SB Audigy RX internal soundcard

Ostukorvis rakendub
VEEL 4% allahindlust
(min. 10€ ostul)
67,99 €

Järelmaksuga ostes alates 2,03 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Parim salvestuslahendus PCIe platvormidele Kogege mitmekanalilist ümbritsevat heli ja looge kvaliteetseid podcaste! Riistvarakiirendusega EAX-efektid võimaldavad teil hõlpsalt lisada erinevat tüüpi heliefekte! Sound Blaster Audigy Rx-l on SNR 106 dB,

Parim salvestuslahendus PCIe platvormidele
Kogege mitmekanalilist ümbritsevat heli ja looge kvaliteetseid podcaste! Riistvarakiirendusega EAX-efektid võimaldavad teil hõlpsalt lisada erinevat tüüpi heliefekte! Sound Blaster Audigy Rx-l on SNR 106 dB, 600 oomi kõrvaklapi võimendi stuudiomonitooringuks ning tarkvarapakett, mis võimaldab täielikku helikohandust.

Sound Blaster Audigy Rx on edasijõudnud helikaart, mis esindab täiuslikku uuendust põhilisest emaplaadi helist immersiivse kinoheliga. Täiustatud kiibistikuga, mis on loodud töötlema meie legendaarset EAX-kaja mootorit, saate nautida suurepärast 7.1 mitmekanalilist heli. Sellel on ka SNR 106 dB ja Sound Blaster Audigy Rx juhtpaneel, pühendatud PC-tarkvara, mis võimaldab teil täielikult kontrollida oma helikaardi igat aspekti.

Kui olete meelelahutusest vaimustuses, siis meeldib teile kindlasti ka selle EAX Studio tarkvara, mis võimaldab lisada oma muusikale, filmidele, mängudele ja häälkäsklustele täiendava riistvarakiirendusega keskkonnamõjusid.

E-MU kiibistik täiustatud efektide töötlemiseks

Sound Blaster Audigy Rx-l on Creative E-MU kiibistik, mis on loodud töötlema meie legendaarset kaja mootorit EAX (Environmental Audio eXtensions) ja pakkuma hämmastavat kinoheliga esitusefekti ilma teie CPU-d koormamata. See tagab suurepärase kvaliteediga efektid ja heli, mõjutamata teie arvuti töötlemisvõimet.

Kaks mikrofoni sisendit
Helikaardil on kaks mikrofoni sisendit, mis võimaldab teil samal ajal sõbraga laulda! Või kasutage teist sisendit muusika saate salvestamiseks, samal ajal kui te laulate. Võimalused on lõputud!

Ülikiire helisalvestus
Nautige madalat latentsust Audio Stream Input/Output (ASIO) draiverite toega, muutes Sound Blaster Audigy Rx-i ideaalseks lahenduseks kvaliteetseks ja madala latentsusega helisalvestuseks.

Kontrollige ja kohandage oma heli
Sound Blaster Audigy Rx juhtpaneel on pühendatud PC-rakendus, mis võimaldab teil kontrollida ja kohandada oma helikaardi igat aspekti. Saate reguleerida Creative Multi Speaker Surround (CMSS või CMSS 3D) seadeid, et muuta stereosisu mitmekanaliliseks kõlarisüsteemiks ja lisada mitmekanalilisele sisule akustilist sügavust. Või kasutage mikrofoni jälgimist ja stereomiksimist, et kuulda ennast salvestamise ajal ja kuulda efekte kohe.

Häälestage oma EAX seadeid
Võimsa EAX Studio tarkvaraga saate kontrollida ja teha üksikasjalikke kohandusi kõigile EAX Advanced HD seadetele, näiteks lisada keskkonnamõjusid oma muusikale, filmidele ja mängudele või muuta muusika võtit reaalajas vastavalt teie häälele.

Premium Sound Blasteri kvaliteet
Nautige premium Sound Blasteri helikvaliteeti põhilise emaplaadi heli kohal, mille signaali-müra suhe (SNR) on 106 dB. Lisaks võimaldab Stereo Direct kuulata oma muusikat puhtal kujul ja töötlemata hämmastava bittkiirusega 24-bit 192 kHz.

Kaasasolev Creative salvestustarkvara
Kas soovite kohe salvestamisega alustada? Sound Blaster Audigy Rx-iga tuleb kaasas salvestustarkvara nagu Creative WaveStudio ja Creative Smart Recorder, et saaksite kohe oma sisu luua!

Pühendatud kvaliteetne kõrvaklapi võimendi

600-oomine kõrvaklapi võimendi võimaldab Sound Blaster Audigy Rx-il juhtida kõige nõudlikumaid stuudiokõrvaklappe.

Nautige kinoheliga ümbritsevat heli

Sound Blaster Audigy Rx võimaldab teil nautida tõeliselt kinematograafilist kogemust, toetades kuni 7.1 mitmekanalilist kõlariväljundit. See pakub teile kaasahaaravat kinoheliga kogemust teie filmide, mängude ja palju muu jaoks!


Interface PCIe
Audio channels 7.1
Signal to Noise Ratio 106
Headphone amplifier 600
Sampling 24
Sampling frequency 192
Connectors 1x Optical out TOSLINK
Connectors 1x 3,5mm minijack Headphones / Front
Connectors 1x 3,5mm minijack Rear
Connectors 1x 3,5mm minijack Center / Subwoofer
Connectors 2x 3,5mm minijack Microphone
Connectors 1x 3,5mm minijack Line In
Supported operating systems Windows 7
Supported operating systems Windows 8
Supported operating systems Windows Vista
Supported operating systems Windows XP
Chipset type Creative E-MU
Technologies EAX 4.0ASIO 2.0
System Requirements Intel® Core™2 Duo or AMD® processor equivalent (2.0 GHz or faster processor recommended)Intel®, AMD® or 100% compatible motherboardMicrosoft® Windows® 10 32/64-bit, Windows® 8 32/64 bit, Windows 7 32/64 bit, Window

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.28 kg
Pakendi laius
17.5 cm
Pakendi kõrgus
26 cm
Pakendi pikkus
6 cm

Toote koodid

EAN
5390660187247
Tootja kood
KKCRLBA00000100

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge