Electrolux integreeritav ahi EZB3430AOK

Põhiinfo

Kuuma pöördõhuga on küpsetamine kiirem ja ökonoomsem Selle ahjuga käib küpsetamine kiiremini ja ökonoomsemalt. Kiirema küpsetamise saladus on kuuma pöördõhu kasutamine. Sealjuures võite kasutada ka madalamat temperatuuri. Madalam temperatuur tähendab

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Kuuma pöördõhuga on küpsetamine kiirem ja ökonoomsem
Selle ahjuga käib küpsetamine kiiremini ja ökonoomsemalt. Kiirema küpsetamise saladus on kuuma pöördõhu kasutamine. Sealjuures võite kasutada ka madalamat temperatuuri. Madalam temperatuur tähendab väiksemat energiakulu ja rohkem kokkuhoidu.

Juhtpaneel LED-ekraani ja sisselükatavate pöördnuppude ning viitkäivitusfunktsiooniga
Need lihtsad nupud võimaldavad toiduvalmistamisega kiirelt pihta hakata. Vajutage nuppe või kasutage sisselükatavaid nuppe, et valida temperatuur, lülitada sisse küpsetusrežiim või määrata viitkäivitus – nii nagu LED-ekraanil näha. Pärast ahju väljalülitamist kuvatakse ekraanil kellaaeg.

Kahekordne pöördgrill tagab kiire ja suurepärase tulemuse
Selle ahju juurde kuulub kahekordne pöörlev grill, mis on ühtaegu nii kiire kui ka tõhus grillimisviis. Grillimine annab ka ilusa krõbeda kooriku, mis muudab road eriti ahvatlevaks. Kahekordne pöörlev grill sobib hästi ka väiksemate toitude grillimiseks.

Eemaldatav uks ja klaaspaneel hõlpsaks puhastuseks
Tänu selle ahju ukse nutikale disainile on klaasi väga hõlbus puhastada. Ust saab täielikult eemaldada, nagu ka klaaspaneele. Kui see on tehtud, saate kõik pinnad kiiresti puhtaks. Nii on teil alati võimalik nähda, kuidas toit ahjus küpseb.


Tootja Electrolux
Ahju energiaklass A
Ahju tüüp Elektriahi
Uputatavad nupud Jah
Eriomadused Thermotimer juhtpaneel, helisignaal, kestvuse näit, lõpu näit, minutilugeja, aja näit
Ukse käelisus ülevalt alla avanev

Toote koodid

EAN
7332543422029
Tootja kood
EZB3430AOK

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge