Integreeritav induktsioonpliidiplaat Electrolux

Põhiinfo

Stop+Go-funktsiooni abil saad küpsetamise igal ajal katkestada Kui Sul on toiduvalmistamise ajal hetkeks tarvis eemale minna, kasuta Stop+Go funktsiooni. Ühe puudutusega on kogu toiduvalmistamine peatatud. Teise puudutusega saad selle taaskäivitada s

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Stop+Go-funktsiooni abil saad küpsetamise igal ajal katkestada
Kui Sul on toiduvalmistamise ajal hetkeks tarvis eemale minna, kasuta Stop+Go funktsiooni. Ühe puudutusega on kogu toiduvalmistamine peatatud. Teise puudutusega saad selle taaskäivitada sama seadistusega. Seega saad muretult vastu võtta telefoni või kontrollida retsepti.

Jääkkuumuse indikaator veel kuumade väljade näitamiseks
Tänu jääkkuumuse indikaatoritele näed täpselt, millised pliidi alad on veel kuumad. Ja kui Saa seda tead, võid jääkkuumust loominguliselt ära kasutada: sulatada šokolaadi, hoida kastet soojas või külmutatud toitu sulatada. Samuti võid jääkkuumuse abil energiat kokku hoida. See on lihtne, kuid leidlik funktsioon.

Induktsioontehnoloogia puutejaheda pinna ja vaevatu puhtuse tagamiseks
Selle induktsioonipliidi pind püsib laitmatult puhtana kahel põhjusel. Esiteks on keraamiline klaas täiesti sile. Teiseks – tänu professionaalsele induktsioontehnoloogiale ei lähe sellise pliidi pind kunagi päris kuumaks. Pritsmed ja mahaläinud toit ei jää pinna külge kinni ning puhastamiseks piisab vaid kergest pühkimisest.


Eriomadused keedunõu detektor, automaatne kiirkuumutus, nupulukustus, helisignaal
Värvus valge
Tootja Electrolux
Pliidiplaadi tüüp Induktsioon
Pliidiplaadi juhtimine Pliidiplaadilt juhitav
Tüüp Induktsioon
Läbimõõt 21 cm
Tüüp Induktsioon
Läbimõõt 14,5 cm
Tüüp Induktsioon
Läbimõõt 18 cm
Tüüp Induktsioon
Läbimõõt 18 cm

Toote koodid

EAN
7332543474233
Tootja kood
EHH6340IOW

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge