Gas-electric cooker 618GE3.39HZpTaDpNAW

Ostukorvis rakendub
VEEL 12% allahindlust
(min. 10€ ostul)
529 €

Järelmaksuga ostes alates 18,03 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

618GE3.39HZpTaDpNAW Gaasi-elektriline köök Jahutav esiosa (3 akent) Kindlasti on sul või keegi su lähedastest kunagi kogemata kuumutatud ahjuakent puudutanud ja põletada saanud. Kui sul on kodus Amica köök, siis sellised olukorrad ei juhtu. Ahjuuks o

618GE3.39HZpTaDpNAW Gaasi-elektriline köök

Jahutav esiosa (3 akent)
Kindlasti on sul või keegi su lähedastest kunagi kogemata kuumutatud ahjuakent puudutanud ja põletada saanud. Kui sul on kodus Amica köök, siis sellised olukorrad ei juhtu. Ahjuuks on varustatud kolme sisemise klaasiga - peegeldav klaas, mis peegeldab soojust ja takistab välise klaasi liigset kuumenemist. Taga köögis ohutust kõigile pereliikmetele.

Kiire kuumutamine
Kas oled pidevalt kiirustades ja sul ei ole aega kõige jaoks? See funktsioon võimaldab ahju väga kiiret kuumutamist valitud temperatuurini. Lülitab sisse termostaatilised küttekehad ja alumise küttekeha või tugevdatud grilli ja ventilaatori, kasutades seega ahju täit võimsust kamina kiireks kuumutamiseks. Saad ahju käima panna lühikest aega enne küpsetamist ja olla kindel, et jõuad õigeks ajaks valmis!

Teleskoopjuhikud
Raske nõu eemaldamine või ahju eelsoojendatud kambrisse asetamine võib olla keeruline ja ohtlik. Mitte siis, kui sul on Amica köök, mille ahjul on stabiilsed teleskoopjuhikud. Need tagavad kasutusvabaduse ja suurendavad oluliselt ohutust. Lisaks võimaldavad vertikaalne reguleerimine ka ahju sisemust vastavalt erinevatele vajadustele kohandada.

Stabiilsed valurauast restid
Ebakindlad restid, mida lisaks on raske paigaldada, on minevik. Amica gaasipliitidel kasutatakse kaasaegseid, tugevaid ja täielikult stabiilseid valurauast restid, mida saad mugavuse huvides nõudepesumasinas pesta. Kui soovid potti liigutada, saad seda teha kartmata, et rest liigub koos potiga. Suurepärane disain köögi mugavuse teenistuses.

EasyClean lihtsasti hooldatav email
Ahju küürimine on kindlasti töö, mida sa ei naudi. Puhastusprotsessi lihtsustamiseks on Amica ahjude sisemus kaetud spetsiaalse EasyClean emailiga, mis on pooride ja õõnsusteta ning ei soodusta mustuse ja rasva kogunemist. Nüüd on ahju puhastamine imelihtne. Tee oma elu lihtsamaks! Ära raiska liiga palju aega puhastamisele! Veeda seda oma lähedastega või arenda oma huvisid.

Ahju funktsioonide arv: 10
Kas sulle meeldib mugavus ja lahendused, mis elu lihtsamaks teevad? Meil on sulle midagi! Uutel Amica köökidel on erinevad funktsioonid, sealhulgas kiirküte ja sulatamine. Nüüd ei ole ahju kiire kuumutamine, grillilt toidu valmistamine ega liha osa sulatamine probleem.

Energiaklass A
Elektriarvete maksmine on tüütu. Muretsemiseks sinu eelarve ja looduse pärast oleme Amica ahjudesse rakendanud lahendusi, mis tagavad madalama energiatarbimise ja seega madalamad arved. Amica ahjud on tõhusus igas mõttes!

Wok-põleti
Kas plaanid pidu ja soovid serveerida oma lemmik Aasia rooga, mis on valmistatud wokis? Amica gaasipliidil Wok-põletiga saad seda teha kindlalt! Sellel tüüpi põletil on kolmekordne leek ja see on ideaalne suurte pottide, pannide või wok-roogade valmistamiseks. Võimaldab kiiret ja ühtlast praadimist või keetmist, kartmata põletamist, soolamist või toitainete kadu. Ainult lõbu jääb sinu teha.

Küljeladumised
Amica köögid on eelkõige praktilised lahendused sinu mugavuse jaoks. Küljeladumised võimaldavad sul lihtsalt ja ohutult lehti liigutada ja libistada. Kas soovid ahju kambrit pesta? Lihtsalt eemalda ladumised. See on lihtne, sest need on kinnitatud spetsiaalsetele konksudele. Ladumisi saab pesta ka nõudepesumasinas, vältides aeganõudvat küürimist. Ja kui otsustad, et vajad teleskoopjuhikuid, osta need ja kinnita ladumistele. Elagu mugavus!

Sulatamine
Tahad maitsvaid lihapalle. Kuid enne tuleb need sulatada. Pole probleemi. Pane need ahju ja lülita sisse sulatamise funktsioon. Mõne aja pärast on lihapallid praetud ja saad nende maitsest rõõmu tunda.

Elektrooniline programmeerija Ta
Pühapäeval ootad külalisi. Röst, salat, maitsvad supp, magustoit. Kõike on raske kontrollida. Sellises olukorras aitab sul Amica köök ja selles kasutatud lahendused. Elektrooniline programmeerija Ta võimaldab sul seada aja, pärast mida ahi lülitub automaatselt välja, kõrvaldades küpsetiste põletamise riski. Sul tuleb ainult komplimente koguda ja hästi aega veeta.

Klaasi kate
Kvaliteetsest klaasist valmistatud katted on äärmiselt vastupidavad. See tagab kasutamise ohutuse ja mugavuse.

Retseptid ukse peal
Amica köögiga ei pea sa enam kokaraamatutest toiduvalmistamiseks teavet otsima. Ahjuukse sisepinnal on praktiline juhend, mis ütleb sulle, millist temperatuuri ja küpsetusaega konkreetse roa valmistamiseks valida. Mugavus sinu käeulatuses. Et saaksid alati küpsetatud.

Sahtel rulljuhikutel
Ahju kambrist allpool on ruum nõude, pannide ja pottide hoidmiseks. Sahtel on paigaldatud rulljuhikutele, mis tagavad stabiilse ja vaikse töö. Tänu kaasaegsetele sünteetilistele materjalidele on sahtel vastupidavam kõrgetele temperatuuridele.

Elektriline gaasi süüde nupus
Enam ei pea sa sõrmi põletama tikudest ega pidevalt rikkunud gaasi süüteid. Tänu elektrilisele gaasi süütele nupus muutub gaasi süütamine imelihtsaks ja mugavaks. Saad kõik teha ühe käega. Vajuta ja keera nuppu ning põleti süttib. Küpseta mugavalt köögis.

Üleujutuskaitse gaasile
Kui põleti kogemata kustub, võib see olla ohtlik. Mitte Amica gaasipliitide puhul, kus kasutatakse spetsiaalset gaasi sulgeventiili. Ohutus on kõige tähtsam!


Construction gas and electric
No. of cooking zones 4
Capacity 65
Hot air yes
Electronic programmer yes
oven functions grill
oven functions defrosting
oven functions heat down
Energy class A
Color White
Height 85
Width 60
Depth 60
oven plates 4.0 cm auxiliary burner 6.5 cm medium burner: 2 pcs 13.0 cm WOK burner Increased working surface of the grate Gas flow protections Stable cast iron grids Electric gas igniter in the knob
Other functions - Fast heating- Cool front (3 windows)- Recipes on the door

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 99,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 69,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 89,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 159,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
50 kg
Pakendi laius
62.5 cm
Pakendi kõrgus
97.5 cm
Pakendi pikkus
70.5 cm

Toote koodid

EAN
5906006565077
Tootja kood
HWAMIKMBTADPNAW

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge