Bosch külmkapp KSV36AIDP 186cm

Põhiinfo

Rohkelt ruumi värskele toidule MultiBox-sahtel sobib puu- ja köögiviljade säilitamiseks ning seal on piisavalt ruumi ka eriti suurtele toiduainetele, nagu kapsapead. Väljatõmmatav riiul, mis võimaldab kõigele hõlpsalt juurde pääseda Purunemiskindlat

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Rohkelt ruumi värskele toidule
MultiBox-sahtel sobib puu- ja köögiviljade säilitamiseks ning seal on piisavalt ruumi ka eriti suurtele toiduainetele, nagu kapsapead.

Väljatõmmatav riiul, mis võimaldab kõigele hõlpsalt juurde pääseda
Purunemiskindlate raamita klaasriiulite kasutamine on tänu sujuvale väljatõmbemehhanismile eriti mugav. Lisaks võimaldavad need igal ajal toiduainetest hea ülevaate saada.

Alati täpselt õige kõrgusega
EasyLift-klaasriiulite kõrgust saab reguleerida kuni 6 cm, ilma et oleks vaja asju eemaldada. Kui vaja on rohkem ruumi ukse ülaosas, siis EasyLift-uksekorvi kõrgust saab reguleerida kuni 40 cm, isegi kui see on täiesti täis.

Lahedalt jahe külmik
Aktiveeri enne poodi minemist SuperCooling-funktsioon, et langetada lühikeseks ajaks jahekapi temperatuuri ja hoida ostetud toiduaineid õigel temperatuuril. Temperatuuri saab langetada nupuvajutusega (madalaim seadistus on 2 °C). Ebavajaliku energiatarbe vältimiseks inaktiveeritakse funktsioon automaatselt umbes 6 tunni pärast.

Hoiatusheli
Kui uks ei ole suletud või tekib mõni muu tõrge, antakse sellest märku hoiatusheli või valgusega.

Sõrmejäljevastane viimistlus
Sõrmejäljevastase kattega roostevabast terasest esiküljele on lisatud spetsiaalne viimistlus. See kaitsekiht muudab sõrmejäljed raskesti märgatavaks, lisaks püsib pealispind kauem puhas ning on kriimustuskindlam ja lihtsamini puhastatav.

FreshSense
Tänu optimaalsetele hoiutingimustele säilib toidu täiuslik konsistents, näiteks jäätis ei ole liiga kõva ega liiga pehme. Värskuse ja maitse tagamisel on kriitilise tähtsusega püsiv sisetemperatuur. Seetõttu jälgivad FreshSense-andurid pidevalt jahekapi ja sügavkülmiku ning ka keskkonna temperatuuri. See aitab tagada külmikus välistemperatuurist sõltumatu püsiva sisetemperatuuri.

Teleskoopsiinid
Teleskoopsiinidel mahutid saab sujuvalt ja ohutult seadmest välja libistada. Neid on lihtne käsitseda ja need annavad selge ülevaate säilitatavast toidust.


Tootja Bosch
Värvus roostevaba teras näpujäljekaitsega
Energiaklass A+++
Kliimaklass SN-T
Elektrooniline juhtimine Jah
Lisafunktsioonid FreshSense, LED-valgustus
Displei Jah
Jahekambri sulatusmeetod Automaatne
Vahetatav uksepoolsus Jah
Sügavkülmkambri paigutus Puudub
Külmiku liik Jahekapp
Komplektis munarest, teleskoopsiinid
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Ukse käelisus Vasaku käega avanev
Veeühendus Puudub

Üldine

Tüüp
Eraldiseisev
Mugavusvarustus
Ekraan

Jõudlus

Kliimaklass
SN-T

Külmiku omadused

Sulatusmeetod
Automaatne
Ekraan
Jah

Disain

Uksehinge seadistus
Pööratav uksehing
Vasakpoolne
Värvus
Hõbedane

Toote koodid

EAN
4242005222186
Tootja kood
KSV36AIDP

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge