Beebimonitor Philips

Pamatinformācija

Alati teie beebi lähedal Privaatne ja turvaline tänu A-FHSS tehnoloogiale Philips Avent SCD620 võimaldab teil oma beebiga alati turvaliselt ja privaatselt ühenduses olla. Kuulete oma beebi häält täiusliku kvaliteediga ja näete teda kristallselgelt 2,7" LCDekraanilt, olgu päeval või öösel.

Prece ir arhivēta

Privaatne, turvaline ja kohanduv FHSS
Ainulaadne käsiseadmete sidumine tagab beebiga privaatse ja turvalise ühenduse. Uus kohanduv FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum - sagedushüpitamisega spektrilaotuse) tehnoloogia tagab minimaalsed häiringud.

2,7-tolline värviekraan
Infrapunaga kristallselge öörežiim lülitub automaatselt pimedas sisse, et näeksite oma beebit nii päeval kui öösel. Nautige oma magava beebi vaatamist kõrglahutusega eriti suurelt 2,7" värviekraanilt.

Täiuslikult selge heliga video
Kuulete pisimatki naeru, kurinat ja luksatust täiesti selgelt. Lisaks pildile edastatakse ka beebi tekitatavad hääled alati kvaliteetse ja kristallselge heliga.

ECO-režiim
Vaiksel ajal voolutarbe vähendamiseks saate lülituda ECO-režiimile, teades samas, et ainulaadne ühenduse märguanne hoiab teid beebiga seotuna. ECO-režiim lülitab heli- ja videoedastuse välja ja loob ühenduse vaid siis, kui beebi teeb häält.

Alati ühendatud
Ühenduse märguanne võimaldab alati teada, kas monitor on leviulatuses ja ühendatud. Keskseade annab alati märku, kui monitor on leviulatusest väljas või selle aku tühjeneb, et saaksite alati oma beebiga ühenduses olla.

Tööulatus 300 m
Tööulatus siseruumides kuni 50 meetrit, tööulatus õues kuni 300 meetrit

Tööaeg kuni 10 tundi
Mugav taaslaetav keskseade annab teile juhtmeta jälgimise vabaduse kuni 10 tunniks, enne kui peate seadet uuesti laadima.

Beebiga rääkimine
Mõnikord on beebil vaja kuulda vaid teie hääle rahustavat kõla. Selle hädavajaliku funktsiooni abil saate oma beebiga ühenduses olla ükskõik mis paigast majas.

Hällilaulud
Unetu beebi rahustamiseks pole midagi paremat kui õrn unelaul. Saate igas toas olles valida ja vahetada viie lõõgastava pala vahel, aidates oma beebil kiiresti pingutusteta uinuda.

Tundlikkuse reguleerimine
See võimaldab teil seadistada beebiseadme mikrofoni tundlikkust. Mikrofoni tundlikkus määrab, millise mürataseme beebiseade tuvastab, nt te soovite kuulda beebi nuttu, kuid tema lalinast olete ehk vähem huvitatud.


Tootja Philips
Värvus valge
Toode Lapsevaht
Eriomadused automaatne kanalivalik ja privaatne ühendus, energiasäästlik ökorežiim, madal energiakasutus ning ühenduse indikaator ja märguanne, helitugevuse regulaator ja häälaktiveerimine, kaasaskantav, taaslaetav keskseade, rahustav öötuli, unelaulud, tagasiside funktsioon, koos MP3 pistikuga, automaatne öörežiim infrapunaga
Andmete ülekanne Digitaalne
Automaatne kanali valik Jah
LCD ekraan Jah
Kaamera Jah
Heli reguleerimine Jah
öövaate funktsioon Jah
Leviulatusest väljumise hoiatus Jah

Produktu kodi

EAN
8710103745433
Ražotāja kods
SCD620/52

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt