Beko pesumasin-kuivati HTE7613YBSTR 7kg/4kg

Põhiinfo

Igapäevane kiire programm Beko väärtustab Sinu aega. Seetõttu teeme kõik endast oleneva, et kasutajateni jõuaksid võimalikult kiiresti töötavad tooted. Programm Daily Xpress on välja töötatud kergelt määrdunud riiete pesemiseks, eriti nende riiete pe

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Igapäevane kiire programm
Beko väärtustab Sinu aega. Seetõttu teeme kõik endast oleneva, et kasutajateni jõuaksid võimalikult kiiresti töötavad tooted. Programm Daily Xpress on välja töötatud kergelt määrdunud riiete pesemiseks, eriti nende riiete pesemiseks, mida on kasutatud üks kord. Programmiga on võimalik pesta masinatäis pesu temperatuuride vahemikus 0 °C kuni 90 °C.

Programm Xpress Super Short
Programm on ette nähtud kergelt määrdunud riiete pesemiseks, näiteks üks kord kantud riiete pesemiseks. Funktsioon Xpress Super Short võimaldab pesukoguse kaaluga 2 kg pesta temperatuuride vahemikus 0–30 °C napi 14 minutiga.

Villaste riiete programm
Spetsiaalne programm villastele riietele, et need ei saaks kahjustada.

Automaatne pesukoguse kaalumise süsteem
Süsteem „kaalub” pesu ja laotab selle trumlis laiali, et elimineerida vibratsioon ja müra ning tagada tsentrifuugimise ajal seadme maksimaalne stabiilsus. Süsteem tagab maksimaalse tsentrifuugimise kiiruse.

Lapselukk
Juhul, kui laps peaks seadmega mängima, võimaldab lapseluku funktsioon nupud ja pöördnupp lukustada. See muudab võimatuks ka töö käigus juhuslike muudatuste tegemise.

Programm Mini
Spetsiaalne programm võimaldab kuivatada 1 kg pesu ainult 30 minutiga, mistõttu ei ole enam vaja kuivi riideid pikalt oodata.

Automaatne kortsumisvastane süsteem
Kõik Beko kuivatid on varustatud spetsiaalse, trumli rahulikul liikumisel põhineva, riietusesemete kortsumist vältiva funktsiooniga.

Kortsudeta
Pesemise ja tsentrifuugimise eriprogramm vähendab kortsude teket riietel, mistõttu on neid hiljem kergem triikida.

Funktsioon Express
Tänu sellele funktsioonile võib pesemise aega sõltuvalt kangast lühendada 30–50% võrra.

Pesemistulemuse klass A
Pesemistulemuse klass A on vastavalt Euroopa standarditele oma kategooria parim klass.

Programm Shirt
Spetsiaalne särkide pesu programm peseb särgid temperatuuril 40 °C ideaalselt puhtaks.

Invertermootor
Invertermootorit iseloomustavad ainult eelised: see töötab vaikselt, mootor peab kauem vastu, selle pöördemoment on parem ja kiirus suurem.

LCD-ekraan
LCD-ekraan aitab ühel ekraanil erinevaid funktsioone jälgida ning juhtida: võimaldab starti kuni 24 tundi edasi lükata, pakub programmi kontrollimise võimalust, võimaldab kontrollida hoiatuste näidikuid ja programmi tööaega. LCD-ekraan hoolitseb mugavuse eest, toetab toote elegantset välimust ja võimaldab valida lisafunktsioone, hallata aega ning muuta toote kasutamine lihtsamaks.

Programm Self Clean
See on spetsiaalne trumli, torude, pesuvahendi mahuti ja muude pesumasina siseosade puhastamise programm. Seda on aegajalt mõttekas kasutada, eriti kui me tavaliselt peseme pesu madalal temperatuuril, mis soodustab bakterite vohamist. Selle programmi käigus kuumutatakse vesi hügieeni tagava temperatuurini 70 °C.

Trumli pöörded kahes suunas
Kõik Beko kuivatid on varustatud mõlemas suunas pöörleva trumliga. See tagab ühtlase kuivatamise ja hoiab ära riietusesemete kortsumise.


Energiaklass B
Tsentrifuugimise tulemus B
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Kuivatiga pesumasin Jah
Lisapesuprogrammid Mini/Mini14', allalaaditav programm, hügieenilise pesu programm koos kuivatusega, 4 kg pesuprogramm ja kuivatus, Wash&Wear
Süsteemid Invertermootor
Lisafunktsioonid HomeWhiz kaugjuhtimise funktsioon, programmi lõpuni jääva aja näidik, veekulu automaatne kontroll, pesu automaatne kaalumine
Valmistatud Türgis
Displei Tekst/sümbolid
Pesumasina tüüp Eestlaetav
Juhtpaneeli keel Inglisekeelne
Tootja Beko
Värvus valge

Toote koodid

EAN
8690842216473
Tootja kood
HTE7613YBSTR

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge