtimine
Optimaalne puhastusjõudlus kõikide põrandate puhul. Tänu elektroonilisele jõudluse juhtimisele saab võimsust pöördnupu abil lihtsalt reguleerida.

Vaikus
Vaikne tolmuimemine erakordse puhastusjõudlusega tänu funktsioonile SilenceSound System™. Kogu seadme kontseptsioon alates otsikust kuni väljastatava õhuni on optimeeritud madala mürataseme tagamiseks.

A-klassi jõudlus vaipade puhul
Vaipade puhastamise jõudlusklassiga mõõdetakse tolmu kogumise suutlikkust vaipadelt. Parem tolmukogumine tähendab, et lihtsalt pinna puhastamise asemel saavutatakse sügav puhastamine. Vaibapuhastusjõudluse klassid A ja B tähistavad parimat jõudlust, mille Bosch on saavutanud.

Parim hinnang A kõigis neljas klassis
Uskumatu jõudlus! Boschi tolmuimeja on saavutanud ELi energiamärgise parima hinnangu A neljas jõudlusklassis: energiatõhusus, tolmutagastus ning vaipade ja kõvade põrandapindade puhastamine. Madalaimate tagastusnäitajatega tolmutagastusklassiga on garanteeritud eriti puhas väljuv õhk, mis teeb sellest sobivaima valiku allergiate all kannatajatele.

PowerProtect-tolmukott
PowerProtectDustbag võimaldab üheaegselt tõhusat filtreerimist ja suurepärast õhuvoolu, et jõudlus oleks suur ka siis, kui tolmukott täis saab.

PowerProtect-süsteem
PowerProtect-süsteem tagab kauakestva puhastusjõudluse isegi siis, kui tolmukott saab täis. Tänu sellele saab PowerProtect-tolmukoti nüüd voltida optimaalselt ning sellel on tänu mitmekihilisele kõrgtehnoloogilisele fitrimaterjalile suurem tolmukogumisvõime.


Tolmuimeja tüüp Tolmukotiga
Tolmukogumissüsteemi tüüp Tolmukott
Teleskooptoru Jah
Võimsuse reguleerimine Korpuselt
Automaatne juhtme kerimine Jah
Energiaklass A
Tolmutagastusklass A
Kõvapõranda puhastamise tõhusus A
Vaipade puhastamise tõhusus A
Toide Võrgutoide
Filtrid Pestav UltraAllergy filter
Eriomadused ergonoomiline käepide, integreeritud tarvikute panipaik, madal müratase, tolmukoti täitumise indikaator, PowerProtect-süsteem tagab kauakestva puhastusjõudluse isegi siis, kui tolmukott saab täis
Komplektis kõvade põrandapindade otsak, praootsak, pehme mööbli otsak
Tootja Bosch
Kokkusobivad tolmukotid PowerProtect, tüüp G ALL

Üldine

Tolmuimeja tüüp
Tolmukotiga
Filtri tüüp
UltraAllergy

Jõudlus

Energiatõhususe märgis
A
Vaibapuhastusklass
A
Kõvakattega põrandate puhastusklass
A
Tolmutagastusklass
A

Funktsioonid

Võimsuse reguleerimine
Jah
Automaatne juhtme kerimine
Jah
Teleskooptoru
Jah

Toote koodid

EAN
4242005029648
Tootja kood
BGLS4PROFM

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge