Integreeritav ahi, Electrolux / ahju maht: 71 L

Põhiinfo

Integreeritav ahi Electrolux EOA45551OW

Mugav küpsetamine toidutermomeetri abil. Ahjuõõnsus, mis aitab end ise puhastada. Uks sulgub pehmelt.

• Uputatavad nupud
• Ahju energiaklass: A
• Lihatermomeeter
• Elektroonilised ahju funktsioonid: aja näit, helisignaal, lihatermomeetri automaatne väljalülitus, minutilugeja, kestvuse näit, programmi lõpuni jäänud aja näit

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Samad võimalused nagu profikokal, kuid palju lihtsamalt
Parim moodus, kuidas teada saada, kas toit on saavutanud õige temperatuuri, on kasutada toidutermomeetrit – nii teevad ka professionaalid. Selle toidutermomeetriga võite sammukese veelgi edasi astuda. Liha puhul võite valida väheküpsetatud, keskmise või täisküpse vahel ning te teate täpselt, kui liha on valmis ja ahju võib välja lülitada.

Lihtne juhtimine – pöördnuppude ning algus- ja lõpuaja valikuga
See juhtpaneel annab teile kõik võimalused oma lemmikroogade valmistamiseks. Valige nuppude abil algus- ja lõpuaeg või küpsetamise kestus. Keerake sisselükatavaid nuppe, et valida temperatuur või sisse lülitada küpsetusrežiim. LED-näidikul kuvatakse valitud seaded. Ja kui ahi välja lülitatakse, kuvatakse näidikul kellaaeg.

Kasutage ära kogu ahjuruum – kõik küpseb ühtlaselt
Selles ahjus pole oluline, kuhu te valmistatava roa asetate. Tänu oma eriti suurele õhujuhtimise süsteemiga ventilaatorile küpsevad road täielikult, sõltumata sellest, kus nad ahjus asuvad. See muudab toiduvalmistamise eriti lihtsaks, kui on vaja ära kasutada kogu olemasolevat ruumi.

Haarake ohjad – 20% energiatõhusam kui A-klassi seade
Sulgege soojus ahju ja olge energiasäästlik. See ahi on 20% energiatõhusam kui A-klassi energiamärgistusega seadmed. Ahjuõõnsus on hästi isoleeritud ning kuumus ei pääse välja. Tänu sellele säilitab ahi küpsetustemperatuuri, kasutades vähem energiat.

Ahi, mis tuleb teile puhastamisel appi
Pärast nädalapikkust toiduvalmistamist tervele perele rõõmustaks teid kindlasti abi ahju puhastamisel. Mis oleks, kui abi pakuks ahi ise? Selle ahju nutikas katalüütiline pind imab rasva ja muud jäägid endasse. Kui ahi kuumeneb tasemeni 220°C, siis need oksüdeeritakse.

Sujuv ja vaikne – iga kord, kui ukse sulgete
Toiduvalmistamine ei ole alati tasane töö. Kuid isegi siis, kui teil on väga kiire ja kümme asja korraga käsil, mõjub ahjuukse pehme ja sujuv sulgumine rahustavalt. Pehme sulgemissüsteem VelvetClosing ® suleb ahjuukse õrnalt ja vaikselt.


Ahju tüüp Elektriahi
Ahju energiaklass A-20%
Displei Jah
Katalüütiline puhastus Jah
Elektrooniline taimer Jah
Uputatavad nupud Jah
Tootja Electrolux
Värvus valge
Värv Valge

Toote koodid

EAN
7332543300785
Tootja kood
EOA45551OW

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge