Ansmann Comfort Plus Charger 1001-0094

37,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,14 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Ansmann Comfort Plus Charger 1001-0094 Täiuslik laadimine on nii lihtne - "PERFECT 7" laadimistehnoloogia Tänu intelligentsele "PERFECT 7" laadimistehnoloogiale tagab Comfort Plus täpselt ja kiiresti täis akud. Täielikult automaatne 7-etapiline laadi

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Ansmann Comfort Plus Charger 1001-0094

Täiuslik laadimine on nii lihtne - "PERFECT 7" laadimistehnoloogia
Tänu intelligentsele "PERFECT 7" laadimistehnoloogiale tagab Comfort Plus täpselt ja kiiresti täis akud. Täielikult automaatne 7-etapiline laadimine suurendab oluliselt teie akude eluiga ja jõudlust. Innovatiivne laadimisprotsess põhineb paljudel akude uurimise tulemustel ja võtab arvesse suurt hulka individuaalseid parameetreid.

PERFECT 7 LAADIMINE Järgmise taseme NiMH laadimistehnoloogia
1. kiire mahutavuse test: Kohe pärast sisestamist määrab kiire mahutavuse test teie aku järelejäänud laengu ja kuvab selle LED-paneelil 5 sekundiks. Madala mahutavusega akude automaatne tuvastamine väldib negatiivseid üllatusi.
2. õrn eellaadimine: nõrga või sügavalt tühjenenud aku korral eellaaditakse seda vajadusel madalama vooluga.
3. Aku analüüs: Rakupõhine aku käitumine analüüsitakse ja hinnatakse, et teha kindlaks, kas seda saab veel usaldusväärselt kasutada või on see defektne.
4. kiirlaadimisrežiim: ANSMANNi uus Comfort Plus laeb teie ühilduvaid NiMH akusid kiiresti ja samal ajal kontrollitult kuni 650 mA-ga. See mitte ainult ei säästa teie jaoks ooteaega, vaid võimaldab teil kokkuvõttes vähem akusid kasutada.
5. IQ väljalülitus: Mitmed kaitsemehhanismid kaitsevad sisestatud akusid ülekuumenemise ja ülelaadimise eest. Nii saate mugavalt istuda, samal ajal kui teie aku laetakse täieliku mahutavuseni.
6. täiendav laadimine: See etapp tagab, et aku laetakse õrnalt 100% täis.
7. tilgutuslaadimine: Aku hoitakse täielikult laetud olekus laadimispulsside abil.

Intuitiivne ja kompaktne
Laadija kompaktne disain muudab selle reisimisel mugavaks kaasavõtmiseks. Seda on intuitiivne kasutada ja see töötab sisestamise ja käivitamise lihtsa põhimõtte kohaselt. Selge LCD-ekraan muudab aku oleku lihtsaks lugemiseks.

Tühjendusfunktsioon
Laadijal on ümmarguste elementide tühjendusfunktsioon. Soovitame seda eeltühjendust kasutada umbes 10 laadimistsükli järel, et vältida aku inertsi efekti, mis vähendab akude tühjenemispinget. See efekt tekib siis, kui NiMH akusid tühjendatakse sageli ainult osaliselt ja seejärel laetakse uuesti.

Sobib Micro AAA / Mignon AA taaslaetavatele akudele ja ühele 9V taaslaetavale akule
Intelligentne kiirlaadija saab laadida 1-4 NiMH akut suurustega Micro AAA / Mignon AA või 1-2 AAA/AA akut ja ühte 9V plokkakut. Suuruse või mahutavuse arvestamine pole vajalik. Iga elementi jälgitakse eraldi laadimisprotsessi ajal ja laetakse individuaalselt maksimaalse mahutavuseni.


Type Mains Charger
Number of Charging Compartments 1 - 4
Rechargeable Batteries Included in Delivery No
Input Mains Plug
Inc. Charger Cable No
Connection 1 Euronetzstecker
Input Voltage (V) 100 - 240
Colour Black / White

Izmēri un svars

Bruto svars
0.22 kg
Iepakojuma platums
75 cm
Iepakojuma augstums
19.7 cm
Iepakojuma garums
8.5 cm

Produktu kodi

EAN
4013674161133
Ražotāja kods
1001-0094

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt