Xiaomi õhupuhasti Smart Air Purifier 4 Pro

Ostukorvis rakendub
VEEL 6% allahindlust
(min. 10€ ostul)
279 € Säästad 7% 299 €

Järelmaksuga ostes alates 9,51 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • Nutikas lasersensoriga õhupuhasti
  • Puhastab kuni 65-ruutmeetrise ruumi
  • OLED puutetundlik ekraan
  • 360° õhu filtreerimine
  • True HEPA filter

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Võrratu puhastusjõud ja pidev õhuvool
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro puhastab õhu kiiresti ja tõhusalt. Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro osakeste CADR ehk puhta õhu seadmest väljumise kiirus on kuni 500 m³/h. See õhupuhasti väljastab 8330 liitrit puhastatud õhku minutis. 15 minutiga võimaldab puhastada 40 m² ning 360° õhu sisselaskeava tagab kogu ruumi õhu puhastamise.

Puutetundlik OLED-ekraan
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro õhupuhastil on nutikas OLED–ekraan, millel on elektroonilised puutetundlikud juhtnupud, valguse dimmer ja filtri kasutusea indikaator. Kõrglahutusega ekraanilt saad infot õhutemperatuuri, -niiskuse ja -kvaliteedi kohta ning saad valida erinevate režiimide vahel: öö-, automaat- ning oma eelseadistatud lemmikrežiim. Madala müratasemega öörežiimis lülitub ekraani heledus välja, et vältida pimestamist, samas jätkab õhupuhasti oma tööd, et hoida õhk ringluses ning pakkuda häirimatuks uneks täiuslikku keskkonda.

Võimekas filtreerimissüsteem
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro kolm-ühes filtreerimissüsteem eemaldab õhust 99,97 protsenti osakestest suurusega 0,3 μm. Õhupuhasti suudab ümbritsevast õhust eemaldada mehhaanilised osakesed, nagu lemmikloomade karvad, hallitusseente eosed, bakterid, viirused, õietolmu, kodutolmu, kõõma, suitsu ja puuvillakiud, seeläbi on õhk ohutu ja tervislik ka alllergikutele. Xiaomi filtrisse on integreeritud sulapuhutud PP-kiud koos elektrostaatilise tehnoloogiaga, millel on suurem kiudude ruum, mis võimaldab suurel hulgal puhast õhku läbi filtreerida. Väiksemate kiududega filtril on lihtne õhku läbi lasta isegi suurel kiirusel, mille tulemuseks on palju vähem müra. Tänu väiksema tihedusega kiudfiltrile kulutab Xiaomi filter vähem energiat, et saavutada sama palju puhast õhku. Õhupuhastil on kauakestev ja kvaliteetne aktiivsöe filter, mis kestab umbes 6 kuud tingimusel, et õhupuhasti töötab 12 tundi ööpäevas. Selle kõrge adsorptsiooni kiirusega filtri abil eemaldab seade tõhusalt kõik Sinu kodus levivad kahjulikud gaasid, ebameeldivad lõhnad, toiduvalmistamise aurud ja kõik lenduvad orgaanilised ühendid, hoides õhu värskena.

Hääljuhtimine ja Mi Home / Xiaomi Home App tugi
Sarnaselt teistele Xiaomi nutiseadmetele saab ka Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro õhupuhastit juhtida Mi Home / Xiaomi Home mobiilirakenduse kaudu. Kontrolli õhukvaliteeti, -temperatuuri, -niiskust ja reguleeri sissepuhkeventilaatorite kiirust. Mobiilirakendus saadab automaatseid meeldetuletusi õhupuhasti filtri vahetamiseks. Samuti saab sealt seadistada lapselukku.
  • Efektiivne leviala: 35–60 m²
  • Eemaldab lõhnad, tolmu, bakterid, viirused, tahked osakesed
  • Kandesang
  • Lihtne puhastamine
  • Veekindel ABS plastikust korpus
  • Mõõtmed: 27,5 × 27,5 × 68 cm
  • Võimsus: 50 W
  • Kaal: 6,8 kg
  • Ühildub nii Android kui ka iOSiga seadmetega

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 59,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 39,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 69,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.



Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Jõudlus

Õhuringluse võimsus
500 m³/h
Müratase
34 - 64 dB
Võimsus (W)
50
Sisendvool (V)
100 – 240

Omadused

Filtri tüüp
HEPA

Disain

Värvus
Valge
Kõrgus (mm)
680
Laius (mm)
275
Sügavus (mm)
275
Kaal (g)
6800

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
9 kg
Pakendi laius
35.5 cm
Pakendi kõrgus
74.5 cm
Pakendi pikkus
34 cm

Toote koodid

EAN
6934177743665
Tootja kood
BHR5056EU

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

See toode on laos. Kohese tellimuse korral saame selle kiirelt sinu poole teele panna. Tellides toote Photopointi veebipoest jõuab see sinuni 1-2 tööpäeva jooksul.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge