Integreeritav nõudepesumasin Hansa (14 nõudekomplekti)

Põhiinfo

Integreeritav nõudepesumasin Hansa / 14 nõudekomplekti.

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

3D-pesu
Kolm iseseisvat pihustusvart tagavad suurepärased puhastustulemused. Kolmas pihustusvarras tagab veelgi tõhusama puhastuse.

Süsteem TurboDrying
Need moodsad kuivatussüsteemid muudavad tsükli viimase faasi olulisel määral tõhusamaks. Aur ei kogune seadmesse, tänu millele jäävad nõud kuivaks ja läikivaks ning neil ei ole plekke ega mustust.

XXL-mahutavus
Uue Hansa nõudepesumasina disain hõlmab kuni 14 asukohaseadet. Mahukas korv tähendab, et seda saab kohandada taldrikute suurusele vastavaks.

Viivitusega käivitamine: 24 h
Vali õige moment, viivitades tsükli käivitamist kuni 24 h. Nüüd saad kasutada elektrit ajal, kui elektri tunnihind on soodne, ning säästa nõusid pestes raha.

Tsoonipesu
Nüüd saad pesutsüklit alustada ka siis, kui ainult üks korv on täis. See funktsioon garanteerib nii aja- kui ka rahasäästu.

Blue Dot
Kui nõudepesumasin töötab, valgustab indikaator põrandat sinise valgusega. Kui pesemistsükkel on lõppenud, hakkab valgus vilkuma ning kustub seejärel täielikult.

Automaatprogramm 45–55 °C
Automaatprogramm seadistab kasutatud vee kogust ja selle temperatuuri automaatselt olenevalt vee määrdumisastmest. Pärast esimest loputust kontrollib elektrooniline andur vee määrdumisastet ja valib seejärel optimaalse temperatuuri vahemikus 45...60 °C. Sa ei pea enam nuputama, milline on kõige tõhusam ja ökonoomsem tsükkel.

Klaasipesu Safe Glass
Klaasnõude pesemine ei ole kunagi olnud ohutum, kuna seadmel on eriline korv, mis on mõeldud spetsiaalselt igasuguse kujuga nõudele ja klaasidele.

Seadmesisene LED tuli
Kui nõudepesumasina uks on lahti, süttib tuli uuesti. See muudab nõudepesumasina sisu selgelt nähtavaks.

Aqua Stop
See funktsioon tagab rikke korral ohutuse. Funktsioon peatab automaatselt veevarustuse, tänu millele ei pea Sa kartma, et Sinu kodu üle ujutatakse.

Energiaklass A+++
Moodne disain ei ole ainus omadus, mis kliente rõõmustab. Meie kõrgtehnoloogilised nõudepesumasinad on saadaval ka energiaklassiga A+++ A+++-klassi nõudepesumasinaga säästad võrreldes A-klassi masinaga aastas 93 kWh energiat, mis annab aastas kuni 120 tasuta pesutsüklit*.


Paigaldusmeetod Integreeritav
Energiaklass A+++
Pesuklass A
Kuivatusklass A
Komplektide arv 14
Söögiriistade sahtel Jah
Kuivatussüsteem TurboDrying
Lisafunktsioonid 3D - pesu, Zone washing, Aquastop
Reguleeritav ülakorv Jah
Tootja Hansa

Toote koodid

EAN
5906006001476
Tootja kood
ZIM688EH

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge