Muusikakeskus Panasonic, BT,CD,USB DAC, 120W, must

Pamatinformācija

Selge ja dünaamiline heli PMX90 loob imeliselt väljendusrikka ja dünaamilise helivälja, mis on suure sagedusvahemikuga HD-heli jaoks täiuslikult sobiv. Seda tänu kolmeribalisele kõlaridisainile ja siidkupliga kõrgsageduskõlarile, mis suudab esitada k

Prece ir arhivēta

Selge ja dünaamiline heli
PMX90 loob imeliselt väljendusrikka ja dünaamilise helivälja, mis on suure sagedusvahemikuga HD-heli jaoks täiuslikult sobiv. Seda tänu kolmeribalisele kõlaridisainile ja siidkupliga kõrgsageduskõlarile, mis suudab esitada koguni 50 kHz sagedusega helisid.

Minimaalse moonutusega loomulik heli
LincsD-Amp võimaldab muusikat nautida täpselt sellisel kujul, nagu see on mõeldud. Selle tehnoloogia uusim innovatiivne variant lahendab probleemid (nt värina ja toiteploki müraga seotud mured), mis muusika digitaalse taasesituse korral enamasti moonutusi põhjustavad.

HD-heli täispotentsiaali vabastamine
Tänapäevastest suure sagedusvahemikuga helivormingutest parima helikvaliteedi kättesaamiseks tuleb kasutada parima kvaliteediga komponente. Just sel põhjusel on Panasonic teinud kõik jõupingutused, et leida PMX90 jaoks parimad võimalikud materjalid. Kõrge kvaliteediga alumiinium-elektrolüütkondensaatorid, metalliseeritud polüesterkile kondensaatorid on vaid kaks valdkonda, kus on näha PMX90 ehitamisel Hi-Fi omadustele tehtud rõhuasetust.

Rikkalik heli kõrge lahutusvõimega allikatest
PMX90 kasutab ainulaadset DAC kontrollerit ja USB-draiversüsteemi, et tuua teieni tänapäevaste kõrge lahutusvõimega helivormingute, nagu DSD, FLAC, WAV ja AIFF, kogu rikkus ja detailid.

Rikas heliväljendus
Bluetooth® Re-Master kompenseerib Bluetooth®-helide voogesitamisel andmete tihendamise tõttu kaotatud signaale. Bluetooth® Re-Master tagab Bluetooth®-iga ühilduvate seadmete, näiteks nutitelefonide ja tahvelarvutite, taasesitamisel kõrge kvaliteediga heli.

AUX-IN Auto Play heliseadmetele ja voogesitusseadmetele
Ühendage oma olemasolev heli- või voogesitusseade, näiteks Chromecast Audio, AUX-IN-pesasse. Isegi, kui PMX90 on välja lülitatud tunneb ta seadmest lähtuva helisignaali ära, lülitub automaatselt sisse ja alustab AUX-pesa kaudu muusika esitamist.

Kogege oluliselt parema helikvaliteediga telesaateid
PMX90 omab teleriga lihtsate ühenduste loomiseks optilisi sisendpesasid. Võite koos ekraanile kuvatud piltidega nautida suurepärase kvaliteediga heli.


Tootja Panasonic
Bluetooth Jah
Olemasolevad mängijad CD mängija
Raadio tuuner FM
Värv Must
Helikanalid 2.0
Kõrvaklappide väljund Jah
3,5 mm heli sisend Jah
Analoog audio (RCA) Jah
USB-A Jah
äratuskell Jah
Seadistamine rakenduse abil Jah
Akupangana kasutatav Jah

Izmēri un svars

Bruto svars
9.4 kg

Produktu kodi

EAN
5025232886685
Ražotāja kods
SC-PMX90EG-K

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt