Roborock robottolmuimeja S7 MaxV+, must

Põhiinfo

  • Multifunktsionaalne robottolmuimeja
  • Koos automaatse tühjendusjaamaga
  • Imeb tolmu ja peseb põrandaid
  • Suur 5100 Pa imemisvõime
  • WiFi ühenduvus

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Heli vibratsioonitehnoloogiaga mopp
Roborock S7 MaxV+ robottolmuimejal on uuenduslik VibraRise heli vibratsioonitehnoloogia, mis eristab seda mudelit eelmistest. Mopp vibreerib 3000 korda minutis, mis tagab sügava ja tõhusa puhastuse. VibraRise mopp eemaldab kuni 99,9% bakteritest ja allergeenidest. Mahukas 200 ml veepaak võimaldab põrandaid puhastada tõhusalt ja korralikult. Roborock S7 MaxV+ mopp saab hakkama ka kuivanud plekkide eemaldamisega, mida paljud teised robottolmuimejad ei suuda.

Struktureeritud valgusega 3D skaneerimine
Struktureeritud valgusega 3D skaneerimine tuvastab täpselt takistused ja ohtlikud kohad nii valges kui ka pimedas ruumis, et koristamine sujuks muretult kellaajast hoolimata.

Intelligentne vaibatuvastus
Vaiba tuvastamisel tõstab intelligentne Roborock S7 MaxV+ mopi automaatselt üles, et vältida vaiba märjaks tegemist ja hakata vaibalt tolmu imema. Samuti tõstetakse mopp üles laadimisdokki jõudes, et vältida mustuse ja bakterite levikut ja inetuid jälgi põrandal.

Ruumide tuvastus
S7 MaxV+ tunneb mööbli põhjal automaatselt ära magamistoad, elutoad, söögitoad ja vannitoad ning soovitab ruumitüübi põhjal ideaalset puhastusjärjekorda. Nii saavad magamistoad koristatud esimesena ning vannituba puhastatakse alati viimasena. Koristades reguleerib robottolmuimeja imemisvõimsust ja puhastamise intensiivsust automaatselt igas toas maksimaalse efektiivsuse saavutamiseks.

Uuendatud põhihari
Mustuse kogumiseks peab tolmuimeja hari olema võimalikult põranda lähedal. Uuendatud Roborock S7 MaxV+ ujuv põhihari jälgib maapinda väga tihedalt, et luua parim tulemus isegi ebaühtlastel pindadel. Täiskummist hari on vastupidav, ning selle spiraalsed harjased suudavad mustust paremini kinni püüda. Roborocki HyperForce imemissüsteemiga varustatud Roborock S7 MaxV+ imemisvõimsus on 5100 Pa, mis suudab püüda kinni ka peenikese tolmu, prahi, juuksed ja karvad. Tolm saab eemaldatud ka nurkadest ja põrandapragude vahelt.

Täpne kaardistamine
Roborock S7 MaxV+ robottolmuimejal on LiDAR kaamera navigeerimine koos adaptiivsete marsruudialgoritmidega. Täpne LiDAR-navigatsioon loob Sinu kodust täpsed kaardid ja jälgib tõhusalt koristusmarsruute. Adaptiivsed marsruudialgoritmid täiustavad neid marsruute pidevalt maksimaalse tõhususe saavutamiseks. Võimalik on luua kuni 5 kaarti ehk kaardistada kuni 5 korrust. Saate isegi visualiseerida oma maja 3D-kaardiga või navigeerida selles digitaalselt maatrikskaardiga.

Mahukas aku ja turvalukk
Lisaks on Roborock S7 MaxV+ tolmuimejal mahukas 5200 mAh aku, mis suudab ühe laadimisega töötada kuni 180 minutit. Seega sobib Roborock S7 MaxV+ ideaalselt kuni 300 m2 pindadele. Kui koristamise ajal juhtub, et aku saab tühjaks, läheb S7 MaxV+ ise tagasi laadimisjaama ning peale laadimist jätkab sealt, kust pooleli jäi.
Uuel Roborock S7 MaxV+ robottolmuimejal on turvalukk, mis takistab lastel koristamise alustamist ja tolmuimeja töö segamist.

Hääljuhtimine ja Roborock rakendus
Juhtimine Roborock rakenduse kaudu ning häälassistendi juhtimise teel. Rakendus võimaldab koristamist ajastada ja lülitada puhastamist sisse, kui te pole kodus. Roborock S7 MaxV+ robottolmuimejal on kaasas automatiseeritud dokkimisjaam, mis suhtleb tolmuimejaga. Rakendus Roborock pakub võimalust teha reaalajas videokõnesid, et näha, mida tolmuimeja näeb ja rääkida sisseehitatud mikrofoni abil lemmikloomade või perega. Rakendus pakub ka täiustatud juhtimist, nagu puhastamise intensiivsuse muutmine, mopivabade tsoonide määramine, marsruudi jälgimine, aku taseme kontrollimine ja palju muud. Häälkäskluste hõlpsaks täitmiseks on ka Amazon Alexa ja Google Assistant funktsioonid.

Automaatne tühjendusjaam
Roborock S7 MaxV+ robottolmuimejaga tuleb kaasa automaatne tühjendusjaam koos 3-liitrise tolmukotiga, mis mahutab kuni 120 päeva jagu prahti. Laadimisjaam kasutab mitmekihilist õhufiltreerimist, hoides tolmu doki sees olevas filtreerimissüsteemis, mis püüab kinni 99,99% osakestest suurusega kuni 0,3 mikronit. Bakterid ja tolm ei satu tühjendamise ajal õhku. Tolmukoti kiire tõmbamine sulgeb koti ning see on koheselt valmis eemaldamiseks. Tühjendusjaam on ühtlasi ka Roborock S7 MaxV+ laadimisjaam.
  • Imemisvõimsus: 5100 Pa
  • Tolmupaak: 400 ml
  • Veepaak: 200 ml
  • Aku mahutavus: 5200 mAh
  • Kaal: 3,7 kg
  • Ühildub nii Android kui ka iOSiga

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Üldine

Filtri tüüp
HEPA
Tolmumaht
400 ml
Veepaagi maht (l)
200 ml
Aku kestvus
180 minutit

Jõudlus

Müratase
68 dB
Vaakum
5 kPa
Võimsus
74 W
Vooluallikas
Vooluadapter
Laadimisaeg
6 tundi
Aku mahutavus
5200 mAh
Aku tüüp
Liitium-ioon aku

Funktsioonid

Võimsuse reguleerimine
Jah
Muu
Amazon Alexa

Disain

Värvus
Must
Kõrgus (mm)
96,5
Diameeter (mm)
350
Kaal (g)
3700

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
6 kg
Pakendi laius
35 cm
Pakendi kõrgus
9.65 cm
Pakendi pikkus
35.3 cm

Toote koodid

EAN
6970995784602
Tootja kood
S7MP52-00

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge