Bosch nõudepesumasin 13 nõudekomplekti

Põhiinfo

Nõudepesumasin Bosch / 13 nõudekomplekti.

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

ActiveWater-tehnoloogia – vähem vett, vähem energiat, rohkem tõhusust
See uudne nõudepesutehnoloogia saavutab keskkonnahoidliku pesu juures maksimaalse tulemuse ja säravpuhtad nõud. Sihipärane veejaotus säästab vett ja energiat, optimeeritud filtritehnoloogia, kiire kuumutus ja võimas pump kiirendavad veeringlust.

100% kaitse veekahjustuste eest – kogu seadme tööea jooksul tänu AquaStopile
AquaStop-turvasüsteem koosneb spetsiaalsest kahekordsest juurdevooluvoolikust, ohutusventiilist ja tasemeanduriga põhjamahutist. Bosch garanteerib, et see süsteem kaitseb 100% veekahjustuste eest – kogu seadme tööea jooksul.

AquaSensor – mõõdab määrdumusastme ja peseb nõud säravpuhtaks
AquaSensor kohandab veekulu mustusastme ja -tüübi järgi, kontrollides nõudepesuvett infrapunakiirega. Toidujääkide, rasva või nõudepesuvahendi kogus pesuvees näitab, kas pesuprotsess on piisav või on vaja lisapesu.

Programmi algusaega saab edasi lükata
Algusaja viitstardi funktsiooniga saab programmi algusaega soovi korral edasi lükata. Niiviisi saate seadme käivitada ükskõik millisel ajal ööpäeva jooksul. Peale selle on kogu programmi töö jooksul näidikule kuvatud täpne järelejäänud tööaeg.

EcoSilence Drive: äärmiselt energiasäästlik, vaikne ja pikaealine.
Bosch on välja töötanud võimsa mootori EcoSilence Drive, et muuta nõudepesu veelgi energiasäästlikumaks. Erinevalt teistest on see eriti kiire, eriti energiasäästlik ja kasutab minimaalselt elektrit. Mootoril EcoSilence Drive puuduvad söeharjad, mis teeb seadme töö väga vaikseks, kuid peseb samas nõud säravpuhtaks.

Automaatprogrammid – ideaalne pesutulemus
Veekulu, veetemperatuur ja pesuaeg kohandatakse täpselt vastavalt määrdumusastmele. See annab parima võimaliku tulemuse ning säästab samas vett ja energiat.

40° klaasipesuprogramm – pehme nõudepesuprogramm, mis puhastab ja kuivatab nõud õrnalt
Uus klaasipesuprogramm Klaasipesu 40° peseb ja kuivatab ka haprad kristallklaasid ettevaatlikult ja õrnalt – klaasid saavad kauni sära. See toimub tänu madalatele temperatuuridele, eelkõige on kohandatud loputusprotsessis kasutatavaid temperatuure, ja pikendatud kuivatusprotsessile. Säravad klaasid ja märkide puudumine kuivatusprotsessist räägivad selget keelt – programm peseb õrnalt ja saavutab särava tulemuse.

Soojusvaheti – alati õige temperatuur optimaalselt õrna nõudepesu jaoks
Soojusvahetiga nõudepesumasin on eriti õrn kallite klaasnõude ja portselani vastu. Täiesti ohutu. Temperatuurišoki vältimiseks soojendatakse vesi nõuderuumis.

Klaasikaitsetehnoloogia – habraste klaasnõudega eriti õrn
Pehme vesi põhjustab klaasi korrosiooni. Seetõttu mõõdavad ja reguleerivad Boschi nõudepesumasinad klaasikaitsetehnoloogia abil pidevalt vee karedust. Nii saame tagada, et kallid klaasnõud ja habras portselan pestakse alati õrnalt.

HygienePlus peseb maksimaalse puhtuse tagamiseks kõrgemal temperatuuril
HygienePlus on uus funktsioon, mida saab lisaks valida mitmete nõudepesuprogrammide juurde. Tänu loputuse ajal u 10-minutisele puhastamisele kuni 70 °C temperatuuri juures, tagab see maksimaalse hügieeni. Seetõttu sobib HygienePlus neile, kes esitavad hügieenile väga kõrgeid nõudmisi, näiteks väikelaste või allergikutega pered.

Koguseandur säästab vett ja energiat
Pöördeloendur mõõdab veetaset. Kui seadmes on palju nõusid, on vaja suuremat veekogust, et neid üle loputada, ja veetase alaneb. Siis lisatakse vett juurde. Kui seadmes on vähem nõusid, on nende pesemiseks vaja vähem vett. Niiviisi tagab koguseandur optimaalse veekasutuse isegi poole täitumuse või veelgi väiksema nõudekoguse korral. See säästab nii aega kui ka energiat.

Ülakorvis VarioDrawer on söögiriistadele ja teistele väikestele köögitarvikutele lisaruumi
Väljatõmmatava ülakorv VarioDrawer moodustab kolmanda paigutustaseme – See teeb ActiveWater-nõudepesumasin kasutamise veelgi mugavamaks. See on ideaalne söögiriistade ja väikeste köögiriistade, nt visplite ja kulpide jaoks. Ruumi on isegi espressotassidele. Üldjoontes muutub täitmine paindlikumaks ja seadme sees tekib rohkem ruumi. VarioDrawer asendab alakorvis olevat söögiriistakorvi ja teeb selle asemel 60 cm nõudepesumasinas ruumi 14 inimese ning 45 cm masinas 10 inimese sööginõudele.

Kohandatava söögiriistakorvi saab paigutada lahtiselt alakorvi
Muudetava söögiriistakorvi kohandatav paigutus jätab söögiriistadele rohkem ruumi. Kõigil ilma VarioDrawer-ülakorvita ActiveWater-mudelitel on standardvarustuses muudetav söögiriistakorv.

Loputab sättega VarioSpeed Plus kolm korda kiiremini, optimaalse puhastus- ja kuivatustulemusega
Kasuta sätet VarioSpeed Plus terve masinatäie nõude pesemiseks perfektselt puhtaks lühima võimaliku ajaga. Loputamisaeg on nupuvajutusega kuni 66% lühem, kuid tavapärane puhastustõhusus säilib. Kui vajad nõusid kiirelt, näiteks perekondlike pidude või sünnipäevade puhul, aktiveeri lihtsalt säte VarioSpeed Plus.


Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Energiaklass A++
Pesuklass A
Kuivatusklass A
Komplektide arv 13
Söögiriistade sahtel Jah
Kuivatussüsteem Extra Dry
Lisafunktsioonid Vario Speed Plus, automaatne pesuvahendi tüübi tuvastus, järelejäänud aja indikaator, masina hooldusprogramm
Reguleeritav ülakorv Jah
Displei LED
Tootja Bosch
Värvus valge

Toote koodid

EAN
4242002955445
Tootja kood
SMS46KW01E

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge