De Dietrich integreeritav ahi DOP6567X

Põhiinfo

Teil on võimalus valida erinevate automaatprogrammide, retseptide ja küpsetusrežiimide vahel. Kergesti loetav ekraan näitab, millise režiimi ja temperatuuri olete valinud, millal saab toit valmis ja palju muud. ICS automaatika kasutamisel võtab Teie

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Teil on võimalus valida erinevate automaatprogrammide, retseptide ja küpsetusrežiimide vahel. Kergesti loetav ekraan näitab, millise režiimi ja temperatuuri olete valinud, millal saab toit valmis ja palju muud.

ICS automaatika kasutamisel võtab Teie ahi otsustamise üle ja valmistab Teile toidu prantsuse gurmeekokkade välja töötatud kriteeriumite alusel. Vaja on ainult sisestada toidu liik, kõik edasine toimub automaatselt.

Madalal temperatuuril küpsetades jääb liha mahlane ja ülimaitsev, säilivad mineraalid ja vitamiinid. Koduse ahjuga saavutate tippklassi restoraniga samaväärse tulemuse. Kunagist puudega köetava leivaahju jääksoojust asendavad nüüdisajal elektroonilised temperatuurisensorid ja kraadise täpsusega kuumust doseerivad elektriküttekehad.

Pürolüütilise puhastus toimub temperatuuril 500º C ja tagab perfektse lõpptulemuse. Säästate sellega nii enda aega kui puhastusvahendeid. Parem isolatsioon tingib ka väiksema energiakulu tavakasutamise käigus. Ahju siine pole vaja pürolüüsi käigus eemaldada. Pyro-Turbo funktsioon rakendab pürolüüsi ajal tööle ka ventilaatori. Kuuma õhu ringlemine puhastab ahjus ka raskemini ligipääsetavad kohad. Pyrocontol Plusannab märku pürolüütilise puhastuse vajadusest.

Eolyse funktsioon eemaldab küpsetamisel tekkivatest aurudest rasva ja vähendab küpsetamisel tekkivaid ebameeldivaid lõhnu. Ahjust väljuv õhk läbib katalüsaatori, mis töötab alates ahju sisselülitamisest sõltumata temperatuurist.


Küpsetusprogramme 9
Puhastussüsteem Pürolüüs
Kuum pöördõhk +
Ventilaator +
LCD ekraan +
Elektrooniline taimer +
Grill +
Madala temperatuuri programm +
ICS automaatprogrammid 14
Leivaküpsetusprogramm +
Pizzarežiim +
Pehmelt sulguv uks +
Sensorjuhtimine +
Elektrooniline temperatuuri reguleerimine +
Jahe uks +
Lõhnafilter +
Lastelukk +
Traatsiinid +
Maht 65 L
Värv Roostevaba teras
Energiaklass A+
Valgustus +
Võimsus 3585 W
Mõõtmed K x L x S 600 x 600 x 610 mm

Toote koodid

EAN
3660767955462
Tootja kood
DOP6567X

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge