Juhtmevaba kõlar Harman/Kardon Omni 20+

Pamatinformācija

Harman/Kardon Omni 20 Plusiga saate lihtsa vaevaga üles seada oma juhtmevaba kõrgresolutsioonilise helisüsteemi. Kõlarile tagavad mugava juurdepääsu teenused nagu Spotify Connect ja Google Cast. Seda on lihtne seadistada ja juhtida, pakkudes kiiret ning kvaliteetset võimalust voogedastada juhtmevabalt oma lemmikmuusikat. Nautige tipptasemel esitust kas ühest või veel võimekamalt, mitmest Omni+ kõlarist, täites lummava heliga kasvõi terve teie kodu.

Prece ir arhivēta

Juhtmevaba esitus igas toas
Voogedastage lemmikmuusikat oma kodus piiranguteta igasse Harman/Kardon Omni+ kõlarisse. Te saate täita samade rütmidega kogu elamise või soovi korral mängida igas toas erinevat muusikat.

Spotify rakendus
Spotify Connectiga saate mugavalt oma lemmikalbumeid ja esitusloendeid mängida juhtmevabalt igast Omni+ kõlarist, kasutades Spotify rakendust käepärase juhtpuldina.

Google Cast
Integreeritud Google Cast toega jõuavad teie kogumikud, eelistatud raadiojaamad ja podcastid mobiilseadmest kindlalt teie kõlaritesse.

24bit/192kHz esitus digitaal- või analoogühendusega
Harman/Kardon Omni 20+ toetab 24bit/192kHz kõrgresolutsioonilist heliesitust. Nautige suurepärase kvaliteediga heli igat detaili ja nüanssi. Märkimisväärselt parem esitus kui CD-lt.

Lihtne seadistamine ja kontroll kõlarite üle
Harman/Karon Controller rakendusega saate oma helisüsteemi seadistada lihtsalt ja seda mugavalt juhtida. WAC tugi Apple seadmetele tagab kõlari ülesseadmiseks arusaadava juhendi, et saaksite kiirelt alustada voogedastusega.

Kahesageduslik WiFi ühendus ja 802.11ac juhtmevaba standardi tugi
Omni 20+ toetab uusimat 802.11ac juhtmevaba ühenduse standardit ja kahesageduslikku WiFi ühendust (2.4GHz ja 5 GHz), tagadest kiirema, kvaliteetsema ja stabiilsema ühenduse.

Follow Me funktsioon ja Link nupp
Kõndige toast tuppa ja Follow Me funktsioon tagab, et muusika käiks koos teiega vaid nupuvajutusega. Lihtsalt vajutage Link nuppu, et alustada esitusega - telefoni pole vaja otsida, lihtsalt vajutage nuppu!

Voogedastage muusikat Bluetoothi või 3.5mm AUX sisendi abil
Ühendage oma seade Omni 20+ kõlariga kasutades 3.5mm ühendust või Bluetoothi ning alustage muusika mängimist. Kui kasutate mitut Omni+ kõlarit ei pea te muretsema, muusika jõuab automaatselt ka teistesse kõlaritesse.


Heli sagedusala 53 Hz - 20 kHz -3dB
Heli väljundvõimsus 4 x 15W
Toide Võrgutoide
3,5 mm heli sisend Jah
Bluetooth Jah
LAN (võrguliides, RJ45) Jah
WiFi Jah
Spotify Jah
Komplektis kõlar, kiirejuhend, voolujuhe
Tootja Harman / Kardon
Värvus valge

Produktu kodi

EAN
6925281912108
Ražotāja kods
HKOMNI20PLWHTEU

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt