Miele tolmuimeja Blizzard CX1 Comfort PowerLine

Põhiinfo

Click2open Ühe käeliigutusega on tolmuanum ülesse eemaldatav ja nupule klikkides tühjeneb anum vertikaalselt alla kogumisnõusse. Tühjendamine on väga hügieeniline, sest tolmuga ei teki otsest kokkupuudet ja anum tühjeneb täielikult. ComfortClean Inn

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Click2open
Ühe käeliigutusega on tolmuanum ülesse eemaldatav ja nupule klikkides tühjeneb anum vertikaalselt alla kogumisnõusse. Tühjendamine on väga hügieeniline, sest tolmuga ei teki otsest kokkupuudet ja anum tühjeneb täielikult.

ComfortClean
Innovaatilised andurid mõõdavad GORE® CleanStream®-i peentolmufiltrit läbivat õhuvoolu ja aktiveerivad vajaduse korral automaatselt isepuhastusfunktsiooni ComfortClean. Selleks lülitub seade umbes 20 sekundiks välja. Funktsiooni ComfortClean saab ka käsitsi aktiveerida. Nii tagab ComfortClean püsivalt kõrge puhastusvõimsuse.

Comfort-käepide
Imivooliku liigutatav kinnitus võimaldab seadet käsitseda ergonoomiliselt ja mugavalt. Tänu võimendile on põrandaotsakut kerge manööverdada ja ranne ei väsi nii kiiresti ära.

Täisväärtuslikud integreeritud tarvikud
Miele põrandatolmuimeja Blizzard standardvarustuses on kolm kvaliteetset lisatarvikut: seadmesse on integreeritud polstriotsak ja vuugiotsak. Imipintsel on Eco Comfort-käepidemesse integreeritud või see on seadmega eraldi kaasas.

Vajutusfunktsiooniga juhtmekerimissüsteem Comfort
Kõigil Miele tolmuimejatel saab toitejuhtme mugavalt jalglüliti abil sisse kerida, nii et kummardama ei pea. Tooteseeriad Compact C2, Complete C3 ja Blizzard CX1 on varustatud veel vajutusfunktsiooniga, mis võimaldab kogu kaabli vaid ühe vajutusega sisse kerida.

Parkimissüsteem tööpausideks
Põrandaotsak haagitakse lihtsalt tolmuimeja külge, nii et imemistoru on kindlalt ja käepäraselt tööasendis.

"DynamicDrive"-juhtrullikud
Unikaalsed "DynamicDrive"-juhtrullikud1 on 360° pööratavad, paigaldatud terastelgedele ja varustatud amortisaatoritega. Kummeeritud rehvid jooksevad pehmelt, on kulumiskindlad ja pika elueaga. Eelised: äärmiselt hästi manööverdav tolmuimeja, mis sõidab väga vaikselt ja säästab tundlikke põrandaid.

Neli juhtrullikut
Blizzard CX1 on varustatud nelja 360° pööratavate juhtrullikutega. Nii on seade väga stabiilne, aga samal ajal ka paindlik ja igas suunas kergesti liigutatav.

Tööraadius
Kaabli, imemistoru ja -voolikuga on teie käsutuses eriti suur tööraadius. Seega saate ka suuri eluruume ilma tiheda pistikupesavahetuseta mugavalt puhastada.

Mugavusteleskooptoru
Eksklusiiivse Miele disainiga mugavusteleskooptoru saab lihtsasti soovitud kasutuskõrgusele välja tõmmata ning see fikseerub. Suurem läbimõõt suurendab õhuvoolu ja aitab niimoodi kaasa eeskujulikele puhastustulemustele. Praktilised väikesed detailid, nt ülemise otsa kummikate. Kui toetate toru seinale, ei libise see maha.

Metallvardaga käepidemed
Kõigi Miele tolmuimejate käepidemesse on sisse ehitatud peenike metallniit, mis toimib piksevardana. Nii ei teki seadme ja kasutaja vahel staatilist elektrit.

Termokaitse
Kõik Miele tolmuimejad on tänu temperatuuripiirikule kaitstud ülekuumenemise eest. Kui näiteks suuremad tolmuosakesed peaks õhu väljapääsuava ummistama, lülitub mootor kindluse mõttes automaatselt välja. Pärast vigade kõrvaldamist ja mahajahtumisaega on seade uuesti töövalmis.

Mootori sujuv käivitus
Miele tolmuimejad saavutavad valitud töövõimsuse pärast käivitamist sujuvalt. Nii on vooluvõrk kaitstud ülekoormuse eest.

Vortex-tehnoloogia
Vortex-tehnoloogia tekitab tohutu õhuvoolukiiruse, rohkem kui 100 km/h. Tihedalt projekteeritud põrandaotsakute ja voolujoonelise õhukanaliga kombineerituna, tagab kogumiskotita tolmuimeja esmaklassilise puhastuse jõudluse. Suur mustus ja peentolm eraldatakse suurepäraselt. Suur mustus maandub läbipaistvasse tolmuanumasse, peentolm peentolmufiltriga eraldi anumasse.

Hügieeniline tühjendamine
Spetsiaalselt konstrueeritud mootor tagab väga suure õhuvoolukiiruse suurepäraseks suure mustuse ja peentolmu sadestamisele eraldi anumatesse. Anumate tühjendamine toimub minimaalse tolmu lendlemisega suunaga alla.


Tolmuimeja tüüp Tolmukotita
Tolmukogumissüsteemi tüüp Konteiner
Teleskooptoru Jah
Võimsuse reguleerimine Käepidemelt
Automaatne juhtme kerimine Jah
Energiaklass C
Tolmutagastusklass A
Kõvapõranda puhastamise tõhusus A
Vaipade puhastamise tõhusus B
Toide Võrgutoide
Filtrid HEPA AirClean Lifetime filter
Eriomadused ergonoomiline käepide, silence süsteem, parkimissüsteem tööpausideks ja seadme hoiulepanekuks
Komplektis kolmeosaline tarvik, polstriotsak, praootsak, põrandaotsak, parketihari "Twister"
Tootja Miele
Värv Must

Üldine

Tolmuimeja tüüp
Konteineriga

Jõudlus

Energiatõhususe märgis
C
Vaibapuhastusklass
B
Kõvakattega põrandate puhastusklass
A
Tolmutagastusklass
A

Funktsioonid

Võimsuse reguleerimine
Jah
Automaatne juhtme kerimine
Jah
Teleskooptoru
Jah

Disain

Värvus
Must

Toote koodid

EAN
4002515826416
Tootja kood
BLIZZARDCX1OBSW

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge