AEG pesumasin-kuivati 9kg/6kg L7WBE69S

Põhiinfo

Uudne Kombi pesumasin-kuivati koos DualSense-tehnoloogiaga reguleerib temperatuuri ja trumli pöördeid ning kohandab programme vastavalt pestava pesu tüübile. Alates paksematest jakkidest kuni pehmete džempriteni pestakse, kuivatatakse ja kaitstakse kõiki esemeid ühekorraga, masinast välja võtmata.

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

KAKSIKTEHNOLOOGIA VÕIMALDAB TÄPPISHOOLDUST
Meie DualSense-tehnoloogia valib vastavalt pestavate riiete materjalile sobiva temperatuuri ja trumlipöörded ning kohandab programmi pikkust. Madalam kiirus ja kontrollitud pöörded tähendavad seda, et kogu pesu alates õueriietest kuni õrnade esemeteni saab puhtaks ja kuivaks ühekorraga.

KOHANDATUD TSÜKLID TAGAVAD TÕELISE MUGAVUSE
ProSense Technology® kohandab pesu- ja kuivatusaegu automaatselt vastavalt pesukogusele. Otstarbekad ja ökonoomsed pesutsüklid – säästes aega, energiat ja vett – olenemata sellest, kas tegu on suure või väikese pesuga.

VALMIS SELGA PANEMISEKS – JA VAID ÜHE TUNNIGA
NonStop 60 minuti programm on mõeldud väiksema pesukoguse pesemiseks ja kuivatamiseks. Nii saad vajadusel kiiresti kätte puhtad riided. See on väga mugav riidehooldus ilma kompromisse tegemata.

MULJETAVALDAV PAINDLIKKUS, VAJADUSELE VASTAVALT
Tee oma valikud pesu ja kuivatuse režiimi nupu abil: vali üks katkematu pesu- ja kuivatustsükkel, mis tagab puhta ja kuiva pesu ühe jutiga või kasuta eraldi pesu- ja kuivatustsüklit. Erakordne paindlikkus erakordse pesumasin-kuivatiga.

PESE JA KUIVATA KA ÜKSNES KÄSITSIPESTAVAID ÕRNU JA VILLASEID ESEMEID
See pesumasin-kuivati on praegu ainuke omalaadne turulolev seade, millele on antud Woolmarki sinine sertifikaat nii pesu kui kuivatuse eest, võimaldades masinas turvaliselt pesta ja kuivatada ka õrnu, näiteks ainult käsitsipestavaid villaseid esemeid.


Tsentrifuugimise tulemus B
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Lisapesuprogrammid NonStop 60min: pesemine ja kuivatus, kuni 2 lisaloputust
Lisafunktsioonid Ajasääsu funktsioon tagab energiatõhusa ja võimaliku lühiajalise pesu, Fuzzy Logic tehnoloogia, kohandub pesukogusega, MAX: Liigse pesukoguse näit
Displei LCD
Tootja AEG
Värvus valge
Valmistatud Itaalia
Energiaklass (pesemine+kuivatus) E
Pesemistsükli energiaklass C
õhus leviva müra klass B
Energiamääruse number 2019/2014

Toote koodid

EAN
7332543558360
Tootja kood
L7WBE69S

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge