Sügavkülmik Bosch (242 L)

Põhiinfo

VarioZone Kui vajad sügavkülmikus rohkem ruumi näiteks mitmekorruselisele tordile või tervele kalkunile, siis saad hõlpsalt kõik turvaklaasist riiulid eemaldada. Suuri toiduaineid, nagu koguperepitsad, saab klaaspindadel mugavalt virnastada. Automaa

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

VarioZone
Kui vajad sügavkülmikus rohkem ruumi näiteks mitmekorruselisele tordile või tervele kalkunile, siis saad hõlpsalt kõik turvaklaasist riiulid eemaldada. Suuri toiduaineid, nagu koguperepitsad, saab klaaspindadel mugavalt virnastada.

Automaatne superkülmutamine
Selleks et toidu puhul säiliksid vitamiinid, toiteväärtus, väljanägemine ja maitse, tuleks see külmutada võimalikult kiiresti. Automaatse superkülmutamise funktsioon võimaldab külmutada väikseid toidukoguseid kiiremini, kaitstes samal ajal juba külmutatud toiduaineid sulamise eest. Sügavkülmik tuvastab temperatuuri tõusu ja reguleerib temperatuuri selle põhjal automaatselt, et tagada parimad säilitustingimused.

Külmikut ei ole vaja enam kunagi sulatada
Külmiku sulatamine on küllaltki tüütu ja ajakulukas. Tänu meie uutele NoFrost-tehnoloogiaga külmikutele saad selle kohustuse aga igaveseks unustada. Erinevalt tavalistest külmikutest kogutakse õhuniiskus NoFrost-külmikus kesksesse jahutusüksusesse, mis tegeleb regulaarselt automaatse sulatamisega. Tekkiv kondensatsioonivesi juhitakse lihtsalt külmikust välja, kus see aurustub. Sel moel vabastab NoFrost Sinu külmiku jäädavalt jääst ja Sind sulatamiskohustusest.
Saad sulatamise asemel hoopis jäätist nautida.

BigBox-sahtlis on rohkelt ruumi kogukatele külmutatud toiduainetele
Eriti sügav külmutatud toidu sahtel võimaldab külmutatud toiduga nõusid või kogukaid külmutatud toiduaineid, nagu koogid ja pitsad, praktiliselt üksteise peal hoiustada. Pole vahet, kas Sul on vaja säilitada roogasid lapse sünnipäevaks või hoopis pulmatort külmutada – BigBoxis on selleks piisavalt ruumi.

IceTwister – külmadele jookidele
Nüüd saad pakkuda konkurentsi mis tahes rannabaarile. Tänu värsketele jääkuubikutele praktilisest eemaldatavast jäävalmistajast maitsevad külmad joogid veelgi paremini. Ühe täitmisega on võimalik valmistada 20 jääkuubikut. See on kiire ja lihtne ning täites ei loksu vett maha.

Hoiatusheli
Kui uks ei ole suletud või tekib mõni muu tõrge, antakse sellest märku hoiatusheli või valgusega.

Sõrmejäljevastane viimistlus
Sõrmejäljevastase kattega roostevabast terasest esiküljele on lisatud spetsiaalne viimistlus. See kaitsekiht muudab sõrmejäljed raskesti märgatavaks, lisaks püsib pealispind kauem puhas ning on kriimustuskindlam ja lihtsamini puhastatav.

Külmaakumulaator
Elektrikatkestuse korral vabastab akumulaator jahutusplaadi, et hoida külmakambris jahedat temperatuuri.

FreshSense
Tänu optimaalsetele hoiutingimustele säilib toidu täiuslik konsistents, näiteks jäätis ei ole liiga kõva ega liiga pehme. Värskuse ja maitse tagamisel on kriitilise tähtsusega püsiv sisetemperatuur. Seetõttu jälgivad FreshSense-andurid pidevalt jahekapi ja sügavkülmiku ning ka keskkonna temperatuuri. See aitab tagada külmikus välistemperatuurist sõltumatu püsiva sisetemperatuuri.

Isereguleeriv külmik
Külmiku ebaühtlane jahutus mõjutab märgatavalt toiduainete maitset ja säilivust. Meie ventilaatoritega MultiAirflow-süsteem tekitab õrnu ja ühtlasi külma õhu voogusid, mis jõuavad igasse jahutus- ja külmutusalasse. See minimeerib temperatuurikõikumisi ja vähendab jahutusaega, mis aitab omakorda toidul kauem säilida. Värskus, mis täidab kogu külmikut.


Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Külmiku liik Sügavkülmik
Sügavkülmal tärne [ * ] * * *
Energiaklass A++
Kliimaklass SN-T
Sügavkülmkambri sulatusmeetod Automaatne
Lisafunktsioonid FreshSense, LED-valgustus, manuaalne jäämasin
Veeühendus Puudub
Vahetatav uksepoolsus Jah
Elektrooniline juhtimine Jah
Komplektis Külmaakumulaator
Tootja Bosch
Ukse käelisus Parema käega avanev
Värvus roostevaba teras näpujäljekaitsega

Toote koodid

EAN
4242005161218
Tootja kood
GSN36AIEP

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge