Sony juhtmevabad kõrvaklapid + mikrofon WF-1000XM3, must

Põhiinfo

  • Juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid
  • Bluetooth 5.0 & NFC ühenduvus
  • Digitaalne kohandatav mürasummutus
  • Puutepaneeliga juhtimine & integreeritud mikrofon
  • Laadmiskarp ning kuni 6 tundi kestev aku

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Tippklassi mürasummutus
Sukeldu täielikult oma muusikasse. WF-100XM3 täielikult juhtmevabade kõrvaklappide mürasummutuse tehnoloogia on uusim ja innovatiivsem kui kunagi varem tänu QN1e HD mürasummutuse protsessorile.

Topelthelisensori tehnoloogia
Kaksikmikrofonid kõrvaklappide pinnal suudavad rohkem Sind ümbritsevat erinevat müra kinni püüda – olgu selleks siis lennuki-, linna- või kontorimüra.

QN1e HD mürasummutuse protsessor
Kui kõrvaklapid on taustamüra kinni püüdnud, hakkab QN1e HD mürasummutuse protsessor tööle. See on võimeline peaaegu kõikidel sagedustel tunduvalt rohkem müra ära blokeerima ning seejuures kasutab ka vähem energiat. QN1e protsessor suudab kõrvaklappide võimendiga kombineerida omavahel digitaalse mürasummutuse, 24-bitise helisignaali töötlemise ja digitaal-analoog helikonverteri. Tulemuseks on minimaalsete moonutustega tõeliselt kvaliteetne heli.

Erakordne helikvaliteet
Sony WF-1000XM3 mürasummutavad kõrvasisesed kõrvaklapid peidavad endas tõeliselt innovaatilist helitehnoloogiat ning suudavad tuua kuulajani tipptasemel müravaba heli.

6 mm kõrvaklapid
Kõrvaklappide 6 mm elemendid on küll väiksed, kuid seejuures tõeliselt võimsad ning suudavad pakkuda rikkalikku, selget ja suurejoonelist helikvaliteeti.

DSEE HX tehnoloogia
DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX) tehnoloogia suudab tihendatud helifaile taasesitada Hi-Res helikvaliteedi tasemel.

Täielik juhtmevabadus
Bluetooth juhtmevaba tehnoloogia ning kõrvaklappide ergonoomiline disain pakuvad täielikku mugavust ja vabadust kogu päeva vältel. Uus Bluetooth kiip ja optimeeritud antenni disain tagavad stabiilsema ja kvaliteetsema ühenduse mitmete tundide vältel.

Ideaalsed ka sarjade ja filmide vaatamiseks
Soovid oma nutiseadmest videosid vaadata? Kõrvaklappide juhtmevaba tehnoloogia ühildub ekraanil kuvatavaga videopildiga ülima täpsusega, et saaksid filme ja sarju täielikult nautida.

Uudne Bluetooth kiip
Selle asemel, et heli ühest klapist teise vahendada, suunab innovaatiline Bluetooth kiip heli samaaegselt mõlemasse kõrvaklappi, et tagada erakordse kvaliteediga kuulamiskogemus.

Optimeeritud antenni disain
Kõrvaklappide Bluetooth antennile on leitud täpselt selline asukoht, et see suudaks tagada laiema tööraadiuse ning et signaal püsiks alati kindlana.

Ergonoomiline disain
Mürasummutavad kõrvaklapid on disainitud selliselt, et toetuvad kõrva vastu kolme punktiga, et tagada võimalikult kindel ja mugav püsivus. Kummeeritud otsakute pind hoiab klapid kindlalt kõrvas.

Terve päeva kestev aku
WF-1000XM3 kõrvaklappidega saad muusikat kuulata koguni kuni 6 tundi järjest. Lisaks on laadimiskarbi abil võimalik kõrvaklappe täiesti juhtmevabalt veel kuni kolm korda laadida. Kokku teeb see kuni 24 tundi müravaba muusika kuulamist. Ning kui mürasummutus välja lülitada, kestab kõrvaklappide aku koguni kuni 8 tundi.

Mugav kiirlaadimine
Mõnikord on muusikat vaja kohe ja kiiresti. Seega kui kõrvaklappide aku hakkab tühjenema, pane klapid kõigest 10 minutiks laadimiskarpi laadima ning saad taas 1,5 tundi muusikat kuulata.

Mugav magnetiline laadimiskarp
Kõrvaklapid klõpsavad laadimiskarbi pesadesse mugavate magnetite abil ülimalt hõlpsalt. USB-C kaabliga saad laadimiskarpi kiirelt ja mugavalt laadida, et see oleks alati valmis kõrvaklappidele lisaenergiat pakkuma.

Nutikas kuulamine
Kõrvaklapid on varustatud ka SENSE ENGINE tehnoloogiaga, mis pakub mitmeid nutikaid funktsioone, et kuulamiskogemus veelgi meeldivamaks muuta.

Quick Attention
Sense Engine tagab sulle võimaluse muusikamaailmast väljuda vaid kerge puudutusega. Vestle oma kaaslastega ilma, et peaksid kõrvaklapid peast võtma. Lihtsalt puuduta käega kõrvaklapil asetsevat puutepaneeli ning vähenda helitugevust.

Nutikas mürasummutus
Adaptive Sound Control funktsioon muudab muusika kuulamise eriliselt nutikaks, kuna suudab automaatselt tuvastada Sinu hetkel poolelioleva tegevuse, olgu selleks reisimine, ootamine või kõndimine, ning kohandab heli vastavalt sellele. Kohanda taustamüra tugevust Sony | Headphones Connect rakendusega, mis võimaldab liikvel olles kvaliteetset muusikat kuulata ning samaaegselt kuulda ka Sind ümbritsevaid tähtsaid helisid või teadaandeid, et tänaval kõndides säiliks ka tähelepanu end ümbritseva suhtes.

Kõrvaklapid, mis reageerivad Sinule
Mõlemad kõrvaklapid on varustatud lähedussensoritega, mis aitavad klappidel koheselt tuvastada, kas kannad ühte või mõlemad kõrvaklappi ja end vastavalt sellele kohandada. Kui võtad ühe klapi kõrvast välja, siis peatub muusika mängimine mõlemas klapis. Kui paned klapi tagasi kõrva, jätkab muusika automaatselt mängimist.

Kontrolli oma muusikat
Eriliselt nutikas mürasummutus arvestab nii kuulaja enda kui ka teda ümbritseva keskkonnaga ning kohandub individuaalsete eelistustega. Sony I Headphones Connect rakendusega saad valida mitmete eelseadistatud helirežiimide vahel, et leida iga muusikapala jaoks endale sobiv heliseadistus.

Voice Assistant
Nende kõrvaklappidega on Google Assistant alati valmis Sind aitama – pead vaid küsima.

Käed-vabad helistamine
WF-1000XM3 kõrvaklapid tagavad ka kõnede ajal selge helikvaliteedi. Lisaks saad kõnedele vastata nii ühte kui mõlemat kõrvaklappi kasutades. Nii saad näiteks kõrvaklappe vaheldumisi laadida või siis kuulda kõnesid paremini mürarikastes keskkondades.

Täielik kontroll
WF-1000XM3 kõrvaklapid on varustatud puutepaneeliga, mis võimaldab Sul vaid puudutusega kõike kontrollida – nii mürasummutust kui muusikat.

Seadistatav puutepaneel
Sony Headphones Connect rakenduses saad muuhulgas ka puutepaneeli käsklusi seadistada.

Klassikaliselt stiilne välimus
Kõrvaklapid ja laadimiskarp paistavad silma oma minimalistliku ja klassikalise välimusega, mis mõjub elegantselt.

Disain

Kõrvaklappide tüüp
Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Juhtmevabad kõrvaklapid
Mürasummutavad kõrvaklapid
Kõrvaklappide disain
Kõrvasisesed

Kõrvaklapid

Heli
Stereo
Elemendid
6 mm
Sagedusdiapasoon
20 – 20 000 Hz

Mikrofon

Mikrofoni tüüp
Integreeritud mikrofon

Ühendus

Ühendus
Bluetooth
Bluetooth versioon
Bluetooth 5.0
Bluetooth protokollid
A2DP
AVRCP
HFP
HSP
SBC
AAC
Juhtnupud
Helitugevuse reguleerimiseks
Nutiseadme juhtimiseks
Tööraadius
10 m
Töösagedus
2,4 GHz
Sobivad seadmed
Bluetooth ühendusega seadmed

Toide

Vooluallikas
Laetav aku
Aku kestvus
6 tundi

Üldine

Värvus
Must
Kaal (g)
8,5
Komplekti sisu
Kõrvaklapid
Laadimisdokk
USB-C kaabel

Toote koodid

EAN
4548736088818
Tootja kood
WF1000XM3B.CE7

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge