Candy pesumasin-kuivati 6kg/4kg GVSW40464TWHC2-S

Põhiinfo

Easy Iron Selles programmis kasutatakse auruga töötlemist, mis võimaldab vähendada ja siluda riietes olevaid kortse, tagades triikimise hõlbustamiseks ideaalse niiskustaseme. Vastavast nupust saad valida kolme erineva intensiivsusastme vahel, vastava

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Easy Iron
Selles programmis kasutatakse auruga töötlemist, mis võimaldab vähendada ja siluda riietes olevaid kortse, tagades triikimise hõlbustamiseks ideaalse niiskustaseme.
Vastavast nupust saad valida kolme erineva intensiivsusastme vahel, vastavalt sellele, kas riided on märjad või kuivad ja kanga tüübile.

Mix Power System +
Pesumasinal on innovaatiline funktsioon, mis segab pesuvahendi eelnevalt veega. Kõrgsurvejoaga pihustatakse segu otse pesusse. Pesutsükli algetapis soodustab kõrgsurvejuga pesulahuse tungimist riidekiududesse, eemaldades nii tõhusalt mustuse ja tagades parima pesutulemuse.
Süsteemil on ka funktsioon "Mix Power System +", mis eemaldab loputamise ajal kõrgsurvejoa toimel täielikult pesuvahendi jäägid.

Perfect Mix
See uuenduslik programm koos innovaatilise "Mix Power System +" tehnoloogiaga võimaldab pesta erinevast materjalist esemeid (puuvillased, sünteetilised ja segamaterjalist esemed) temperatuuril 20 °C. Pesemise tulemus on võrreldav pesemisega temperatuuril 40 °C. Võrreldes tavapärase puuvillaste esemete pesuprogrammiga temperatuuril 40 °C, on selle programmi energiakulu poole väiksem.

Antiallergy programm
See eriprogramm tagab sügavpuhastuse, tulemusliku desinfitseerimise ja allergiavastase toimimise tänu optimeeritud temperatuuri ja loputusega tsüklitele, kõrvaldades allergeenid ja pesuaine jäägid. Ideaalne tundliku nahaga inimestele. Sobib puuvillastele riietele, mis on pestud temperatuuril 60 °C.
Soovitatav väiksema pesukoguse korral.

Automaatne pesu+kuivatusprogramm 59’min
See spetsiaalselt välja töötatud programm tagab kvaliteetse pesupesemise ja kuivatamise tulemuse oluliselt lühema pesuajaga. Programm on mõeldud kasutamiseks väiksema koguse pesuesemetega (vt programmide tabel).

"Kg DETEKTOR" funktsioon
Funktsiooni märgutuli põleb pesutsükli esimeste minutite jooksul, kuni intelligentne sensor on määranud kindlaks pesuesemete kaalu ning reguleerinud vastavalt sellele tsükli aegpikkuse ning vee- je energiakulu. Võimaldab kogu pesutsükli vältel järgida teavet trumlis oleva pesu kohta, reguleerib vajaliku vee kogust, tuvastab vahu ja suurendab vajadusel loputusvee hulka, reguleerib tsentrifuugimiskiirust vastavalt pesukogusele, vältides nii tasakaalustamatust.

SMART TOUCH
Seadmes on Smart Touch tehnoloogia funktsioon. See võimaldab rakenduse kaudu suhelda nutitelefoni /tahvelarvutiga, mis põhinevad Androidi operatsioonisüsteemil ja on varustatud NFC (lähivälja)tehnoloogia funktsiooniga. Rakendus Candy simply-Fi on kasutatav nii Androidi kui ka iOSi tahvelarvutite ja nutitelefonidega.

• Laadi oma nutitelefoni rakendus Candy Simply-Fi
• Nutikas hooldus - Nutikas kontroll ja automaatsed-puhastustsüklid ning veaotsingu juhised
• Minu statistika - Pesemise statistika ja nõuanded seadme efektiivsemaks kasutamiseks

Lisafunktsioonis Smart Touch on tehase vaiketsüklina seadistatud "automaatne puhastamine" (Auto-Clean), mis on mõeldud trumli puhastamiseks, halva lõhna eemaldamiseks ja pesumasina elutsükli pikendamiseks.


Energiaklass A
Tsentrifuugimise tulemus A
Kuivatiga pesumasin Jah
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Lisapesuprogrammid kiirpesu- ja kuivatusprogramm 59', Kiirpesuprogrammid 14’-30’-45’, perfect mix
Lisafunktsioonid NFC rakendus, kerge triikimise funktsioon
Displei Jah
Pesumasina tüüp Eestlaetav
Tootja Candy
Värvus valge

Toote koodid

EAN
8016361958241
Tootja kood
GVSW40464TWHC2-S

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge