Bosch Serie 4, 13 nõudekomplekti - Integreeritav nõudepesumasin

Põhiinfo

EfficientDry - Tõhusam kuivatamine tänu automaatselt avanevale uksele See on küllaltki tülikas, kui nõud on masinast välja võttes veel märjad või liiga kuumad. EfficientDry-funktsioon avab programmi lõppedes automaatselt nõudepesumasina ukse. See pra

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

EfficientDry - Tõhusam kuivatamine tänu automaatselt avanevale uksele
See on küllaltki tülikas, kui nõud on masinast välja võttes veel märjad või liiga kuumad. EfficientDry-funktsioon avab programmi lõppedes automaatselt nõudepesumasina ukse. See praktiline lahendus muudab kuivatusprotsessi tõhusamaks, ennetab kondensatsiooni tekkimist ja jahutab nõusid õrnalt, et need ei vajaks välja võttes rohkem kuivatamist. Lisaks kõigele muule säästab see ka energiat.

Flex-korvid
Flex-korvid pakuvad paindlikku ja praktilist lahendust masina mugavaks täitmiseks ja tühjendamiseks.

Lemmikfunktsiooni valimine vaid ühe puudutusega
Võta oma nutikast nõudepesumasinast maksimumi, lihtsustades sellega oma igapäevaelu. Lemmikfunktsiooni valik võimaldab Sul oma enim kasutatud programmid ja valikud lemmikkombinatsioonina seadistada. Programmeeritud seadistuse saab käivitada Home Connecti rakenduse kaudu või otse ekraanil. Saad kombineerida omavahel näiteks valiku Extra Dry ja programmi Eco 50° ning käivitada nõudepesumasina vaid ühe puudutusega.

AquaStop – nõudepesumasin, mis kaitseb end veekahjustuste eest
Seadmed kipuvad ikka minema katki kõige ebasobivamal ajal, raisates nii Sinu raha kui ka väärtuslikku aega. Meie AquaStop-süsteemiga nõudepesumasinatel on spetsiaalne topeltseinaga veetoru, kaitseklapp ja ujukanduriga lülitiga põrandapaak, mis tagavad 100% kaitse veekahjustuste vastu. Lisaks pakub Bosch kogu seadme eluea kestvat garantiid. Nii saavutad päev päeva järel täiusliku tulemuse, millele saad olla kindel.

DosageAssist
DosageAssist tagab optimaalse puhastustulemuse ja vaiksema pesu. Pesutablett kukub jaoturist ülemise korvi küljes olevale spetsiaalsele alusele, kus see lahustub täielikult.

Tänu automaatprogrammidele pole enam vaja ise mõistatada
Erineva hulga nõude puhul on vaja kasutada erinevaid pesuseadeid. Vale programm ei raiska ainult aega, vaid ka vett ja energiat. Boschi automaatprogrammid reguleerivad pesutsükli ajal automaatselt veetemperatuuri ja loputusaega, lähtudes nõude määrdumisastmest ja kogusest. See tähendab, et täiusliku tulemuse saavutamiseks kasutatakse täpselt nii palju vett kui vaja. Sobilik pesu igale masinatäiele vaid nupuvajutusega.

ActiveWater – vähem vett, vähem energiat, parem jõudlus
Boschi uuenduslik ActiveWater-tehnoloogia maksimeerib tõhusust, et tagada silmapaistvad tulemused, kaitstes samal ajal keskkonda. Hoolikalt sihitud veejaotus, täiustatud filtritehnoloogia, kiirem soojendamine ja pumba suurem läbilase parema veeringluse tagamiseks aitavad ActiveWater-tehnoloogiaga nõudepesumasinatel täiusliku tulemuse saavutada.

Klaasikaitsetehnoloogia aitab klaasidel kauem särada
See võib tulla Sulle üllatusena, et pesuks kasutatava vee omadustel on suur mõju Sinu klaasidele ja õrnadele nõudele. Kuna pehmel veel on klaasidele korrodeeriv toime, siis Boschi klaasikaitsetehnoloogiaga nõudepesumasinad reguleerivad pidevalt karedusastet, tagamaks, et hinnalisi klaase ja habrast keraamikat pestakse alati ülima hoolega, ilma et Sa peaksid ise selleks midagi tegema.

Toote koodid

EAN
4242005230136
Tootja kood
SMU4ECW15S

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge