Bosch külmkapp KGV362WEAS 186cm

Põhiinfo

LED-valgustus LED-valgustus aitab jahekapi sisul silma peal hoida. Pika elueaga energiasäästlikud LED-id täidavad külmiku sisemuse automaatselt ereda valge valgusega. Täielikult integreeritud LED-valgustid pakuvad mugavalt eredat, ühtlast ja helgivab

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

LED-valgustus
LED-valgustus aitab jahekapi sisul silma peal hoida. Pika elueaga energiasäästlikud LED-id täidavad külmiku sisemuse automaatselt ereda valge valgusega. Täielikult integreeritud LED-valgustid pakuvad mugavalt eredat, ühtlast ja helgivaba valgustust. Enam ei jää kunagi midagi kahe silma vahele.

BigBox
Eriti sügav külmutatud toitude sahtel sobib hästi külmutatud toidu nõude või suurte külmutatud toitude, nagu koogid või pitsad, üksteise peale virnastamiseks. Kui Sul on vaja näiteks toitlustada lapse sünnipäeva või külmutada pulmatort, siis BigBox pakub selleks piisavalt ruumi.

EasyAccess-riiul
Kui külmik on täis, on raske taganurgas olevatest asjadest ülevaadet saada. Meie EasyAccess-riiul võimaldab Sul kiiresti kogu külmiku sisu näha. Tõmba see lihtsalt välja, et kõigile toiduainetele mugavalt juurde pääseda. See purunemiskindlast klaasist riiul aitab Sul järgmise eine jaoks kiiresti kõik vajalikud koostisosad leida.

LowFrost
Lisaks sellele, et tavalise sügavkülmiku sagedasele sulatamisele kulub palju aega, raiskab see ka energiat. LowFrost vähendab sügavkülmikusse koguneva jää hulka, et seadet ei oleks vaja nii tihti sulatada. Kui sulatamine on vältimatu, siis meie LowFrost-funktsiooniga külmikute põhjas on praktiline ventilaator, mis võimaldab teha seda kiiresti ja mugavalt. Vali külmik, mis kannab hoolt nii Sinu kui ka iseenda eest.

FreshSense
Tänu optimaalsetele hoiutingimustele säilib toidu täiuslik konsistents, näiteks jäätis ei ole liiga kõva ega liiga pehme. Värskuse ja maitse tagamisel on kriitilise tähtsusega püsiv sisetemperatuur. Seetõttu jälgivad FreshSense-andurid pidevalt jahekapi ja sügavkülmiku ning ka keskkonna temperatuuri. See aitab tagada külmikus välistemperatuurist sõltumatu püsiva sisetemperatuuri.

Korrastatud sügavkülmikusahtlid
Leidlik kolmekihiline sügavkülmikusahtlite süsteem pakub külmutatud toiduainetele alates pitsakarpidest kuni külmutatud vahvliteni täiendavat ruumi. Tänu uuele korrastatud riiulisüsteemile ja LED-valgustusele on kogu sügavkülmiku sisu selgesti nähtav, et miski ei vajuks muude asjade vahel unustusse.

SuperFreezing
Sügavkülmikusse uute toiduainete lisamine tõstab sisetemperatuuri, mis võib põhjustada olemasoleva toidu sulamist ja maitseomaduste halvenemist. SuperFreezing-funktsioon tagab uue toidu kiire külmutamise ja takistab sellega muu sügavkülmikus oleva sulamist. Automaatse külmutamisfunktsiooniga seadmed jätkavad kohe pärast vajaliku temperatuuri saavutamist tavapärast tööd, et mitte energiat raisata. Tänu sellele säilib külmutatud toidu maitse isegi uue toidu lisamisel.


Tootja Bosch
Värvus valge
Energiaklass E
Kliimaklass SN-T
Elektrooniline juhtimine Jah
Lisafunktsioonid LED-valgustus, LowFrost, FreshSense, dünaamiline jahutus integreeritud ventilaatoriga
Displei Sümbol
Jahekambri sulatusmeetod Automaatne
Sügavkülmkambri sulatusmeetod Manuaalne
Vahetatav uksepoolsus Jah
Sügavkülmkambri paigutus Alumine
Külmiku liik Külmik
Komplektis munarest
Sügavkülmal tärne [ * ] * * *
Valmistatud Türgis
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Ukse käelisus Parema käega avanev
Veeühendus Puudub
Energiamääruse number 2019/2016
õhus leviva müra klass C

Üldine

Tüüp
Eraldiseisev

Jõudlus

Kliimaklass
SN-T

Külmiku omadused

Sulatusmeetod
Automaatne
Manuaalne

Disain

Uksehinge seadistus
Pööratav uksehing
Parempoolne
Värvus
Valge

Toote koodid

EAN
4242005197606
Tootja kood
KGV362WEAS

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge