AEG, 8 kg, sügavus 64 cm - Pesukuivati

Põhiinfo

RIIETE LÄBIMÕELDUD HOOLDUS AEG unikaalse AbsoluteCare® süsteemi programmid juhivad kuivati trumlipöördeid ja temperatuuri väga hoolikalt. Sarnaselt lamekuivatusele hoitakse villaseid esemeid trumlis paigal. Õueriiete kuivatamisel kasutatakse kindlat

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

RIIETE LÄBIMÕELDUD HOOLDUS
AEG unikaalse AbsoluteCare® süsteemi programmid juhivad kuivati trumlipöördeid ja temperatuuri väga hoolikalt. Sarnaselt lamekuivatusele hoitakse villaseid esemeid trumlis paigal. Õueriiete kuivatamisel kasutatakse kindlat temperatuuri, et säilitada nende veekindlaid omadusi. Kõigi materjalide puhul rakendatakse põhjalikuks kuivatamiseks sobivaid pöördeid ja temperatuuri, tagades sel moel ka riiete hea kvaliteedi ja välimuse.

TURVALISED MADALAD TEMPERATUURID
Võrreldes tavaliste trummelkuivatitega eemaldab AEG SensiDry tehnoloogia riietest niiskuse poole madalamate temperatuuride juures ilma kuivatusaega oluliselt pikendamata. Nii kaitstakse riideid ebavajaliku kuumuse eest. Sel moel säilitavad esemed pikema aja jooksul oma värske välimuse. Ning madala temperatuuri kasutamine säästab ka energiat.

SÄÄSTAB AEGA JA ENERGIAT – IGA PÄEV
AEG kuivatites kasutatav ProSense® tehnoloogia kasutab täiustatud niiskus- ja temperatuuriandureid, mis valivad kuivatusaja ja energiatarbimise vastavalt pesu kogusele – olgu siis tegu igapäevase või terve nädala pesuga. See säästab aega ja energiat ning kaitseb sinu igapäevaseid lemmikriideid liigse kulumise eest.

TÕHUS JA MURETU FILTER
Ülimalt efektiivne, käepärane ja hõlpsalt puhastatav ÖKOFlow Filter System kuulub vaid AEG kuivatite juurde. Tavalistel kuivatitel on mitu filtrit. Kui sa neid kõiki korralikult ei puhasta, kasvab energiatarbimine. AEG masinad kuivatavad kogu pesu edukalt vaid ühe filtri abil, tehes seda efektiivselt ja energiatõhusalt.

LÜHEMAD KUIVATUSTSÜKLID, PAREM HOOLDUS
Tänu täiustatud õhuvoolahendusele kuivatavad AEG kuivatid riideid märksa kiiremini ja tõhusamalt kui tavalised soojuspumbaga kuivatid. Nii tagatakse riiete parem hooldus ka lühemate kuivatustsüklite puhul.


Tootja AEG
Värvus valge
Displei LCD
Kuivati tüüp Soojuspump
Energiaklass A++
Kondenseerimise tõhusus B
Eriomadused kuivati saab aru, millal riided on kuivatatud soovitud tasemeni, vahetatav uksepoolsus
Lisakuivatusprogrammid ajamääratlusega kuivatusprogrammid
Valmistatud Poola
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Ukse käelisus Vasaku käega avanev

Toote koodid

EAN
7332543485864
Tootja kood
T8DBG48S

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge