Electrolux integreeritav kompaktahi mikrolainefunktsiooniga EVL8E00Z

Põhiinfo

Säästke aega kiirkuumutuse abil Meie kiirkuumutamise funktsioon tagab, et ahi oleks valmis siis kui teiegi. Tavalisest kuumutamisest lühema eelkuumutamise aja abil saate vabu hetki kasutada selleks, et muuta eined tõeliselt meeldejäävaks. Maitsvad r

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Säästke aega kiirkuumutuse abil
Meie kiirkuumutamise funktsioon tagab, et ahi oleks valmis siis kui teiegi. Tavalisest kuumutamisest lühema eelkuumutamise aja abil saate vabu hetki kasutada selleks, et muuta eined tõeliselt meeldejäävaks.

Maitsvad road poole kiiremini süsteemiga CombiQuick®
CombiQuick® võimaldab võrreldes tavaliste ahjudega valmistada toitu kaks korda kiiremini. Ilma maitses kompromisse tegemata! Tavaliste ahjufunktsioonide ühendamine grill- ja mikrolaineahju omadega võimaldab teil valmistada maitsvaid toite ka siis, kui teil on kiire.

Kiire, tõhus ja ühtlane toiduvalmistamine
Ühtlase küpsetamise süsteem tsirkuleerib kuumuse läbi ahju, tagades toidu küpemise nii, et roa pööramise vajadus puudub. Meie tehnoloogia tähendab, et teie ahi soojeneb kiiremini, säästes teie aega ja energiat.

LCD-ekraaniga küpsetusabiline
Meie LCD-ekraan koos abistavate küpsetusseadetega aitab teil valmistada täiuslikult viimistletud eineid. Valige roog ja ahi seadistab teile aja ja temperatuuri. Seadistuse käsitsi sobivaks reguleerimine on samuti lihtne. Muljetavaldavad tulemused on garanteeritud.

Grillige kuldse tulemuseni
Krõbedast peekonist mullitava mozzarella'ni, saage oma grillist rohkem kui kunagi varem. Ideaalne krõbedate kanatiibade ja suussulava halloumi jaoks.


Tootja Electrolux
Värvus must
Ahju tüüp Ahi koos mikrolaineahjuga
Eriomadused 2 küpsetustasemega, 90 retsepti/ automaatprogrammi, automaatne ahju väljalülitumine, programmi küpsetusaja näit, lihtne ligipääs mikrolaineahjufunktsioonile, lemmikprogramm, funktsioonilukustus, minutilugeja, jääkkuumuse näit ja kasutamine, temperetuurisoovitus, ajapikendus, kergesti puhastatav ahju sisepind

Toote koodid

EAN
7332543667543
Tootja kood
EVL8E00Z

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge