LG pesumasin-kuivati FH4G1JCH2N 10,5kg/7kg

Põhiinfo

TrueSteam™ - Vähendab allergeene 99,9% TrueSteam™-tehnoloogia aktiveerib Allergy Care, Stream Refresh ja Steam Softener™ funktsioonid. Paranda oma elukvaliteeti ja hoia tervislikku, allergeenivaba keskkonda. 6 Motion DD - Kangaste optimaalne pesu Va

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

TrueSteam™ - Vähendab allergeene 99,9%
TrueSteam™-tehnoloogia aktiveerib Allergy Care, Stream Refresh ja Steam Softener™ funktsioonid. Paranda oma elukvaliteeti ja hoia tervislikku, allergeenivaba keskkonda.

6 Motion DD - Kangaste optimaalne pesu
Vali pesuprogramm ja 6 liikumisega Direct Drive tehnoloogia liigutab trumlit mitmes suunas, hoolitsedes kangaste eest ja pestes pesu eriti puhtaks.

Inverter Direct Drive - Vähem vibratsiooni, vähem müra
Mitte üks, vaid lausa kaks ülitõhusat Direct Drive invertermootorit täiustavad pesemisjõudlust, kuid mürata. Inverteriga Direct Drive tehnoloogia kasutab vähem liikuvaid osi, vähendades vibratsiooni ja täiustades vastupidavust. Lisaks sellele kasutavad mootorid vähem energiat, vähendades sedasi ka elektrikulu.

Kuivatiga pesumasin
LG pesumasin-kuivati on üks meie juhtiv kodumasinatehnoloogia. Säästa kodus ruumi ja jäta rohkem perekonnale. LG pesumasin-kuivati teeb riided säravpuhtaks ning ka kuivaks, ilma eraldi kuivatit vajamata.

EcoHybrid säästab vett ja aega
A klassi energiamärgisega EcoHybrid-tehnoloogia säästab vett või lühendab kuivatustsüklit. Vali, kas Eco Dry kuivatusrežiim, mis ei kasuta kuivatamiseks vett või normaalkuivatusrežiim, et lühendada kogu kuivatustsüklit ja vähendada energiakulu.

Lisa esemeid
Kui unustad mõne eseme, siis saad selle lisada ka pärast pesutsükli algust. LG pesumasin-kuivati on varustatud nupuga „Lisa ese“, mis võimaldab pesemise ajal ununenud esemete lisamiseks ust avada.

Nutikas mugavus WiFi abil
SmartThinQ™ -tehnoloogia võimaldab pesemist kõikjalt ja igal ajal juhtida. Võid jälgida energiatarvet või laadida alla tsükleid, et lisada terve rida äsja arendatud pesutsükleid kogu pesumasina kasutusea vältel.


Energiaklass A
Tsentrifuugimise tulemus A
Kuivatiga pesumasin Jah
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Lisapesuprogrammid puuvill (suur suurus), lihtne hooldus, pesu+kuivatus, täielik kuivatamine, aegkuivatus
Lisafunktsioonid TrueSteam™ aurufunktsioon, ukse lukustuse indikaator, veateate alarm, tööaja indikaator, ooterežiimi funktsioon, veelukk, tsükli reservsüsteem, "lisa ese"
Valmistatud Hiina
Displei LED
Pesumasina tüüp Eestlaetav
Tootja LG
Värvus valge

Toote koodid

EAN
8806098258550
Tootja kood
FH4G1JCH2N

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge