Viomi robottolmuimeja S9, must

Põhiinfo

  • Multifunktsionaalne robottolmuimeja
  • Puhastab ja peseb põranda
  • Automaatne tühjendamine tühjendusjaamas
  • Nutirakenduse kaudu juhitav
  • 360° LDS laserskaneerimine ja kaardistamine

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Viomi S9 robottolmuimeja töötab sujuvalt koos tühjendusjaamaga, mis tühjendab roboti automaatselt mustusest ja tolmust. See võimaldab käed-vabad puhastamist kuni 30 päeva. Kui robottolmuimejat ei ole enam vaja tühjendada, siis ei puutu ka Sina ega Sinu pere nii tihti enam kokku tolmu ja muude kahjulike osakestega, mis võivad tolmuimeja käsitsi tühjendamisel õhku paiskuda.

Automaatne tühjendamine
Tühjendusjaamal on tõhusam mootor ja imemisvõimsus ning lühem õhutoru kui teistel isetühjenevatel robottolmuimejatel. See võimaldab jaamas tolmu ja mustuse tõhusalt ja kiiresti koguda. Automaattühjendusjaam on ka üks väiksemaid turul, kuna Viomi unikaalne imemistehnoloogia ei nõua suurt alumist osa, mis võtab palju põrandapinda. Kui tühjendusjaama mahukas 3-liitrine tolmukott hakkab täis saama siis tuleb Sulle selle kohta tevitus. Tühjendusjaama tolmukotti tuleb vahetada keskmiselt vaid kord kuus. Lisaks on tolmukotti on lihtne sulgeda, nii et tolm jääb selle sisse ega paisku õhku laiali.

Olekuindikaatorid
Robottolmuimejat peab olema lihtne kasutada. Just sellel põhjusel näitab Viomi S9 aku laetuse taset ja ühtlasi kuvab ka tühjendusasendit nii LED-ekraanil kui ka Mi Home nutirakenduses, kui on aeg tolmukotti vahetada. Kui midagi on valesti, teavitab robottolmuimeja Sind sellest ka oma kõlari kaudu.

Kolm-ühes tolmu imemine, pühkimine ja moppimine 2-in-1 hübriidpaagiga
Kas poleks imeline puhastamise pärast mitte stressata? S9 suudab üheaegselt imeda tolmu, pühkida põrandaid ja neid ka moppida. Hübriidpaak koosneb tolmupaagist (300 ml) ja veepaagist (250 ml) ning sellel on elektriliselt juhitav veepump, mis võimaldab kontrollitud ja täpset vee kasutamist. See hoiab ära lekked ja võimalikud veekahjustused põrandale. Teised robottolmuimejad, millel pole elektriliselt juhitavat veepumpa, töötavad tavaliselt raskusjõu mõjul, mis võib vabastada liigselt vett.

Unikaalne Y-mopi funktsioon
Viomi ainulaadne Y-mustri režiim simuleerib edasi-tagasi käsitsi puhastamist, mis puhastab ära ka tõrksamad plekid. Võimas tehnoloogia võimaldab saavutada pesutulemust, mida tavaliselt robottolmuimejalt ei oodata. Sa hindad seda funktsiooni alles siis, kui oled lõpptulemust oma silmaga näinud. Seda tehnoloogiat kasutatakse ainult Viomi seadmetes. Y-mustriga režiimi ja traditsioonilise S-mustri vahel vahetamine on lihtne.

Tõhus imemisvõimsus osakeste ja allergeenide püüdmiseks
S9 võimas 2700 Pa imemisvõimsus püüab kergesti kinni kõike alates tolmust kuni karvadeni ja isegi raskemate osakesteni. Imemisvõimsus pole aga ainus määrav tegur. Viomi S9 robottolmuimejal on ka ujuv põhihari. Miks on ujuv põhihari nii oluline? Ilma ujuva põhiharjata robottolmuimejad ei suuda tavaliselt eemaldada mustust ja osakesi ebatasastelt pindadelt. Ujuv põhihari on painduv ja kohandub puhastatava aluspinnaga, jõudes seeläbi ka tolmu ja mustuseni põranda pragudes ja vaibal, tagades nii tõhusama puhastustulemuse. S9 puhastab ka seintelt tolmu imava küljeharjaga.

360° LDS laserskaneerimine ja kaardistamine
Tänu üliintelligentsele LDS 2.0 laserskaneerimis- ja kaardistamissüsteemile suudab Viomi S9 kiiresti ja täpselt luua maksimaalse täpsusega ja katva kodu korruseplaani puhtama kodu jaoks. Robottolmuimeja liigutusi saad jälgida oma kodu detailsel korruseplaanil nutirakenduse Mi Home kaudu. Viomi S9 robottolmuimejal on kokkupõrke-, kukkumiskaitse- ja seinaandurid intelligentseks ja täpseks navigeerimiseks.

Mitme kihi kaardistamine
Viomi S9 mahutab kuni 5 erinevat kaarti, mis sobivad ideaalselt kõigile, kes elavad praegu või tulevikus suuremas kodus. See võimaldab kasutada robottolmuimejat mitme kihi tõhusaks puhastamiseks (sest seade ei pea iga kihi põrandaplaani uuesti õppima).

Auto Boost tehnoloogia
Tänu intelligentsele Auto Boost tehnoloogiale kasutab Viomi S9 vaipade imemiseks automaatselt tõhusamat imemisvõimsust. Tänu sellele funktsioonile puhastab robottolmuimeja tõhusalt ka sügavamale vaiba sisse imendunud tolmu ja mustuse.

Suurepärane takistuste ületaja
Kodu tolmuimejaga puhastamisel puutub robottolmuimeja loomulikult kokku mitmesuguste takistustega nagu läved ja vaibad. Viomi S9 ületab kergesti kuni 2 cm kõrgused läved ja põrandaliistud, vaipadest rääkimata. Seega ei pea Sa robottolmuimeja tõttu vaipu teisaldama ega muid lahendusi välja mõtlema.

Mi Home ja Google Assistant

Viomi usub peaaegu piiramatutesse võimalustesse ega piira tarkvara kasutamist. Viomi ja Mi Home nutirakenduse abil saad oma puhastusroboti liigutusi ja tegevusi piiramatul viisil kohandada vastavalt oma vajadustele. Mi Home abil saad hõlpsalt luua No-Go tsoone, virtuaalseid seinu, puhastusgraafikuid ja palju muud. Loomulikult saad reguleerida ka imemisvõimsust ja valida, kas robottolmuimeja kasutab tolmuimeja või mopi funktsiooni või võib-olla isegi mõlemat. Lisaks on robottolmuimejal ka Google Assistant hääljuhtimise tugi.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Üldine

Tolmumaht
0,3 l
Veepaagi maht (l)
0,25

Jõudlus

Sisendvool (V)
220
Aku mahutavus
5200 mAh

Disain

Värvus
Must
Kõrgus (mm)
98
Laius (mm)
350
Sügavus (mm)
350
Kaal (g)
3800

Toote koodid

EAN
6923185617358
Tootja kood
V-RVCLMD28B

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge