Whirlpool integreeritav nõudepesumasin WIC3C23PF

Põhiinfo

Mahukas Whirlpool integreeritav nõudepesumasin 6th Sense tehnoloogia ja automaatse ukse avamisega pesutsükli lõpus. 6th Sense tehnoloogia - Spetsiaalne andur hindab nõude määrdumisastet ja valib automaatselt kõige tõhusama ja ökonoomsema pesutsükli,

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Mahukas Whirlpool integreeritav nõudepesumasin 6th Sense tehnoloogia ja automaatse ukse avamisega pesutsükli lõpus.
6th Sense tehnoloogia - Spetsiaalne andur hindab nõude määrdumisastet ja valib automaatselt kõige tõhusama ja ökonoomsema pesutsükli, tagades kuni 50% energia, vee ja aja säästmise. See tehnoloogia tagab laitmatu pesutulemuse ilma eelpesu, leotamise ja käsitsi küürimiseta ning vähendab samas efektiivselt veetarvet ja kulusid.
Natural Dry - ukse automaatne avanemine programmi lõpus tagab parema ja loomulikuma kuivamise. See süsteem tagab suurema energiatõhususe ja parema kuivatustulemuse. Uks avaneb vaid temperatuuril, mis on köögimööbli jaoks ohutu. Lisakaitse jaoks on nõudepesumasinale lisatud spetsiaalselt loodud kaitsefoolium. Soovi korral on funktsioon võimalik ka välja lülitada.
Viitstart -programmi algusaega võib edasi lükata 1 kuni 12 tundi.
Reguleeritava kõrgusega ülemine korv. Kolmas, ülemine rest, mis sobib ideaalselt söögiriistadele.
Ühe resti pesufunktsioon -kui pestavaid nõusid ei ole palju, võimaldab see funktsioon pesta väikest nõudekogust ainult ühes restis, et teil poleks vaja oodata ära nõudepesumasina mustade nõudega täitumist. Aitab säästa elektrit ja pesuvahendit.
Poole koguse funktsioon - kui nõudepesumasin on vaid pooleldi täis. Poole koguse funktsioon optimeerib vee- ja energiatarvet, kui pesete mõlemas restis vaid väikest nõudekogust.
ExtraSpace - unikaalne ExtraSpace disain võimaldab panna potte ja panne alumisse resti püstiselt, jättes nii piisavalt ruumi veel 10 nõu jaoks.
FlexiSpace - modulaarseid korve saab nõudepesumasinas vastavalt vajadusele vabalt ja lihtsalt ümber paigutada.
PowerClean - täiendavad, jõulised veejoad masina pesukambri tagaseinal tagavad parima pesutulemuse ka kõige raskema mustuse puhul. Intelligentsed andurid tuvastavad määrdumisastme ja kohandavad veesurvet vastavalt.
Turbo valik - See valik võimaldab lühendada põhitsükli kestust, tagades sama pesu- ja kuivatuskvaliteedi.
8 pesuprogrammi:
Säästurežiim (öko) 50° - Normaalselt määrdunud toidunõud. Standardprogramm, mis on energia- ja veekulu kombinatsiooni poolest kõige säästlikum.
6th Sense - Keskmiselt määrdunud nõud, millel on kuivanud toidujääke. Tuvastab nõude määrdumisastme ning reguleerib programmi sellele vastavalt. Ajaks, mil andur tuvastab nõude määrdumisastet, ilmub ekraanile animatsioon ja tsükli kestust muudetakse.
Intensiivrežiim 65° - Soovitatav tugevasti määrdunud sööginõude pesemiseks. Eriti sobiv pannide ja pottide pesemiseks (ärge kasutage õrnade nõude puhul).
Igapäevane pesu 50° - Normaalselt määrdunud toidunõud. Igapäevane pesutsükkel, mis tagab parimad pesutulemused lühima ajaga.
Vaikne pesu 50° - Sobib masinaga pesemiseks öisel ajal. Parimad tulemused garanteeritud.
Kiire 30 min. pesu 50° - Programm kergelt määrdunud nõude pesemiseks, millel ei ole kuivanud toidujääke. (Ideaalne kahe komplekti jaoks).
Klaasipesu 45° - Tsükkel õrnade nõude pesemiseks, mis on tundlikumad kõrgete temperatuuride suhtes, nt klaasid ja tassid.
Eelpesu - Hiljem pestavad sööginõud. Selle programmiga pesuvahendit ei kasutata.

Mahutavus (kompl.) 14
Energiaklass A++
Pesutulemus A
Kuivatustulemus A
Müratase, dB 43
Veekulu, L tsükli kohta 9,5
Energiakulu, kWh tsükli kohta 0,93
Eraldi sahtel söögiriistadele +
Programmide arv 8
Viitstart +
Automaatne ukse avamine +
AquaStop lekkekontroll +
Laius, cm 60
Mõõdud K x L x S, mm 820 x 595 x 555

Toote koodid

EAN
8003437203749
Tootja kood
WIC3C23PF

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge