Samsung pesumasin-kuivati WD80M4A43JW/LE 8kg/4,5kg

Põhiinfo

Garanteeritud vastupidavus Digitaalne invertermootor tagab ülima energiatõhususe, minimaalse müra ja erakordselt kauakestva jõudluse. Süsteem on sertifitseeritud töötama 20 aastat ja sellele antakse 10-aastane garantii. Desinfitseeri õhuga Tehnoloog

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Garanteeritud vastupidavus
Digitaalne invertermootor tagab ülima energiatõhususe, minimaalse müra ja erakordselt kauakestva jõudluse. Süsteem on sertifitseeritud töötama 20 aastat ja sellele antakse 10-aastane garantii.

Desinfitseeri õhuga
Tehnoloogia Air Wash desodoreerib ja desinfitseerib riided, et need lõhnaksid alati värskelt. Kasutades vaid ülikuuma õhku, eemaldab see ebameeldiva lõhna ja bakterid ilma keetmata ja kemikaalideta.

Intensiivne eemaldamine
Tehnoloogia Bubble Soak aitab ühe lihtsa nupuvajutusega eemaldada mitmesuguseid jonnakaid plekke. See lisab normaalsele pesutsüklile täiendava etapi, mille jooksul leotatakse riideid aktiivsetes mullides põhjalikult, et mustus ja plekid lahustuksid ja eemalduksid palju tõhusamalt.

StayClean sahtel
Tänu spetsiaalsele veeloputussüsteemile tagab StayCleani sahtel suurema koguse pesuaine ärauhtumise. Nii jääb sahtlisse vähem näotuid seebijääke ja anum püsib puhtama ning hügieenilisemana.

59 min. Wash & Dry
Pese ja kuivata kandmiskuivaks väike kogus kergelt määrdunud riideid kiiresti 59 minutit kestva kiirpesu ja -kuivatamise tsükliga. See peseb, loputab, väänab ja kuivatab põhjalikult riided vähem kui tunniga, mis tähendab aja- ja energiasäästu.

Stiilne disain
Läbipaistev uks Crystal Gloss Door on elegantne ja kaunis, sobides ideaalselt igasse interjööri.


Energiaklass A
Tsentrifuugimise tulemus A
Kuivatiga pesumasin Jah
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Lisapesuprogrammid 59' pesu+kuivatus,15' kiirpesu,Air Wash: õhutamine
Lisakuivatusprogrammid kapikuiv, aegkuiv
Lisafunktsioonid viimase tsükli mälu, Smart Check: nutikas kontrollimine
Valmistatud Hiina
Displei LED
Pesumasina tüüp Eestlaetav
Tootja Samsung
Värvus valge/kristallsinine

Toote koodid

EAN
8801643114657
Tootja kood
WD80M4A43JW/LE

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge