AEG pesumasin-kuivati L8WBC61S 10kg/6kg

Põhiinfo

• Kondenseeriv kuivati: niiskus koguneb veepaaki, ei ole tarvis niisket õhku välja juhtida • 4 reguleeritavat jalga • Niiskuse kontroll : automaatne + ajaline • ProSense tehnoloogia • DualSense tehnoloogia

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

SIIN ON TEIE KLASSIKALISTE RÕIVASTE KAITSJA
Uus Kombi pesumasin-kuivati koos ÖKOMix tehnoloogiaga segab nii pesuaine kui ka pehmendi veega enne, kui need trumlisse suunatakse. See tähendab, et ained on aktiveeritud juba enne riietega kokkupuutumist ja valmistavad pesu ette põhjalikuks hoolduseks.

PIKAAJALINE KAITSE NII PESEMISEL KUI KUIVATAMISEL
Patenteeritud ÖKOMix-tehnoloogia tähendab sujuvat, katkematut pesu- ja kuivatusprotsessi. Erinevalt muudest seadmetest lahustab meie masin pesuaine ja pehmendi veega juba enne trumlisse suunamist, tehes nende toime võimalikult tõhusaks. Nii pesuaine kui ka pehmendi lahustatakse ja aktiveeritakse enne pesuga kokku puutumist.

KOHANDATUD TSÜKLID TAGAVAD TÕELISE MUGAVUSE
ProSense Technology® kohandab pesu- ja kuivatusaegu automaatselt vastavalt pesukogusele. Otstarbekad ja ökonoomsed pesutsüklid – säästes aega, energiat ja vett – olenemata sellest, kas tegu on suure või väikese pesuga.

Täiendavad toote eelised:
• DualSense-tehnoloogia abil saate puhtaks ja kuivaks kogu oma pesu, sealhulgas ka käsitsipestavad villased ja õrnad esemed.
• NonStop ÖKOPower on optimaalne pesu- ja kuivatusprogramm igapäevaseks kasutuseks.
• Nii pesule kui kuivatusele antud Woolmarki sinine sertifikaat lubab teil südamerahus masinas pesta ja kuivatada ka õrnu villaseid esemeid.


Tsentrifuugimise tulemus B
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Lisapesuprogrammid ÖKOPOWER (5kg/4h), kuni 2 loputust
Lisafunktsioonid Ajasääsu funktsioon tagab energiatõhusa ja võimaliku lühiajalise pesu, Fuzzy Logic tehnoloogia, kohandub pesukogusega, MAX: Liigse pesukoguse näit
Displei LCD
Tootja AEG
Värvus valge
Valmistatud Itaalia
Energiaklass (pesemine+kuivatus) E
Pesemistsükli energiaklass B
õhus leviva müra klass B
Energiamääruse number 2019/2014

Toote koodid

EAN
7332543558438
Tootja kood
L8WBC61S

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge