Diktofon Olympus VP-10

Pamatinformācija

Uus VP-10 annab digitaalsele ärisalvestusele uue dimensiooni. Kuigi sellel kõrgetasemelisel helisalvestusseadmel on diskreetne disain, pakub see kõrgkvaliteetset stereosalvestust ja mitmeid mugavaid omadusi koheseks kasutamiseks ja selgete salvestuste tegemiseks. Tänu õhukesele disainile saab helisalvesti lihtsalt särgitasku siseküljele kinnitada ja salvestada ilma kõnelejat häirimata. Lisamugavuse tagamiseks on VP-10 menüüs lihtne liikuda ja digitaalse helisalvesti saab andmete ülekandmiseks integreeritud USB-pistiku abil koheselt PC-ga ühendada.

Prece ir arhivēta

Suurepärane stereosalvestus
VP-10 helisalvestil on ringsuunalised stereomikrofonid, mis võimaldavad kindlalt jäädvustada sinu hääle ja ümbritseva heli ka siis kui seade on sinu särgi taskus. Tänu kahele madala müratasemega kõrgkvaliteetsele mikrofonile, mis on paigutatud kompaktsesse ja õukesse korpusesse jäädvustavad need kindlalt igast suunast tuleva heli.

Selged vestlused
Unikaalne OLYMPUS helisalvesti-tehnoloogia, mis tunneb automaatselt ära hääle ja sahisemise vahelise erinevuse, et tõhusalt summutada vaid soovimatu heli. See tähendab, et müra, mis tekib siis kui salvesti asub särgitaskus, kõrvaldatakse ja saavutatakse madala müratasemega, selged salvestused.

Kohene kasutamine
Lihtsalt liiguta REC-lüliti alla – helisalvesti hakkab koheselt salvestama isegi siis kui toide on välja lülitatud. Lüliti asub salvesti ülaosas, et seda oleks mugav kasutada ka siis kui salvesti asub särgi taskus. VP-10 helisalvestit saab kasutada kinnisilmi, et mitte ükski vestlus ei jääks enam salvestamata.

Kolm vormingut, mis vastavad erinevatele vajadustele
Vali kolme salvestusvormingu hulgast: kõrgkvaliteetne pakkimata Linear PCM formaat (22.05kHz); kõige mitmekülgsem MP3 formaat, mida kasutavad nii Windows kui ka Mac kasutajad; või WMA formaat, millel on hea helikvaliteet isegi madala bitikiiruse juures.

Leia, mida otsid
Kui digitaalsesse helisalvestisse on talletatud palju faile, võimaldab see funktsioon lihtsalt ja mugavalt valida täpselt soovitud faili. Sellele funktsioonile pääseb kiiresti ligi, et vähendada pikkadest otsingutest põhjustatud viivitusi.

Naudi teravat ja selget taasesitust
Müra kõrvaldamise funktsioon on ideaalne koosolekute salvestamiseks, sest see vähendab soovimatuid keskkonnahelisid, andes täpsema, selgema taasesituse kvaliteedi.

Vähem müra. Rohkem heli.
Kõrgpääsfilter kõrvaldab efektiivselt sellise madala sagedusega müra, mida teevad näiteks õhukonditsioneerid, projektorid ja tuul ning võimaldab seeläbi veelgi selgemad helisalvestused teha.

Optimaalsed seadistused optimaalsete tulemuste saamiseks
Tehes menüüs lihtsa valiku, saad määrata spetsiifilistele oludele vastavad optimaalsed salvestusseaded. Taskurežiim on abiks mitmesuguste helide salvestamisel kui salvesti on asetatud taskusse. Dikteerimis-, konverentsi-, või kohtumiste režiimiga saad hõlpsalt teha kõrgkvaliteetseid salvestusi.

Lihtne failihaldus
Faili jagamisfunktsioon on abiks kui soovid oma salvestusi eraldi failis hallata. See tuleb kasuks ka siis kui soovid faili suurust enne selle e-kirja teel saatmist vähendada. (Ainult Linear PCM ja MP3 formaadis failid.)

Ideaalne taasesituse kuulamine
Muuda taasesitus lihtsamaks, valides eelseadistatud taasesituse olustiku: transkriptsioonirežiimi funktsiooni abil saab salvestustest palju hõlpsamalt transkriptsiooni teha ja aega kokku hoida. Uus keeleõppe režiim on abiks võõrkeele õppimisel.

Nüüd kuuleb kõiki
Heli tasakaalustaja muudab pehmemad hääled valjemaks, kuid hoiab samas valjemad hääled allpool etteantud taset, tagades seeläbi selge ja ühtlase taasesituse. Samas kõrvaldab see salvestuse madalad ja kõrged sagedusvahemikud, et kõneleja hääl veelgi paremini esile tuleks.

Õpi hõlpsamalt võõrkeeli
Kõne kordamine on efektiivne viis võõrkeele õppimiseks – see võimaldab kuuldut koheselt korrata. See režiim ühendab heli taasesitamise järgneva helitu taasesitusega, et aidata Sul hõlpsalt ükskõik millist võõrkeelt õppida.


Failiformaat salvestamisel PCM (WAV), MP3, WMA
Mälu maht 4 GB
Digipleier Jah
Diktofon Jah
FM raadio Ei
Toide Patarei
3,5 mm heli sisend Ei
Apple AirPlay Ei
Bluetooth Ei
LAN (võrguliides, RJ45) Ei
Optiline helisignaali sisend Ei
RCA Ei
USB Jah
WiFi Ei
Spotify Ei
Tootja Olympus
Värvus must

Produktu kodi

EAN
4545350047856
Ražotāja kods
VP-10-E1

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt