Bosch integreeritav induktsioonpliidiplaat PXE675DE4E

Põhiinfo

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Kasutajaliidese uus tase

30 cm pikkune DirectSelect Premium pakub toiduvalmistamisel esmaklassilist kasutajaliidest. See on loodud intuitiivselt lihtsaks võimsustaseme ja lisafunktsioonide valimiseks. Kuvatakse ainult teile vajalikud funktsioonid ja välja lülitatud olekus ei ole see nähtav, tagades nii pliidiplaadi puhta ja elegantse väljanägemise.

Pliidiplaat, millel on rohkem ruumi

Üks pott või mitu, üksteise taga või kõrvuti – Boschi FlexInductioniga saate ise valida. Pliidiplaati on võimalik kasutada tavalise, nt nelja eraldi keedualaga induktsioonpliidiplaadina või kombineerida alad nupupuudutusega, et luua kaks suurt keeduala. Nii saate tekitada lisaruumi suurtele nõudele, näiteks röstimis- või grillpannile.

Saavutage praadimisel parim tulemus

Praadimisel on ülimalt tähtis õige temperatuur. Kui temperatuur on liiga kõrge, toimub isegi parima lihatüki praadimine liiga kiiresti ja on oht seda kõrvetada. Nüüd on liha praadimine imelihtne hoolimata sellest, kas eelistate seda vähe-, keskmiselt või üleküpsetatud kujul. PerfectFry-andur reguleerib praadimise ajal katkematult temperatuuri ja teeb vajalikke kohandusi.

Valmistage toitu suurema võimsusega

Mõnikord on toiduvalmistamisel vaja pisut lisavõimsust. Meie induktsioonpliidiplaatide täiustatud PowerBoost-funktsioon lisab võimsust, et kiirendada toiduvalmistamist. Näiteks on nüüd võimalik keeta kaks liitrit vett peaaegu 50% kiiremini kui tavalise klaaskeraamilise pliidiplaadiga.

Kiirem praadimine

PanBoost kuumutab panne ja kattekihiga potte veelgi kiiremini, ilma et peaksite muretsema liigse kuumuse tekitatava kahju pärast. PanBoost-funktsiooni saab valida hõlpsalt kasutajaliidese kaudu. Nii on teie pann röstimiseks valmis juba 30 sekundiga.

Valmistage toitu nagu professionaalne kokk

MoveMode muudab toiduvalmistamise intuitiivseks ja mugavaks. Varem pidite võimsusastet reguleerima, kui olite suppi just astmel 9 keetnud ja seejärel astmel 5 edasi kuumutanud ning soovisite sellel astmel 1,5 edasi podiseda lasta. Nüüd teeb selle töö teie eest ära MoveMode. MoveMode’i aktiveerimisel jagatakse keeduala kolmeks eelseadistatud võimsusastmega alaks. Teil tuleb lihtsalt nihutada pott keeduala eesmisest osast, kus toitu keedetakse, keskele, kus jätkub toidu kuumutamine, ja seejärel tagumisse ossa, kus see tasasel tulel edasi podiseb.

Induktsioontehnoloogia

Induktsioonpliidiplaadid kuumutavad ainult vajalikku – panni või poti põhja. Mida see tähendab? Turvalisemat ja mugavamat kasutamist. Madalam temperatuur kaitseb nii suuremaid kui ka väiksemaid käsi põletuste eest. Lisaks sellele suudab induktsioonpliidiplaat ajada kaks liitrit vett keema kaks korda kiiremini kui tavaline klaaskeraamiline pliit ning säästab seeläbi rohkelt energiat.



Ääristus Kaldservaga
Funktsioonid DirectSelect Premium, FlexInduction, FryingSensor Plus, PerfectFry, PowerBoost
Juhtimispaneel Puutetundlik
Keedualade arv 4
Kiirkuumutus +
Laiendatavad keedualad +
Lapselukk +
Lisainfo klahvilukk, lapselukk, panni tuvastus, Power management function, turvaväljalülitus
Mõõtmed (KxLxS cm) 5,1 x 60,6 x 52,7
Pliidiplaadi tüüp Induktsioonpliidiplaat
Värv Must
Võimsus (W) 7,4

Ääristus Kaldservaga
Funktsioonid DirectSelect Premium, FlexInduction, FryingSensor Plus, PerfectFry, PowerBoost
Juhtimispaneel Puutetundlik
Keedualade arv 4
Kiirkuumutus +
Laiendatavad keedualad +
Lapselukk +
Lisainfo klahvilukk, lapselukk, panni tuvastus, Power management function, turvaväljalülitus
Mõõtmed (KxLxS cm) 5,1 x 60,6 x 52,7
Pliidiplaadi tüüp Induktsioonpliidiplaat
Värv Must
Võimsus (W) 7,4

Toote koodid

EAN
4242002939278
Tootja kood
19109896

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge