Philips triikimisjaam PerfectCare Performer

Põhiinfo

Philipsi aurugeneraatoriga triikraud PerfectCare Performer annab tõeliselt lihtsa, võimsa ja mittepõletava triikimiselamuse. Võimas pidev auruvoog tungib pidevalt sügavale kiududesse ja eemaldab kortsud kergesti.

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

1,8-liitrine eemaldatav veepaak, kuni 2 tundi triikimist
Veepaaki on kraani all hõlpsaks täitmiseks võimalik eemaldada. Suure täitmisava abil läheb paagi täitmine kiiresti. Tänu suurele, 1,8-liitrise mahutavusega paagile saate ilma paaki täitmata triikida 2 tundi järjest.

Pidev, kuni 120 g/min auruvoog
Mida rohkem auru, seda kiirem on triikimine. Philipsi aurugeneraatoriga triikraua ainulaadne tehnoloogia tagab võimsa auru, muutes triikimise seeläbi lihtsamaks, tõhusamaks ja kiiremaks.

Energiasääst ECO-režiimiga
Kui kasutate ECO-režiimi (vähendatud auru kogus), säästate energiat, tegemata järeleandmisi triikimise kvaliteedis.

Triikige kangaid teksast siidini, temperatuuri reguleerimata
Nüüd saate temperatuuri reguleerimata triikida kangaid teksast siidini. Garanteeritud kõrvetamisvastane toime kõigil triigitavatel kangastel. Revolutsiooniline tehnoloogia sisaldab järgmist:
1) täiustatud nutikas juhtprotsessor, mis juhib täpselt talla temperatuuri, et te ei peaks ise temperatuuri reguleerima
2) kompaktne ProVelocity aurugeneraator, mis tekitab rohkem auru ja võimaldab kiiremini triikida, olles samas kompaktne ja kergesti hoiustatav.

Seadmes võib kasutada kraanivett ja veepaaki saab triikimise käigus igal ajal täita
Teie triikimissüsteem kasutab kraanivett. Kui veepaak saab triikimise ajal tühjaks, on selle täitmine lihtne ja saate seda teha ilma ootamata või seadet välja lülitamata.

Triikraua kuuma talla võib ohutult triikimislauale asetada
Philipsi uuenduslik OptimalTEMP tehnoloogia tagab, et ühelegi triikitavale kangale ei teki põlemisjälgi. Triikimise ajal ei ole mingit tarvidust asetada triikraud tagasi alusele - lihtsalt pange kuum triikrauatald otse riietele või triikimislaua puuvillasest kangast kattele ilma, et oleks vaja mingit täiendavat alust. Kuum tald ei kahjusta mitte ühtegi triigitavat kangast ega ka triikimislauda. Triikimine on lihtsam ja randmeid vähem koormav.

Testinud ja kinnitanud sõltumatud tekstiilieksperdid
Seda triikrauda on testinud ja selle on heaks kiitnud sõltumatute tekstiiliekspertide instituut nagu näiteks DWI, IWTO, Woolmark, tänu selle suurepärastele triikimistulemustele. Woolmark Apparel Care programm aitab tarbijatel ära tunda kvaliteetsed rõivahooldustooted, mis on heaks kiidetud ettevõtte Woolmark Company poolt villastel rõivaesemetel kasutamiseks. Philips on oma OptimalTEMP tehnoloogiaga ainuke kaubamärk, millele Woolmark on omistanud kullastandardi. Võite olla kindel, et Woolmarki poolt heakskiidetud rõivahooldustooted sobivad ideaalselt kõigile villastele rõivaesemetele.

Nautige tõhusat triikimist minimaalse müraga
Nautige triikimist koos perega või televiisori vaatamise ajal ilma, et aurugeneraatori hääl teid segaks. Vaikne tehnoloogia tagab vaikse kuid võimsa auruvoo. Aurugeneraator on varustatud heli summutava platvormiga, mis vähendab pumba vibratsioonidest põhjustatud müra, tagades sealjuures võimsa ja katkematu auruvoo.

CompatProVelocity aurugeneraator: pidev auruvoog
Kõrgsurvepump kannab vee veepaagist triikrauda. Aurukambris liigub suur hulk vett väga suurel kiirusel. Tänu sellele väljub tallast pidevalt ja võimas kondensveeta auruvoog.

Nutikas katlakivi eemaldamise süsteem heli ja valgusega meeldetuletusmärguandega
Nutika katlakivi eemaldamise süsteemi puhul on tegemist sisseehitatud katlakivi eemaldamise ja puhastamise funktsiooniga, et kaitsta teie aurugeneraatoriga triikrauda. Pärast igat umbes 10-tunnist triikimist tuletab teie aurugeneraatoriga triikraud teile heli ja valgusega meelde, et peaksite katlakivi eemaldama. Katlakivi eemaldamise muudab mugavamaks Calc Cleani mahuti - te peate vaid oma triikraua mahutile asetama, ilma et selle hoidmine teie rannet väsitaks. Pärast puhastamist kogutakse kogu must vesi mahutisse ja teie aurugeneraatoriga triikraud on taas kasutamiseks valmis.

Pehme käepide: hämmastavalt mugav käepide
Triikraua käepidemel olev pehme materjal on käe all pehme. Spetsiaalne muster parandab haaramiskogemust, muutes triikraua käeshoidmise triikimise ajal mugavamaks.

Kergem aurugeneraator Philipsilt
Uuendusliku ProVelocity tehnoloogia abil muutsime teie aurugeneraatoriga triikraua enneolematult kompaktseks. See kompaktne aurugeneraator mahub hõlpsalt teie triikimislauale, et triikida oleks veelgi mugavam. Lisaks sellele võtab aurugeneraator nüüd hoiustamisel palju vähem ruumi.

Kasutusvalmis kahe minutiga ning täitmine ei ole piiratud
Aur on kasutusvalmis kahe minutiga ja täita saab triikimise ajal.

Pumba rõhk kuni 6,5 baari
Mida rohkem auru, seda kiirem on triikimine. Tekib püsivalt võimas auruvoog, mis tungib sügavale rõivastesse ja muudab triikimise kiiremaks ja tõhusamaks. Auru kogust on vastavalt vajadusele võimalik reguleerida.


Tald SteamGlide Plus
Aur Jah
Vertikaalne aur Jah
Käepideme tüüp Kinnine
Veepihusti Jah
Tilgalukk Jah
Triikimisseadme tüüp Triikimissüsteem
Automaatne väljalülitus Jah
Katlakivi eemaldus Jah
Eriomadused katlakivi eemaldamise meeldetuletus, eemaldatav veepaak - mugav täita, kandmislukustus,energiat säästev režiim, kasutusvalmis: indikaatortuli, helimärguanne
Värvus sinine/valge
Tootja Philips

Toote koodid

EAN
8710103791096
Tootja kood
GC8731/20

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge