Razer mänguriklaviatuur Orbweaver Chroma

Põhiinfo

  • 30 täielikult programmeeritavat klahvi
  • Razer Green mehhaanilised klahvid
  • Muudetava kujuga käe, pöidla ja peopesa toetuskohad
  • Mitmevärvilise Chroma taustvalgustusega
  • Synapse 2.0 tugi

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

  • Razer Green mehaanilised klahvid 50 g vajutusraskusega
  • 30 iseseisvalt programeeritavat klahvi
  • Mitmevärvilise Chroma taustvalgustusega, 16,8 miljonit erinevat viisi
  • Programeeritav 8 suunaline pöidlaklahv
  • Muudetava kujuga käe, pöidla ja peopesa toetuskohad
  • Razer Synapse tugi
  • Piiramatud makro pikkused
  • Ülikiire 8 erineva profiili vahetus
  • Põimitud sukas kaabel
  • Piiramatu arv erinevaid profiile
  • Täielik anti-ghosting

30 täielikult programmeeritavat klahvi ning 8-suunaline pöidlaklahvistik

Piiramatul hulgal erinevaid käske sinu pöidla all tänu 30-le täielikult programmeeritavatele klahvidele. Seo klahviga mängu tegelaskuju oskused, makrod või otseteed, et luua just sinu mängustiililga sobiv kasutuskogemus. Lisaks saab 8-suunalist pöidlaklahvistikku kasutada mängus liikumiseks või kasutada neid modifitseerimisklahvidena.

Razer Green mehhaanilised lülitid
Razer Orbweaver kasutab uusi, ülikvaliteetseid Razer Green lüliteid, mis nõuavad 1,9 mm klahvi allavajutust ning 50 g survet, et lülitus toimuks. Klahvi alla vajutamisel on aga selgelt sõrme all tunda, et lülitus on tehtud. Tänu sellele on pimesi trükkimine ning mängimine saavutanud uue taseme mugavuses.

Parendatud ergonoomika
Razer Orbweaver mänguklaviatuur on ergonoomiline ning sobitub pea iga käekujuga. Seadme randmetugi ning pöidlatugi on seadistatavad, sobides igas suuruses kätega. Niimoodi ei väsi su käsi peale teist ega kümnendat mängutundi.

Käigu pealt makrode salvestamine ning äärmiselt paindlik seadistamisvõimalus
Razer Synapse lubab salvestada piiramatult erinevaid makrosid ning nende loomiseks ei pea enam eraldi rakendusse minema – lihtsalt vajuta klahvikombinatsiooni mängimise ajal, anna käsud ning kui oled valmis, vajuta uuesti vastavaid klahve. Lisaks saab klaviatuurile salvestada kuni 8 profiili – iga mängu või rakenduse jaoks spetsiifiline.

Individuaalse taustvalgustusega klahvid
Enam ei pea hämaras toas mängides klahve otsima - klahvide taustvalgustus paneb need särama nagu New York öösel. Sel ajal, kui sinu vastane veel otsib õiget nuppu klaviatuuril, oled sina lahingu võitnud.
Klaviatuurile saab läbi Synapse tarkvara lisada erinevaid dünaamilisi valgusefekte, et kohandada klaviatuuri väljanägemine vastavalt enda individuaalseid eelistusi.




Klaviatuur

Klaviatuuri tüüp
Mänguriklaviatuur
Juhtmega klaviatuur
Klahvide disain
Mehaaniline
Lüliti tüüp
Razer Green
Klahvide arv
30
Lisaklahvid
8-suunaline pöidlaklahvistik
Anti-ghosting
Jah
Andmeedastus
1000 Hz Ultrapolling
Reageerimisaeg
1 ms
Profiilid
Jah
Valgustus
Mitmevärviline
Liides
USB 2.0

Üldine

Nõuded arvutile
Vaba USB pesaga PC või Mac
Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Mac OS X 10.8.5 või uuem
200 MB vaba kettaruumi
Internetiühendus (juhtetarkvara paigalduseks)
Randmetugi
Seadistatav
Laius (mm)
154
Sügavus (mm)
55
Kõrgus (mm)
202
Kaal (g)
395

Toote koodid

EAN
8886419360162
811254027404
Tootja kood
RZ07-01440100-R3M1

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge