Whirlpool mikrolaineahi MWP338SX Grill 33L

Põhiinfo

DUALCRISP DualCrisp võimaldab nautida toitu, millel on ületamatult krõbe koorik ja ometi imemaitsev mure sisemus. See on Whirlpooli ainulaadne tehnoloogia. See rakendab kahte väljastuspunkti, et mikrolained ümbritseks toitu täielikult ning et toit kü

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

DUALCRISP
DualCrisp võimaldab nautida toitu, millel on ületamatult krõbe koorik ja ometi imemaitsev mure sisemus. See on Whirlpooli ainulaadne tehnoloogia. See rakendab kahte väljastuspunkti, et mikrolained ümbritseks toitu täielikult ning et toit küpseks ühtlaselt ka põhjast.

JETDEFROST
Kiire sulatamine. Kasutage ainulaadset JetDefrost 3D süsteemi toidu mikrolaineahjus efektiivselt ja lihtsalt sulatamiseks.

ÕHURINGLUS
Lukusta maitse toidu sisse. Forced Air tehnoloogia paneb uuenduslikku konvektsioonsüsteemi rakendades mikrolaineahjus eelkuumutatud õhu ringlema, tagades Sulle nii mahlase küpsetustulemuse.

TAIGNA KERGITAMINE
DoughRising funktsioon võimaldab pärmi ideaalselt leiva-saia ja taina jaoks ette valmistada. See eriprogramm hoiab Maxi Chef ahju sisetemperatuuri konstantselt 30 °C juures - ideaalsel temperatuuril taina kerkimiseks.

PRECISIONBAKE
PrecisionBake aitab Sul tulla toime ka kõige keerukamate retseptidega. See on 5 °C sammuga ülitäpset temperatuuri seadistamist võimaldav funktsioon, mis lubab valida ideaalse temperatuuri mistahes roa valmistamiseks. Perfektne küpsetamiseks nagu profikondiiter.

JOGURTI FUNKTSIOON
Muuda oma snäkid tervislikumaks jogurtifunktsiooniga. See erifunktsioon võimaldab jogurtit lihtsalt kääritada ja selle toiteväärtust suurendada.

KIIRSTART
Silmapaistev ülessoojendamise kiirus. JetStart funktsioon tagab täiendava kuumuse ahjus kuni 30 sekundiks, kindlustades nii ideaalse temperatuuri suure vedelikusisaldusega toidu nagu selgete suppide või jookide uuesti kuumutamiseks.

CHEFMENU
100 retsepti ühtainust nuppu puudutades. Vali üks eelseadistatud 100 retsepti seast ning mikrolaineahi kohandab automaatselt küpsetus-, temperatuuri- ja ajasätteid ning jälgib pidevalt toidu valmimist laitmatu tulemuse tagamiseks.

KIIRMENÜÜ
Kasutusvalmis sätted. Jet Menu sisaldab eelprogrammeeritud sätteid külmutatud valmistoidu kiireks kuumutamiseks. Vali vaid toidu tüüp, sisesta selle kaal ja mikrolaineahi teeb kõik muu.

3D TEHNOLOOGIA
Perfektselt valmistatud. Revolutsiooniline 3D tehnoloogia tagab kuumuse ühtlase jaotumise ahjus täielikult 3-mõõtmelist kuumuse jaotamise süsteemi rakendades, et saaksid alati nautida ühtlaselt küpsenud toitu vaid ühtainust nuppu puudutades.

AUTO CLEAN
Küpsetuskambri puhastamiseks tuleb lihtsalt panna veekauss mikrolaineahju ja valida see funktsioon. Auru loomulik jõud pehmendab ja vabastab toidujäägid vaid mõne minutiga, nii et Sina saad need puhastustsükli lõppedes lihtsalt ära pühkida.

CRISPFRY
Praetud tekstuuri ja maitsega oivaliste roogade valmistamiseks ilma õli kasutamata või väga vähese õliga, et toit valmiks tervislikumalt kui praepannil.

XXL-SUURUSEGA KÜPSETUSKAMBER
Kogu ruum, mida vajad. Sellel Whirlpooli mikrolaineahjul on XXL-suurusega küpsetuskamber, et Sul oleks rohkem ruumi toidu valmistamiseks.

XXL-SUURUSEGA NÄIDIK
XXL-suurusega näidik muudab perfektse küpsetusmeetodi seadistamise nauditavalt intuitiivseks. Supreme Chefil on suurim abitekstiga näidik turul. See on disainitud tagama täielikku kasutuslihtsust kogu toiduvalmistamisprotsessi käigus.

Üldine

Tüüp
Eraldiseisev
Juhtseadmete tüüp
Elektrooniline

Omadused

Ekraan
LED
Mugavusvarustus
Kell
Grillprogramm
Ekraan

Disain

Värvus
Hõbedane

Toote koodid

EAN
8003437861291
Tootja kood
MWP338SX

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge