Nõudepesumasin Whirlpool laiusega 45cm

Ostukorvis rakendub
VEEL 2% allahindlust
(min. 10€ ostul)
419 €

931,11 € / M

Järelmaksuga ostes alates 14,28 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

POWERCLEAN PRO Jõulised veejoad masina pesukambri tagaseinal paiknevatest düüsidest tagavad parima pesutulemuse ka kõige raskema mustuse puhul. Intelligentsed andurid tuvastavad määrdumisastme ja kohandavad veesurvet vastavalt. 6TH SENSE TEHNOLOOGIA

POWERCLEAN PRO
Jõulised veejoad masina pesukambri tagaseinal paiknevatest düüsidest tagavad parima pesutulemuse ka kõige raskema mustuse puhul.
Intelligentsed andurid tuvastavad määrdumisastme ja kohandavad veesurvet vastavalt.

6TH SENSE TEHNOLOOGIA
Eelpesu ei ole vaja. 6th SENSE tehnoloogia tagab laitmatu pesutulemuse ilma eelpesu, leotamise ja käsitsi küürimiseta ning vähendab samas efektiivselt veetarvet ja kulusid.  

NATURALDRY
Ukse automaatne avanemine programmi lõpus tagab parema ja loomulikuma kuivamise. See süsteem tagab suurema energiatõhususe ja parema kuivatustulemuse.

VIITSTART
Sinule sobivaks kohandatud. Viitstardi funktsioon võimaldab seadistada nõudepesumasina tsükli käivituma Sulle kõige sobivamal ajal, säästes nii aega kui energiat.

LOODUSSÕBRALIK
Erakordne kokkuhoid. 6th SENSE EcoFriendly tehnoloogia rakendab intelligentseid andureid pesutsükli pidevaks jälgimiseks ja määrdumisastme tuvastamiseks ning vastavalt sellele ressursside kasutamise kohandamiseks. Nautige laitmatut pesutulemust, säästes samas kuni 50% energiat, vett ja aega.* (*6th SENSE programmide minimaalse ja maksimaalse ressursitarbe võrdlus.)

PAINDLIKUD PESUVÕIMALUSED
Ideaalne ruumihaldus. Modulaarsed restid ja kokkukäivad toed võimaldavad nõudepesumasina pesukambris olevat ruumi oma vajadustele vastavalt ümber kohandada.

10 NÕUDEKOMPLEKTI
Kogu ruum, mida vajad. Sellesse Whirlpooli nõudepesumasinasse mahub korraga 10 mitmekülgset nõudekomplekti, et Sul oleks alati tagatud kogu pesuruum, mida vajad.

KOLMAS REST
Kogu ruum, mida vajad. Sellel Whirlpooli nõudepesumasinal on ka kolmas rest: ideaalne lahendus täiendava ruumi tagamiseks, et Sul mahuks alati kõik nõud masinasse ära.

EXTRASPACE
Revolutsioon ruumihalduses. Unikaalne ExtraSpace disain võimaldab panna potte ja panne alumisse resti püstiselt, jättes nii piisavalt ruumi veel 10 nõu jaoks. Säästa ruumi, säästa aega.

FLEXISPACE
Disaini ruum oma vajadustele vastavaks. FlexiSpace süsteemi modulaarseid korve saab nõudepesumasinas vastavalt vajadusele vabalt ja lihtsalt ümber paigutada.

EEMALDATAV ÜLEMINE REST
Eemaldatav ülemine rest. Nõudepesumasina eemaldatav ülemine rest võimaldab Sul tekitada masinasse vajaduse korral lisaruumi ning pesta lihtsalt ka tavatu kujuga esemeid.

VAIKNE
Vaikne talitlus. See Whirlpooli nõudepesumasin on disainitud tagama laitmatut pesutulemust madalaima võimaliku müratasemega.


Tootja Whirlpool
Värvus valge
Displei LED
Kuivatusklass A
Energiaklass D
Komplektide arv 10
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Kuivatussüsteem konvektsioonkuivatussüsteem - ukse automaatne avanemine
Reguleeritav ülakorv Jah
Lisafunktsioonid mahaloendusnäidik, Multitsoon, Power Clean - intensiivsem pesemine
Söögiriistade sahtel Jah
Energiamääruse number 2019/2017

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 89,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 59,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 69,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 129,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
41.5 kg

Toote koodid

EAN
8003437234422
Tootja kood
WSFO3O34PF

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 2-4 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge