Xiaomi õhupuhasti Mi Air Purifier Pro

Põhiinfo

  • Nutikas lasersensoriga õhupuhasti
  • Puhastab kuni 60-ruutmeetrise ruumi
  • Eemaldab kahjulikud ained & halvad lõhnad
  • Ülimalt vaikne ja energiasäästlik
  • Jälgi õhukvaliteeti otse oma nutiseadmest

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Uudne OLED ekraan kuvab rohkelt infot
Mi Air Purifier Pro on varustatud OLED ekraaniga, mis võimaldab hõlpsasti kontrollida ruumi PM2.5 osakeste taset ning jälgida kui puhas õhk ruumis hetkel on. Nimelt muudab ekraani ümbritsev ring värvi just vastavalt selle järgi, kui kõrge on ruumi PM2.5 osakeste tase. Lisaks kuvatakse ekraanil ka temperatuur ning õhuniiskuse tase. Seejuures reguleerib ekraan automaatselt heledust ning tagab, et ka öösel pole Sinu uni häiritud.

Ülitäpne lasersensor
Mi Air Purifier Pro on varustatud ülitäpse lasersensoriga, mis suudab õhust kiiresti eemaldada ka koguni kuni 0,3 μm suurused tolmuosakesed ning kuvab vastava info ka reaalajas koheselt OLED ekraanile.

Kiire ja tõhus õhu puhastamine
Innovaatiline Mi Air Pro tööpõhimõte tagab kiire ja võimsa õhu puhastamise. Erinevalt oma eelkäijatest on Mi Air Pro puhta õhu tootlikkus koguni kuni 500 m3/h, mis tähendab, et õhupuhasti on võimeline tõhusalt puhastama kuni 60-ruutmeetrise ruumi.

Kolmekihiline 360° filter
360-kraadine kolmekihiline silindriline filter suudab tõhusalt õhku sisse võtta igast suunast. Filtri pealmine kiht eemaldab õhust suuremad tolmuosakesed ning karvad. Filtri keskmine kiht kasutab H11 taseme filtreerimistehnoloogiat Jaapanist ning eemaldab mikronisuurused osakesed ja kahjulikud bakterid. Sisemine aktiivsüsinikust kiht eemaldab formaldehüüdi, halvad lõhnad ning muud kahjulikud ained.

Tõhus tornikujuline disain
Õhupuhasti klassikaline tornikujuline disain on tõestanud, et suudab olla üheaegselt maksimaalselt tõhus ning ka kompaktne. Uuendatud disainiga sissevõtuavad tagavad tõhusa 360-kraadise õhu puhastamise.

Nutikas ühilduvus
Kasuta oma nutitelefoni õhupuhasti juhtimiseks ka kodust eemal olles – lülita seda sisse või välja, vaheta režiimide vahel või seadista seadme tööaega. Mi Home rakendus võimaldab otse nutitelefonist oma kodu õhukvaliteeti jälgida. Filtri vahetamine on samuti lihtsaks ja mugavaks tehtud – nutitelefonile saadetakse filtri vahetamise vajaduse kohta automaatselt teavitus.

Ülimalt vaikne ja energiasäästlik
Mi Air Purifier Pro laseb Sul rahus õndsat und nautida, sest õhupuhasti tehnoloogia on loodud selliselt, et väheneks müratase ja saaksid öösiti nautida täielikku vaikust ja rahu.

Toote koodid

EAN
6970244526649
Tootja kood
16028

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge