Digidiktofon Olympus WS-853 black 8GB 1,43`LCD microSDHC, MP3 2xAAA Ni-MH akud, 2YW, USB-laadimine,

Pamatinformācija

Helisalvestil Olympus WS-853 on madala müratasemega stereomikrofonid, mis tagavad suurepärased stereosalvestused, nii et kuulete koosolekute väikseimaid detaile. Sõltumata sellest, kus kõneleja asus või kõne suunas, saate teabe selgelt jäädvustada. I

Prece ir arhivēta

Helisalvestil Olympus WS-853 on madala müratasemega stereomikrofonid, mis tagavad suurepärased stereosalvestused, nii et kuulete koosolekute väikseimaid detaile. Sõltumata sellest, kus kõneleja asus või kõne suunas, saate teabe selgelt jäädvustada. Intelligentne automaatrežiim reguleerib automaatselt salvestustaseme, et see vastaks heli tugevusele, et tagada alati ühtlane helitase. Mugav sisseehitatud USB-ühendus võimaldab teil nii faile edastada kui ka laadida samal ajal. LCD täispunktmaatriks 1,61" ekraan Sisseehitatud stereomikrofonid MP3 salvestamine 8 GB sisemälu kuni 130 tunniks salvestamiseks kvaliteediga 128 kbit/s Intelligentne automaatrežiim häälega aktiveeritud käed-vabad salvestamiseks Sissetõmmatav USB otseühendus failide edastamiseks ja sisemise aku laadimiseks Kalendriotsing salvestiste kiireks ja lihtsaks hankimiseks Vajab 2 x AAA patareid (kaasas)

Produktu kodi

EAN
4545350049041
Ražotāja kods
K0021360

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt