VALVOLINE Diisel toitesüsteemi puhasti 300ml

Pamatinformācija

Efektiivne ja kontsentreeritud puhastusaine kõikidele diiselmootoritele. Tagab nii elektrooniliselt kui mehaaniliselt juhitud pihustite puhastamise. Eemaldab kahjulikud sadestised ja kindlustab, et sissepritse süsteem saab puhtaks. Parandab põlemispr

Prece ir arhivēta

Efektiivne ja kontsentreeritud puhastusaine kõikidele diiselmootoritele. Tagab nii elektrooniliselt kui mehaaniliselt juhitud pihustite puhastamise.

Eemaldab kahjulikud sadestised ja kindlustab, et sissepritse süsteem saab puhtaks. Parandab põlemisprotsessi ja vähendab mootori suitsemist.
Taastab mootori võimsuse.
Kasutamine:
Soovituslik kasutada ennetava hooldusena kord aastas või enne seadistustööde tegemist ja / või enne emissiooni testi tegemist.
Kasutada järgnevate sümptomite ilmnemisel:

  • Emissiooni näitajad on paigast ära.
  • Kõrge tahmasus.
  • Kui teostati sissepritse süsteemi seadistust.
  • Kui mootori jõudlus/võimsus on langenud ja kütusekulu on suurenenud.

Kasutusjuhend:
Puhastus porotsessi võib teostada kahte moodi kas kütusepaagi kaudu või täites kütuse filtri.
Puhastus kütusepaagi kaudu:
Optimaalseim puhastusprotsess on kütusekogusega ca 10 liitrit. Kalla pudeli sisu kütuse paaki, käivita mootor ja tee testisõit. Võimalusel ca 30 km ühtlast maanteesõitu.
Peale testisõitu tangi kütust juurde kuni täispaagini. Kui paagis on suurem kütusekogus, siis puhastusprotsess on aeglasem ja võimalusel tuleks teha pikem testisõit.

Puhastus kütusefiltri kaudu:
Võta uus tehniliselt sobilik kütusefilter oma sõiduki jaoks. Täida see Diesel System Cleaner-ga ja paigalda filter. Allesjäänud pudeli sisu kalla kütusepaaki. Õhuta süsteem. Käivita mootor ja lase käia erinevatel pööretel ca 10 minutit.
Maksimum pöörded 2000 rpm.

Produktu kodi

Ražotāja kods
S180-882816

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt