Genesis korpus Irid 505 Window ARGB

110,99 €

Järelmaksuga ostes alates 3,32 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

GENESIS ESITLEB IRID 505 ARGB Tutvuge Irid 505 V2 ARGB-ga! Teie ees on keskmise suurusega midi-torni arvutikarp, mille funktsionaalsus ja silmailu pakkuva disain rahuldavad igat kasutajat. Isikupärastage oma karp ARGB taustvalgustusega, valige õiged
GENESIS ESITLEB IRID 505 ARGB

Tutvuge Irid 505 V2 ARGB-ga! Teie ees on keskmise suurusega midi-torni arvutikarp, mille funktsionaalsus ja silmailu pakkuva disain rahuldavad igat kasutajat. Isikupärastage oma karp ARGB taustvalgustusega, valige õiged värvid ja nautige võiduka atmosfääri! Lisaks on karp valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis võimaldavad teil aastaid tõhusalt töötada.


KÕIK MAHUTAV ILU

Karpil on perforeeritud esipaneel, samas kui küljepaneel on valmistatud karastatud klaasist, millel on esteetiliselt meeldiv must trükk. Lausa 4 võluvalt valgustatud ARGB ventilaatorit muudavad teie komponentide kasti nauditavaks kunstiteoseks. Irid 505 V2 ARGB teeb muljet mitte ainult funktsionaalsusega, vaid ka ebatavalise visuaalse kogemuste valikuga. Soovime, et saaksite ruumi valada silmatorkava aura, mis märgib teie "I" - Irid 505 V2 ARGB teeb selle võimalikuks.


HOOLITSEGE TEMPERATUURIDE EEST

Selleks, et teie arvuti oleks teie jaoks mugav - peavad ka komponendid sees end mugavalt tundma õiges temperatuuris. Teie mugavuse ja komponentide ohutuse eest hoolitsevad 4 kvaliteetset 120 mm ventilaatorit ARGB valgustusega, mis käituvad äärmiselt diskreetselt. Vajadusel võimaldab karp teil paigaldada neid rohkem - sealhulgas 140 mm!


KÕIK KÄEULATUSSE

KÕIK ARUSAADAVAKS Ülal asuvalt korpuse osalt leiate lausa 4 USB-porti, sealhulgas 2 USB 3.0. Teie mugavuse huvides oleme lisaks kaasanud kaks pistikupesa, et saaksite oma kõrvaklapid või mikrofoni ühendada võimalikult lähedale. Lisaks on olemas nupp, mis vastutab imelise ARGB taustvalgustuse režiimide muutmise eest, et see näeks välja just selline, nagu soovite, igal ajal.


KONFIGURATSIOONI VABADUS

Anname teile täieliku andmehalduse vabaduse kiireks juurdepääsuks. Irid 505 V2 ARGB võimaldab teil ühendada kuni viis SSD-d. Lisaks saate paigaldada kaks standardset HDD-d (või veel 2 SSD-d). Karp on valmis ka 3 emaplaadi suuruse jaoks.


TÄIUSLIK KORRALDUS

Irid 505 V2 ARGB korpuse abil saate oma kaablivõrgustiku täiuslikult korraldada. Arvukad kaablitihvtid, millel on kummist restid, ja piisavalt ruumi emaplaadi taga muudavad kaablite korraldamise kiireks ja lihtsaks igal ajal ning tagavad terviku esteetilise välimuse.


TOLM? UNUSTAGE TA

Karp on varustatud tolmufiltritega, et saaksite nautida pikka aega puhtust. Genesis Irid 505 V2 on mitmel viisil korralikult ehitatud, et pakkuda teile parimat kogemust korpuse kasutamisel.


NELI KAASAARVATUD VENTILAATORIT

Karp on varustatud nelja vastupidava ja väga vaikse 120 mm ARGB ventilaatoriga. Lisaks võimaldab Irid 505 V2 ARGB teil paigaldada veel kaks ventilaatorit, sealhulgas 140 mm esiküljele ja ülaosale. See võimaldab teil korpusesse paigaldada kuni kuus ventilaatorit!


ESTEETILISELT MEELDIVAD LAIENDUSPESAD

Laienduspesadel on kruviga korgid ja neid saab seega uuesti kokku panna. Avage ainult see, mida vajate, ja kruvige tühjaks jäänud pesa kinni. Irid 505 V2 ARGB puhul peaks kõik alati välja nägema korrektne ja vapustav. Kasutage ära karastatud klaasist küljepaneeli ja piiluge töötavate komponentide sisse!


Chassis type Midi Tower
Form-factor ATX
Form-factor Mini ITX
Form-factor Micro ATX
Side panel Yes
No. of drive bays 9
Drive bays 3.5'' intern. 2
Drive bays 2.5'' intern. 7
Power supply Failure
Fan 12 cm
Color Black
Front panel connectors 2 x USB 3.0
Front panel connectors 2 x USB 2.0
Front panel connectors 1 x headphones
Front panel connectors 1x microphone
Other features The maximum length of the PSU    190 mmMaximum CPU cooling height    165 mmThe maximum length of the GPU graphics card    380 mm
Weight 6.95

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
8.28 kg
Pakendi laius
58 cm
Pakendi kõrgus
51 cm
Pakendi pikkus
30 cm

Toote koodid

EAN
5901969420890
Tootja kood
KONATOD00000019

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge