Ansmann Comfort Smart Charger incl. 4 AA Mignon Bat. 2100mAh

37,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,14 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Ansmann Comfort Smart - Kiirlaadija USB sisendiga + 4x AA 2100 mAh Kiirlaadija USB sisendiga 1-4 NiMH akudele suurustega Micro AAA / Mignon AA Täiuslik laadimine on nii lihtne - "PERFECT 7" laadimistehnoloogia Tänu intelligentsele "PERFECT 7" laadimi

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Ansmann Comfort Smart - Kiirlaadija USB sisendiga + 4x AA 2100 mAh

Kiirlaadija USB sisendiga 1-4 NiMH akudele suurustega Micro AAA / Mignon AA

Täiuslik laadimine on nii lihtne - "PERFECT 7" laadimistehnoloogia
Tänu intelligentsele "PERFECT 7" laadimistehnoloogiale tagab Comfort Smart täpselt ja kiiresti täislaetud akud. Täielikult automaatne 7-etapiline laadimisprotsess maksimeerib teie akude eluiga ja jõudlust märkimisväärselt. Innovatiivne laadimisprotsess põhineb viimastel akude uurimistulemustel ja võtab arvesse mitmesuguseid individuaalseid parameetreid. Seetõttu on see üks kõige arenenumaid ja innovaatilisemaid laadijaid turul.

PERFECT 7 LAADIMINE - Järgmise taseme NiMH laadimistehnoloogia

  • Kiire mahtuvuse test
    Kohe pärast sisestamist määrab kiire mahtuvuse test teie aku järelejäänud laengu ja kuvab selle LED-paneelil 5 sekundit. Madala mahtuvusega akude automaatne tuvastamine väldib negatiivseid üllatusi.
  • Õrn eellaadimine
  • Nõrga või sügavalt tühjenenud aku korral eellaaditakse seda vajadusel madalama vooluga.
  • Aku analüüs
    Aku käitumist analüüsitakse ja hinnatakse, et teha kindlaks, kas see on endiselt usaldusväärselt kasutatav või defektne.
  • Kiirlaadimisrežiim
    ANSMANN Comfort Smart laeb teie ühilduvaid NiMH akusid kuni 800 mA kiiresti ja samaaegselt kontrollitult. See mitte ainult ei säästa teie aega, vaid võimaldab teil üldse vähem akusid kasutada.
  • IQ väljalülitus
    Mitmed kaitsemehhanismid kaitsevad sisestatud akusid ülekuumenemise ja ülelaadimise eest. Nii saate mugavalt istuda, samal ajal kui teie aku laetakse täieliku mahutavuseni.
  • Viimistluslaadimine
    See etapp tagab, et aku laetakse õrnalt 100% täis.
  • Tilklaadimine
    Aku hoitakse täielikult laetud olekus laadimispulsside abil

Intuitiivne ja kompaktne
Laadija kompaktne disain võimaldab seda hõlpsasti kaasa võtta reisile või hoida seda alati käepärast välitingimustes. Koos sobiva akupangaga saab laadijat kasutada täielikult mobiilselt ja seetõttu on see väga paindlik. Laadijat saab ühendada mitte ainult akupangaga, vaid ka mis tahes muu USB-porti. See töötab põhimõtte kohaselt sisestage ja käivitage. Selge olekunäidik võimaldab intuitiivset kasutamist. Lihtne 3-värviline LED-ekraan muudab vastava aku oleku väga lihtsaks lugemiseks.

Sobib Micro AAA ja Mignon AA akudele
Intelligentne kiirlaadija saab laadida kuni 4 Mignon ja/või Micro suuruses akut. Akud võivad olla segatud ja paigutatud mis tahes laadimispesasse. Suuruse või mahutavuse arvestamine pole vajalik. Iga akut jälgitakse eraldi laadimisprotsessi käigus ja laaditakse individuaalselt maksimaalse mahutavuseni.

Type USB charger
Number of Charging Compartments 1 - 4
Rechargeable Batteries Included in Delivery 4x Mignon (AA)
Input USB Micro B
Inc. Charger Cable 1
Connection 1 USB-A 2.0
Connection 2 USB Micro
Cable Length (m) 1,0
Amperage 0,4 / 0,8
Output Voltage (V) 5
Colour Black / White

Izmēri un svars

Bruto svars
0.36 kg
Iepakojuma platums
37 cm
Iepakojuma augstums
19.8 cm
Iepakojuma garums
8.5 cm

Produktu kodi

EAN
4013674171835
Ražotāja kods
1001-0092-01

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt