Beko integreeritav ahi BVM34400BS

Põhiinfo

Maht XXL Hoolimata standardsetest välismõõtmetest pakub uus, XXL sisemusega küpsetusahjude valik suuremat kasutusruumi - isegi kuni 80 liitrit. See annab võimaluse väga suuri roogasid küpsetada või suurele perele lõunat valmistada. Tänu suuremale sis

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Maht XXL
Hoolimata standardsetest välismõõtmetest pakub uus, XXL sisemusega küpsetusahjude valik suuremat kasutusruumi - isegi kuni 80 liitrit. See annab võimaluse väga suuri roogasid küpsetada või suurele perele lõunat valmistada. Tänu suuremale siseruumile on kasutaja käsutuses isegi 6 kandikute tasandit.

Booster
Kiirkuumutamine Booster on küpsetamist oluliselt hõlbustav funktsioon. Peale selle sisselülitamist kasutab küpsetusahi, soovitud temperatuuri kiireks saavutamiseks, kõiki saadaolevaid soojusallikaid, pöördudes järgnevalt tagasi määratud küpsetusrežiimile. Tänu sellele funktsioonile ei pea me muretsema selle üle, et küpsetusahi on eelnevalt soojenemata jäänud.

3D küpsetamine
3D küpsetamine on kõik küttekehad aktiveeriv ja mitmemõõtmeliselt toimiv küpsetamise uus põlvkond. Soojuse kogu sisemuses ühtlaseks jaotumiseks töötavad ülemine ja alumine küttekeha, ovaalne küttekeha ühenduses ventilaatoriga, järjestikuliselt. 3D küpsetamine võimaldab mitut rooga üheaegselt küpsetada.

Täisklaasist uks
Küpsetusahju uks on nii väljast- kui seespolt täisklaasist ja puhastamise lihtsustamiseks ilma kruvide ning muude murdekohtadeta. Mõnedes mudelites onvõimalik sisemist klaasi tõhusamaks puhastamiseks välja võtta.

Teleskoopjuhikud
Tänu teleskoopjuhikutele võib kuuma roaga kandiku, kõrvetusi vältides, turvaliselt ja hõlpsasti välja tõmmata.

Hõlpsalt puhastatav
Asjaomases Beko tootes on küpsetusahju sisemus kaetud hõlpsalt puhastatava, rasvale ja mustusele vastupidava emailiga. Küpsetusahju puhtana hoidmiseks pühkige see peale igat kasutust lihtsalt lapiga üle.

Intuitiivne graafiline kuvar
Intuitiivne kuvar võimaldab küpsetusahju hõlpsalt juhtida. Tänu sellele saab valida kiiresti vajaliku funktsiooni. Lisaks sellele sobitub kuvar ideaalselt toote kaasaegsesse esteetikasse.


Tootja Beko
Värvus must
Ahju energiaklass A
Ahju tüüp Elektriahi
Displei Jah
Eriomadused Booster, 3D küpsetus, nupulukustus
Puhastusmeetodid Auruga puhastus

Toote koodid

EAN
8690842148996
Tootja kood
BVM34400BS

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge