Miele nõudepesumasin G7150SCVI 14 nõudekomplekti

Põhiinfo

Patenteeritud AutoOpen-kuivatussüsteem Pesuprogrammi lõpus avaneb nõudepesumasina uks automaatselt ja jääb pisut praokile. Nii saab värske õhk nõudele ligi ja isegi plastist nõud kuivavad täielikult ära. Tänu õhu spetsiaalsele suunamisele on töötasap

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Patenteeritud AutoOpen-kuivatussüsteem
Pesuprogrammi lõpus avaneb nõudepesumasina uks automaatselt ja jääb pisut praokile. Nii saab värske õhk nõudele ligi ja isegi plastist nõud kuivavad täielikult ära. Tänu õhu spetsiaalsele suunamisele on töötasapind niiskuse eest kaitstud.

Veelekkekaitse garantii
Veekahjustuste eest kaitsmiseks on kõigil Miele nõudepesumasinatel veelekkekaitsesüsteem. Kui teie vara peaks saama kahjustada veelekkekaitsesüsteemi vea tõttu, olete kindlustatud garantiiga, mille kestus on 20 aastat. Miele kannab veelekkekaitsegarantii tingimuste raames kahjustatud vara tõttu kaasnevad kulud.Eelduseks on asjatundlik paigaldus.

Parimad müranäitajad
Miele nõudepesumasinad pesevad madalal müratasemel (alates 41 dB(A)1) eriti vaikselt ja tagavad püsivalt täiuslikud tulemused. Tunduvalt vaiksem kui tavaline jutuajamine.

SensorDry
Köögiruumi temperatuur ja nõudepesumasina täitekogus võivad kuivatustulemust mõjutada. Automaatprogrammis tagab SensorDry optimaalse kuivatustulemuse ka kehvemate tingimuste korral.

QuickPowerWash
Koostöös võitmatud: uus pesuprogramm "QuickPowerWash" ja sellega täpselt sobitatud "Miele" tabletid tagavad tavapäraselt määrdunud nõude korral parimad võimalikud pesu- ja kuivatustulemused 58 minutiga. Spetsiaalselt väljatöötatud tabletid lahustuvad vaid 2–3 minutiga. Tänu sellele rakendub puhastusjõudlus kohe pesuprogrammi alguses. Tulemus: puhastusklass A.

Pool kogust
Automaatse täitekoguse tuvastusfunktsiooni abil mõõdab Miele nõudepesumasin automaatselt nõude kogust pesuruumis ja kasutab vastavat vee- ja energiahulka. Tänu sellele automaatfunktsioonile ei peagi te alati ootama, kuni nõudepesumasin musti nõusid täis saab.

Sooja vee ühendus
Igat Miele nõudepesumasinat saab ühendada kuni 60 °C-se soojavee ühendusega. Tänu sellele väheneb voolutarve kuni 50%, programmiaeg kuni 10%. ECO-programmiga väheneb nõudepesumasina energiakulu kuni 0,45 kWh-le.

EcoFeedback
Miele nõudepesumasinad võimaldavad teil iga päev keskkonnateadlikult pesta. Funktsiooniga EcoFeedback kuvatakse ekraanil vastava programmi valimisel prognoositav vee- ja elektrikulu. Nii saate otsustada keskkonnale parima variandi kasuks. Programmi lõppedes saate kuvada tegelikud tarbimisväärtused.

3D MultiFlex söögiriistade rest
Oleme parandanud söögiriistade resti, nii et sellele saab asetada nüüd ka väikeseid esemeid, nagu näiteks espressotassid. 3D MultiFlex restil on süvistatud keskosa ja kaks äärmist osa. Suuremate veiniklaaside mahutamiseks saab vasakpoolset osa lükata paremale. Parema osa sügavust saab lihtsasti muuta, et mahutada suuremad söögiriistad ja väiksemad kööginõud.

FlexLine korvid
Miele uus korvide kujundus on üksikasjalikult läbi mõeldud ja pakub erakordseid võimalusi. Optimaalseks pesuks leiab iga asi oma õige koha.


Tootja Miele
Värvus täisintegreeritav
Displei Tekst
Kuivatusklass A
Energiaklass A+++
Pesuklass A
Komplektide arv 14
Paigaldusmeetod Integreeritav
Kuivatussüsteem AutoOpen-kuivatus
Lisafunktsioonid MultiLingua, järelejäänud aja näidik, SensorDry, EcoFeedback, EcoPower tehnoloogia, masina hooldusprogramm
Söögiriistade sahtel Jah

Toote koodid

EAN
4002516117575
Tootja kood
G7150SCVI

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge