Amica külmkapp FK2995.2FT

Ostukorvis rakendub
VEEL 12% allahindlust
(min. 10€ ostul)
559 €

Järelmaksuga ostes alates 19,05 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

FK2995.2FT Külmik-sügavkülmik No Frost tehnoloogia külmikus ja sügavkülmikus Külmiku igal riiulil pidevalt ringi liikuv jahed õhk tagab ühtlase temperatuuri. Lisaks minimeerib pidev niiskuse kontroll bakterite kasvu riski ja hoiab tooted kauem värsk
FK2995.2FT Külmik-sügavkülmik No Frost tehnoloogia külmikus ja sügavkülmikus Külmiku igal riiulil pidevalt ringi liikuv jahed õhk tagab ühtlase temperatuuri. Lisaks minimeerib pidev niiskuse kontroll bakterite kasvu riski ja hoiab tooted kauem värskena. Sulatamisega ei pea enam tegelema. Jaheda õhu ringlus takistab külmiku sees jää ja härmatise teket. Tänu sellele säilitavad tooted oma loomulikud omadused ning sulatamisega seotud probleemid ununevad. Vit Control Plus konteiner Naudi oma ostude pikemat värskust! VitControl Plus konteineris luuakse ainulaadne keskkond, mis on pühendatud köögiviljadele ja puuviljadele ning kus saad ise reguleerida niiskustaset. Tänu Fresh Pad alusele liigub õhk konteineris vabalt. See on täiendav kaitse toodetele, mis ei puutu otse alusega kokku. Lisaks tagab sile pind, millel on spetsiaalselt kujundatud teemantavad, et toodetel leiduvad veemolekulid eralduvad neist tõhusalt. Superkülmutusfunktsioon Nüüd saad programmeerida külmiku vastu võtma rohkem tooteid. Tänu Superkülma funktsioonile jahutatakse külmik korralikult maha, kui sa naased oma ostudega, mida hindad eriti suvel. Tooted jahutatakse kiiremini, säilitades pikema värskuse ja toiteväärtuse. Iseseisev avamine vasakule ja paremale külmiku/sügavkülmiku ustel Uks saab paigaldada vabalt - külmiku paremale või vasakule poole. Lisaks võimaldab ukse struktuur sügavkülmiku sahtli täielikult välja tõmmata, kui uks on avatud täisnurga all. Turvaklaasriiulid Kõrgkvaliteetsed ja mugavad kasutada temperdatud klaasriiulid. Riiulid külmikus Amica külmikud on projekteeritud suure hulga riiulite ja riiulitega, et maksimaalselt ära kasutada ruumi, ning nende reguleerimine on väga mugav ja lihtne. Külmiku automaatne sulatamine Mugavus ja energiasääst automaatse sulatamisega. Sa ei pea enam külmikut tühjendama kogu sisust. Munade hoidik Mugav ja praktiline viis munade hoidmiseks. Köögiviljade ja puuviljade sahtel Köögiviljade ja puuviljade konteinerid on funktsionaalne lahendus. Need võimaldavad hoida erinevaid köögivilju ja puuvilju korrapäraselt. Lisaks eraldavad nad lõhnad aroomikatest toodetest.
Type Freestanding
Construction bottom freezer
Capacity freezer 70
Refrigeration capacity 180
freezer defrosting automatic
refrigerator defrosting automatic
Freezing capacity 3.5
Storage without power supply 18.8
Technology No frost
Functions fresh / zero
Functions quick frost
Control electronic
Display / Control Panel yes
Number of units 1
Noise 42
Energy class F
Color White
Height 180
Depth 59
Energy label Pobierz
Other features Number of external doors: 2 Refrigerant: R 600 A
Width 54.5

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 99,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 69,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 89,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 159,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
63 kg
Pakendi laius
63 cm
Pakendi kõrgus
58 cm
Pakendi pikkus
181 cm

Toote koodid

EAN
5906006711542
Tootja kood
HWAMILK2D9952FT

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge