Bosch, 8 kg, sügavus 59 cm, 1400 p/min - Eestlaetav pesumasin

Põhiinfo

EcoSilence Drive’i garantii Kodune müratase võib panna paika kogu päeva meeleolu. Eriti kui soovid koos perega rahus ja vaikuses einestada. Boschi EcoSilence Drive on niivõrd vaikne, et mõnikord võib lausa ununeda, et pesumasin töötab. See on varusta

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

EcoSilence Drive’i garantii
Kodune müratase võib panna paika kogu päeva meeleolu. Eriti kui soovid koos perega rahus ja vaikuses einestada. Boschi EcoSilence Drive on niivõrd vaikne, et mõnikord võib lausa ununeda, et pesumasin töötab. See on varustatud harjadeta energiasäästliku mootoriga, mis vähendab optimaalselt hõõrdumismüra ja töötab vaikselt ning millel on eriti pikk eluiga ja 10-aastane garantii.

SpeedPerfect
SpeedPerfect on spetsiaalne funktsioon olukordadesse, kus pole eriti aega. SpeedPerfect suudab vähendada pesuaega kuni 65%*, ohverdamata sealjuures suurepärast tulemust. Seda saab kasutada koos enamiku programmide ning kõigi pesukoguste ja tekstiilidega. Näiteks kui kasutad SpeedPerfect-funktsiooni koos segapesu programmiga, siis saad pesta kuni 4 kg segapesu põhjalikult kõigest 41 minutiga (*Programmi 40 °C Easy Care kestuse ning programmi 40 °C Easy Care ja SpeedPerfect-funktsiooni kombinatsiooni kestuse erinevus.).

VarioDrum-süsteem
Sinu lemmikriided või õrnad rõivad võivad korduva pesemise käigus kahjustada saada. VarioDrum-süsteemi unikaalne patenteeritud struktuur kasutab ühtlast veejaotust, et pesta mis tahes tüüpi pesu õrnalt ja tõhusalt ilma Sinu lemmikriideid venitamata, kortsutamata või kahjustamata. Olenevalt valitud programmist nihutavad tilgakujuliste elementidega disain ja asümmeetrilised labad Sinu pesu õrnalt trumli keskele hoolimata pöörlemissuunast. See ei taga üksnes rohkem määrdunud riiete intensiivset puhastamist, vaid garanteerib kogu masinasse pandud pesu kiirema ja põhjalikuma pesemise.

ActiveWater Plus
Uus pesumasin võib aidata säästa vett ja vähendada pingutusi. Meie ActiveWater Plusi tehnoloogia tagab suurepärased tulemused, kasutades iga tsükli jaoks täpselt vajalikus koguses vett ja seda isegi väikse pesukoguse korral. Integreeritud andurid reguleerivad automaatselt vee hulka, võttes aluseks kanga tüübi ja pesukoguse. Nii tagatakse täiuslik tulemus, raisates samal ajal vähem vett.

Pesu lisamise funktsioon
Kas unustasid lapse soki või enda T-särgi masinasse panna? Vahet pole. Meie pesumasinate pesu lisamise funktsioon võimaldab isegi pesutsükli ajal riideid lisada või eemaldada.* Selleks tuleb tsükkel lihtsalt peatada, uks avada, soovitud pesu trumlisse panna ja seejärel pesemist jätkata (*Pesu lisamine ei ole võimalik, kui pesuvee temperatuur on kõrgem kui 50 °C või kui veetase on liiga kõrge.).

Hiirvaikne pesumasin
Küljeseinte uuenduslik AntiVibration-disain ei ole ainult pilkupüüdev, vaid pakub ka paremat stabiilsust ja vähendab vibratsiooni. Lisaks sellele reguleerib täiustatud isolatsioon ka mürataset ja tänu sellele töötavad Boschi pesumasinad väga vaikselt isegi tsentrifuugimistsükli ajal.


Tootja Bosch
Displei LED
Pesumasina tüüp Eestlaetav
Tsentrifuugimise tulemus B
Energiaklass C
Lisapesuprogrammid hõlpsa hoolduse programm, valge ja värvilise pesu programm, vaikne programm
Süsteemid SpeedPerfect
Lisafunktsioonid Vario Speed, automaatne pesukoguse tuvastus, ActiveWater Plus, liigse pesuvahendi doseerimise hoiatus, isepuhastuv pesuvahendi sahtel, kortsumisvastane faas programmi lõpus
Värv Valge
Valmistatud Türgis
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
õhus leviva müra klass A
Energiamääruse number 2019/2014

Üldine

Tüüp
Eraldiseisev
eestlaetav

Jõudlus

Energiatõhususe märgis
C
Tsentrifuugimisklass
B

Disain

Ekraan
LED

Toote koodid

EAN
4242005252930
Tootja kood
WAU28US8SN

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge