Triikimissüsteem Philips PerfectCare Elite

Põhiinfo

Suur äravõetav veepaak hõlpsaks veega täitmiseks Eemaldatav veepaak võimaldab seadet väljalülitamata igal ajal vett juurde lisada. Triikraual on suur täiteava, tänu millele saad veepaaki lihtsalt kraani all täita. Paak mahutab 1,8 l, mistõttu saad tr

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Suur äravõetav veepaak hõlpsaks veega täitmiseks
Eemaldatav veepaak võimaldab seadet väljalülitamata igal ajal vett juurde lisada. Triikraual on suur täiteava, tänu millele saad veepaaki lihtsalt kraani all täita. Paak mahutab 1,8 l, mistõttu saad triikimisrauda paaki uuesti täitmata mugavalt kuni 2 h kasutada.

Säästa energiat ECO-režiimiga
Režiim ECO võimaldab teil energiat säästa, mõjutamata sealjuures triikimistulemusi negatiivselt. Režiimi ECO puhul kasutatakse väiksemat aurukogust, millest piisab siiski kõigi Sinu riiete triikimiseks.

Sõltumata sellest, kas triigid teksapükse või siidi, temperatuurisätteid ei ole vaja muuta
Tehnoloogia OptimalTEMP abil ei pea te temperatuurisätete muutmisele, temperatuuri muutmise ootamisele ega riiete eelsorteerimisele aega raiskama. Tänu temperatuuri ja pideva võimsa auruvoo kombinatsioonile võite garanteeritult ilma põletusteta triikida kõiki kangaid alates teksastest kuni siidini.

Ohutu ja kindel kandmislukustus
Aurugeneraatoril on kandmislukustus, mis kinnitab triikraua kindlalt aluse külge, vältimaks libisemise või kuuma tallaga kokkupuutumise ohtu. Tänu sellele saab triikrauda turvaliselt kodus ringi transportida ja panipaigast ära tuua ning sinna viia.

Triikraua kuuma talla võib ohutult triikimislauale asetada
Innovatiivne OptimalTEMP tehnoloogia garanteerib, et ühtegi triigitavat kangast ei põletata. Lisaks kindlustundele triikimise ajal, mida see pakub, tähendab see, et saad jätta kuuma triikimisrauatalla vahetult puuvillast triikimislaua peale seda kahjustamata. See aitab vähendada ebamugavustunnet randmetes, kuna Sa ei pea triikrauda nii tihti alusele ja sellelt ära tõstma.

Automaatne väljalülitus tagab ohutuse ja säästab energiat
Automaatse väljalülituse funktsioon lülitab aurutriikraua automaatselt välja, kui seda ei ole paar minutit kasutatud. See säästab energiat ja nii ei pea Sa ohutuse pärast muretsema.

Testinud ja kinnitanud sõltumatud tekstiilieksperdid
Seda triikrauda on testinud ja selle on heaks kiitnud sõltumatute tekstiiliekspertide instituut nagu näiteks DWI, IWTO, Woolmark, tänu selle suurepärastele triikimistulemustele. Woolmark Apparel Care programm aitab tarbijatel ära tunda kvaliteetsed rõivahooldustooted, mis on heaks kiidetud ettevõtte Woolmark Company poolt villastel rõivaesemetel kasutamiseks. Philips on oma OptimalTEMP tehnoloogiaga ainuke kaubamärk, millele Woolmark on omistanud kullastandardi. Võite olla kindel, et Woolmarki heakskiidetud rõivahooldustooted sobivad ideaalselt kõigile villastele rõivaesemetele.

Philipsi kõige paremini libisev ja kõige kriimustustekindlam tald
T-ionic Glide on Philipsi kõige parem tald, mis tagab suurepärase libisemise, muutes triikimise lihtsaks ja kiireks. Sellel on roostevabast terasest põhi, mis on alumiiniumiga võrreldes tugevam ja vastupidavam, ning millesse on kriimustuskindluse tõstmiseks integreeritud titaanoksiidi kiht. Lisaks tagavad täpne kuju ja õhuavad kortsude kiireks eemaldamiseks veelgi parema aurujaotuse.

Võimas aur kortsude tõhusaks eemaldamiseks
Revolutsiooniline tehnoloogia pakub Sulle võimalust saada osa ülikiirest triikimiskogemusest. Võimas ja katkematu auruvoog silub välja ka kõige kangekaelsemad kortsud. Isegi paksud materjalid silutakse lihtsalt ja kiirelt. Lisaks saab vajaduse korral kasutada võimast auruvoogu, mis sobib suurepäraselt vertikaalseks aurutamiseks või tugevamate kortsude silumiseks.

Kerge kaaluga ja mugav kasutada
Aurugeneraatoriga triikraud on ideaalse kaaluga – hämmastavalt kerge ja mugav kasutada. See libiseb kergelt üle rõivaste, eemaldab kiirelt ka kõige tugevamad kortsud, vähendades samas randmes tekkivat pinget. Ka vertikaalne aurutamine on selle triikrauaga väga lihtne ja tõhus. Nüüd saad mugavalt ja tõhusalt eemaldada kortsud ka kõige õrnematelt rõivastelt – näiteks siidipluusidelt, kleitidelt ja jakkidelt ning isegi raskesti triigitavatelt rõivastelt, millel on voldid, kaunistused, nööbid jms – vertikaalselt.

Lihtne ja tõhus katlakivi eemaldamise süsteem
Katlakivi regulaarne eemaldamine kaitseb Sinu triikrauda ja tagab Sulle parima aurukasutuse. Spetsiaalselt disainitud ja ideaalses asukohas asuv Easy De-Calc Plus funktsioon võimaldab suurepäraselt eemaldada katlakivi ja pikendada aurugeneraatoriga triikraua kasutusiga. Triikraud teavitab puhastamise ja katlakivi eemaldamise vajadusest nii tule kui ka heliga. Kui seade on jahtunud, siis lihtsalt eemalda funktsiooni Easy De-Calc nupp, lase saastunud vesi ja katlakivi tassi ning vala ära.


Tald T-ionicGlide tald
Aur Jah
Vertikaalne aur Jah
Käepideme tüüp Kinnine
Veepihusti Jah
Tilgalukk Jah
Triikimisseadme tüüp Triikimissüsteem
Automaatne väljalülitus Jah
Katlakivi eemaldus Jah
Eriomadused Easy De-calc Plus, eemaldatav veepaak, õhuringlusega aurukamber, sobib kõigile triigitavatele kangastele ning ei põleta neid, temperatuuri seadistamine ei ole vajalik tänu OptimalTEMP tehnoloogiale, nutikas juhtprotsessor, katlakivi eemaldamise meeldetuletus, kasutusvalmis indikaatortuli ja helimärguanne, mugav veepaaki täita, võib kasutada kraanivett, kuumeneb 2 minutiga
Värvus valge/lilla
Tootja Philips

Toote koodid

EAN
8710103861140
Tootja kood
GC9635/20

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge