Electrolux integreeritav külmkapp ENN3153AOW 185cm

Põhiinfo

Jaheosa: 228L/Sügavkülma osa: 64 L, energiaklass A+. Külmutus võimsus 8kg/24h. SpacePlus™ kombineerib standardse sisseehitatava vormi suurema sisemahutavusega – pakkudes teile lisaruumi, et kõik ära mahuks. Electroluxi TwinTech® FrostFree tehnoloogia ja FreeStore® tagavad külmikus optimaalse niiskuse taseme.

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

SpacePlus® seade pakub enamat
SpacePlus® mudelitega saate võtta parima oma standardsete köögiseadmete mõõtmetest. Nutikas ruumi optimeerimine võimaldab suurimat siseruumi, et mahutada kõik teie ostud ilma köögi ruumi mõjutamata.

TwinTech® FrostFree ja FreeStore® – pikem värskus nii maitses kui tekstuuris
Puu- ja kööviljad on kõige tervislikumad ja maitsvamad siis, kui need on täiesti värsked. Seetõttu tuleks neid omadusi püüda säilitada võimalikult kaua. Electroluxi TwinTech® FrostFree tehnoloogia ning FreeStore® koos külmiku ja sügavkülmiku sõltumatu õhuringlussüsteemiga tagavad õige niiskustaseme, mis aitab toiduainete maitset, tekstuuri ja värskust hoida kauem kui traditsioonilised, mitte-härmatisevabad süsteemid.

Intelligentne FreeStore®: vabadus asetada toiduained ükskõik kuhu külmikus
Võid toiduained külmikusse paigutada täiesti vabal valikul. Intelligentne FreeStore®-süsteem reguleerib automaatselt temperatuuri- ja niiskustaset kogu külmikus nii, et tingimused on kõikjal samasugused. Ükskõik kuhu toidu asetad, on see serveerimise hetkeks ikka samamoodi värske.

Kala ja liha värske kuni kaks korda kauem
Iga professionaalne kokk teab, et parima tulemuse saavutamisel mängib väga olulist rolli värske tooraine. Seepärast on külmikul FreshZone®-osa, mis on 15% külmem kui ülejäänud kapp. Säilita liha ja kala siin ning see püsib värske kahekordse aja.

Säilita puu- ja köögiviljad kauem magusate ja krõmpsuvatena
Ükski professionaalne kokk ei serveeriks pehmet sellerit või kortsus pipraid. Hoidke oma puu- ja köögiviljad tasemel sellel köögiviljasahtlis. CrispFresh™ niiskuskontroll tagab värskele toidule parimad säilitamisingimused. Kuna toit säilib kauem värske, viskate seda vähem minema.

Selle energiasäästjaga jätate sulatamisega hüvasti
Selle mudeliga säästate nii aega kui ka raha! FrostFree™ süsteem säästab aega, mis kuluks külmiku sulatamiseks, samas kui energiatõhus tehnoloogia on teeninud A+ energiamärgistuse. See garanteerib energiatõhususe tipptaseme.


Tootja Electrolux
Displei LCD
Elektrooniline juhtimine Jah
Ukse paigaldusviis Siinidega
Uste arv Kahe uksega
Paigaldusmeetod Integreeritav
Külmiku liik Külmik
Sügavkülmal tärne [ * ] * *
Energiaklass A+
Kliimaklass SN-N-ST-T
Vahetatav uksepoolsus Jah
Jahekambri sulatusmeetod Automaatne
Sügavkülmkambri sulatusmeetod Automaatne
Sügavkülmkambri paigutus Alumine

Toote koodid

EAN
7332543180288
Tootja kood
ENN3153AOW

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge